Concours Hippique Haarlemmermeer 2018

Concours Hippique Haarlemmermeer

Vrijdag 15 juni was weer zover! Eindelijk weer Concours Hippique in de Haarlemmermeer, gewoon in Hoofddorp! Eindelijk weer in het bos naar de paarden kijken, verstand op nul en genieten van de paarden. Er waren spring- en dressuurwedstrijden en op zaterdagavond was de showavond. Ik vond het heerlijk om in mijn eentje daar rond te hangen, fotocamera mee en gaan. Ik heb mooie foto’s kunnen maken en daarvan wil ik er een paar delen met jullie.

Concours Hippique Haarlemmermeer 2018

Vrijdagochtend ben ik even een uurtje gaan kijken, daarna moest ik naar de bedrijfsarts, maar ook ’s middags was ik weer op Concours Hippique te vinden. Misschien heb je het al eens gelezen, maar ik heb zelf ook paard gereden, maar ben hier denk nu zo’n 5 jaar geleden mee gestopt. De uitdaging had ik niet meer in de groepslessen. Mis ik het paardrijden? Nee het rijden in de lessen mis ik absoluut niet, maar als ik dan al die dressuurwedstrijden weer zie op Concours Hippique dan denk ik wel, oowh dit lijkt me toch echt nog wel heel gaaf om te bereiken. Met een paard van de manage ga je dit niet bereiken, dus dan moet je echt een verzorgpaard hebben of een eigen paard waarmee je op wedstrijd kan.

Wie weet dat dit ooit nog werkelijkheid mag worden, maar voor nu zit het er zeker niet in. Ik heb nog wel één grote droom/bucketlist dingetje. Ik zou heel graag nog wel eens voor publiek een kür op muziek willen rijden, echt zoals een Anky van Grunsven. Blijven dromen hé! Voor nu ga ik wat foto’s met jullie delen van Concours Hippique Haarlemmermeer 2018.

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Concours Hippique Haarlemmermeer

Een pareltje! Ik vind deze foto zelf echt zo ontzettend mooi! 

Concours Hippique Haarlemmermeer

Misschien nog leuk om te vertellen, al deze foto’s zijn gemaakt met mijn nieuwe Nikon D5600 spiegelreflexcamera. Een super fijne camera en als je meer foto’s wilt zien van mij welke gemaakt zijn met die camera kan je hier klikken. Ben jij wel eens naar een Concours geweest? Misschien wel Concours Hippique Haarlemmermeer voor de lezers uit mijn woonplaats? Wat vonden jullie daar toen van?

Liefs Jessica, Life by Jess