Christmas/Kerst TAG by Jess

Christmas/Kerst TAG

Het jaar is voorbij gevlogen naar mijn idee en dus is het alweer bijna kerst. Nog 15 nachtjes slapen… Ik kwam deze Christmas TAG tegen op Little Wonder World en hoe leuk is het om deze nu te beantwoorden.

Wat is je favoriete kerstliedje? 

Zodra ik het nummer:  Wham – Last christmas hoor denk ik aan kerst. Een oud nummer, maar hij blijft herkenbaar voor iedereen!

Wat is je favoriete kerstfilm?

Een echte kerstfilm, dan komt als eerste de filmreeks van Home Alone bij mij op. Elk jaar wordt de reeks uitgezonden en het blijft leuk om te kijken!

Wat staat er bovenaan op je kerstverlanglijstje?

Op mijn lijstje staat op het moment bovenaan, een föhn waar veel vermogen in zit. Iets wat ik zelf ook had kunnen kopen, maar dit is echt zo een mooi kerstcadeau dat ik ermee gewacht heb.

Wat is je favoriete kerst make-up look? 

Ik, de ontzettende make-up drager,… NOT! Mijn kerstlook zal dan ook simpel zijn, een foundation, mascara en lipgloss.

Wat draag je het liefst tijdens kerst? 

Als ik aan kerst denk, dan ik aan netjes gekleed. Mooie nieuwe kleding die je speciaal gekocht hebt voor kerst. Althans dit was vaak zo vroeger. Nu hecht ik er wat minder waarde aan. Ik kleed me wel netjes, maar koop geen heel outfit meer voor kerst.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen met een kop warme chocolademelk? 

Eerst buiten in de sneeuw ravotten, om vervolgens binnen op de bank neer te ploffen met een lekkere kop warme chocolademelk.

Hoe ziet je ideale kerst eruit?

Hef liefste zie ik sneeuw met kerst, ben je gezellig samen met familie, bij een kerstboom waar cadeautjes onder liggen. Gezellig eten, uitgebreid of gourmetten!

Wat doe je met kerst dit jaar?

Eerste kerstdag komen mijn ouders, mijn zusje, mijn opa en oma. De vader van mijn man, zijn vrouw en zijn oma. Wij gaan met z’n alle een sjoelcompetitie houden en daarna gourmetten.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Dit is het derde jaar dat wij onze kunstkerstboom op gaan zetten. De lichtjes zitten er al in, super handig! Scheelt een hoop frustratie.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Wij hebben zilveren en blauwe ballen. Ze hangen alleen nog niet in de boom, aankomend weekend ga ik dit doen. Sinds zondag staat de boom al en ik wilde de ballen er deze week in gaan hangen, maar ik had er toch minder tijd voor en zin in dan gedacht!

Alvast voor iedereen hele fijne kerstdagen gewenst!

Liefs Jessica

Kerst, christmas tag