Cadeautips voor Valentijn

cadeautips voor valentijn

Over een kleine week is het weer 14 februari, de dag om je liefde aan iemand kenbaar te maken. Vele vinden het onzin en commercieel gedoe, maar sommige vinden het echt nog leuk. Voor diegene die het echt leuk vinden heb ik enkele cadeautips voor Valentijn. Natuurlijk kan je uit dit artikel ook inspiratie opdoen voor een cadeau buiten Valentijnsdag om.

Parfum

Een cadeautip voor Valentijn is parfum. Parfum krijgen is wat mij betreft altijd goed! Hiervan kan je nooit teveel hebben, misschien heb je wel een favoriet die bijna leeg is, hoe fijn is het dan als je deze krijgt voor Valentijn.

Horloge, aperfectgift, LOISIR, cadeautip voor valentijn

Horloge

Voor de mannen die iets willen kopen voor hun vriendin/vrouw! Wat dacht je van een heel mooi horloge? Bij aperfectgift.nl heb je hele mooie horloges voor vrouwen, maar ook andere sieraden! Houd jou vrouw van rosé goud, neem zeker een kijkje! Verrassing, ik heb nog een kortingscode voor je, verzilver Lifebyjess20 in de winkelwagen en je krijgt 20% korting!

Handgeschreven kaart

Nee het hoeft niet veel geld te kosten, het is vaak des te mooier of leuker als je iets krijgt wat helemaal niet veel geld kost, maar waar wel hele waardevolle woorden op staan. Schrijf zelf eens een kaartje naar je geliefde met woorden die uit je hart komen. Heb je een handschrift dat niemand kan lezen, kan je natuurlijk altijd een kaartje via Greetz sturen!

Bloemen

Mannen zullen hier over het algemeen niet heel blij van worden, maar vrouwen daar in tegen wel! Mannen, koop een bosje bloemen voor je vriendin/vrouw daar wordt ze echt gelukkig van. Ik wel, ik heb Vincent laatst ook al een hint gegeven wanneer die weer eens met een bosje bloemen thuis gaat komen.

Avondje bioscoop cadeau

Wil je wel iets cadeau geven, maar ook iets samen doen? Ga samen naar de bioscoop. Kies een film uit die jullie allebei leuk vinden, eet een hapje van te voren thuis of ga uiteten en geniet daarna samen in het donker van de film.

Wijntje erbij

Nog een tip voor degene die van een flesje wijn houden, online kan je heerlijke wijn bestellen, bijvoorbeeld bij Wijnhandel Hagendijk. Je hebt keuze uit enkele, met veel zorg, uitgekozen wijnen. Het wordt verzonden, dus je hoeft er de deur niet voor uit! Heerlijk toch.

cadeautips voor valentijn

Etentje thuis, samen koken

Zoals ik net al aangaf, je hoeft niet veel geld uit te geven om iemand te laten weten dat je van diegene houdt. Doe boodschappen, kook samen en maak het romantisch in huis en eet samen. Kijk een film en je hebt een hele fijne avond zijn. Die vaak veel meer betekenen dan een cadeau.

 

Ik hoop dat je iets hebt aan deze cadeautips voor Valentijn. Doen wij wat dit jaar met Valentijn? Ik weet het niet, ik denk dat we lekker op de bank liggen met een film erbij. Misschien dat we ook nog wel uiteten gaan of naar de film gaan.

Hebben jullie al plannen voor Valentijn? Of hebben jullie nog cadeautips voor Valentijn?

Liefs Jessica, Life by Jess

 

13 comments

  • Jessica (author)

   Heerlijk een massage dat is ook een fijn cadeau om te krijgen. Krijg jij ook wat denk je?

  • Jessica (author)

   Haha, hier vind manlief er ook niks aan.

 • Joyce

  Leuke tips, ben er nog niet echt mee bezig geweest doordat we gisteren 3 jaar samen waren. Maar even over denken.. Waarschijnlijk samen koken en een kaartje ofzo 🙂

  • Jessica (author)

   Gefeliciteerd nog 3 jaar samen ook een mijlpaal! 🙂 Dan volgt het wel snel op Valentijn..

 • lin

  Leuke tips! Ik weet eigenlijk niet of wij iets doen met valentijn, goede om over na te denken !

  • Jessica (author)

   Die romantische vent van jou zal ongetwijfeld een idee hebben of al iets geregeld hebben dat kan niet anders!

 • Rachel

  Horloges moet ik nu mee gaan stoppen wat mijn vriend heeft er nu al drie van mij gekregen maar ik vind het zo stoer staan haha.

  • Jessica (author)

   Hahaha, mijn man heeft 1 horloge, maar die was best duur en die draagt hij ook met stappen. Dat vind hij zonde omdat er dan toch vaak bier overheen komt. Dus hij is aan het kijken voor een nieuw horloge, die niet zo duur is. haha

 • Charlotte

  Wij doen meestal niet echt iets voor Valentijn. Maar heel soms laat ik me toch verleiden en koop ik iets kleins. Ik krijg overigens nooit iets terug haha

  • Jessica (author)

   Ik herken het hoor Charlotte! Ik heb Vincent ook al twee weken terug gezegd dat een bosje bloemen best leuk zou zijn…. Maar waar ik kijk nergens staan of zijn bloemen van hem haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge