Cadeau tips voor kinderen Sinterklaas/kerst

Cadeau tips voor kinderen

Het is niemand ontgaan, maar Sinterklaas is weer in het land en ook is daarna de Kerstman weer in aantocht. Kinderen krijgen deze tijd vaak veel cadeau’s, maar soms kom je een beetje inspiratie te kort. Wat zou nou leuke cadeau’s om te kopen als Sinterklaas of als de Kerstman? Ik geef wat cadeau tips voor kinderen!

Cadeau tips voor kinderen

Zelf vind ik het leuk om voor kinderen iets nuttigs of leerzaam te kopen. De meeste kinderen hebben al zoveel speelgoed, dat ze van gekkigheid niet meer weten waar ze mee moeten spelen. Vandaar dat deze cadeau tips voor kinderen weinig echt speelgoed bevat!

  • Een leuke rugzak voor mee naar school of voor een dagje uit. Dit kan natuurlijk in alle soorten en met alle superhelden waar een kindje fan van is. Bijvoorbeeld deze van Thomas de trein.
    Cadeau tips voor kinderen
  • Het boek De Gorgels van Jochem Myjer, is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
  • Hier in huis zijn wij echte Kolonisten van Caton fan. Hoe leuk is het om het spel catan voor kinderen te kopen, zodat je dit samen met je kind kan spelen als je hier net zo een fan van bent als wij dit zijn.
  • Een speciale Glow in the dark strijkkralen set.
  • Buiten zijn en spel combineren? Een leuk buitenspel is Kubb.

Cadeau tips voor kinderen

  • Lego, wie kent het niet, en wie heeft het niet? Volgens mij is er in elk huishouden wel iets van Lego te vinden. En hoe leuk zijn deze tropische dieren. In 1 pakket zit materiaal voor 3 dieren, waarvan je er per keer maar 1 kan bouwen.
  • Door middel van deze leuke cijfer puzzel kan het kindje al wat leren tellen. Zien hoe de cijfers eruit zien is al heel leerzaam.
  • Heeft het kind een radio op zijn kamer? Of hebben jullie ouders nog een apparaat waar je een CD in af kan spelen? Koop een CD van hun favoriete zanger(es) of band! Of van hun favoriete film, zoals Frozen.

Dit waren mijn 8 cadeau tips voor kinderen! Hopelijk staan er wat leuke dingen tussen en heb ik jullie kunnen helpen om iets leuks te verzinnen. Heel veel inkoopplezier en heel veel geefplezier!

Liefs Jessica