Bucketlist reizen van Jessica

Iedereen heeft zo wel zijn idealen qua reizen. De ene gaat liever naar de sneeuw en de ander gaat liever naar de zon. Ook iedereen heeft wel een bucketlist en zo heb ik een bucketlist reizen gemaakt.  Ze staan niet op volgorde, dus het wilt niet zeggen dat ik naar het eerst genoemde het meest graag heen wil. Ik wil het allemaal een keer zien, maakt niet uit wanneer!

Mijn bucketlist reizen :

 • Buenos Aires – Argentinië, sinds het kijken van de serie Julia’s tango, wat zich afspeelt in deze stad, ben ik heel benieuwd geworden naar deze stad. Het lijkt me een prachtige stad waar veel passie is voor het land.

bucketlist reizen

 • Kaapverdië, om een heerlijke vakantie te vieren. Lekker een week op mijn luie kont liggen en genieten van het mooie weer daar. Verder schijnt er weinig te beleven. 
 • Mauritius  ook hier wil ik graag een keer vakantie houden. Lekker genieten van de zon.
 • Kenia/Afrika  Om op safari te gaan, en hopelijk veel wilde dieren te kunnen spotten. Dat lijkt me zo gaaf, je ziet deze dieren allemaal wel op de televisie, maar om ze in het echt te kunnen dat is echt te mooi volgens mij. 

bucketlist reizen

 • Hawaï,  wie wilt dit nou niet? Alleen al door alle verhalen en series die je kent die daar zijn opgenomen.
 • Berlijn – Duitsland, lijkt me een stad met veel geschiedenis. Hier zijn we inmiddels in juni 2016 geweest, zie onze reisverslagen nummer 1 en nummer 2.
 • Zweden en Noorwegen een rondreis misschien?
 • Rondreis Amerika   4 weken in een camper samen rondreizen.
 • Curaçao als vakantiebestemming
 • Dubai  wat een wereldstad lijkt me dit, zo indrukwekkend, zo modern, zo mooi. 
 • Canada Rondreis of 1 plek ?
 • New York hier ben ik al 3x geweest, maar wat blijft dit een gave stad, ik wil heel graag nog een keer terug.

bucketlist reizen

 • Corsica–> Staat hoog op de verlanglijst, met als voorpret een reis door Italië!
 • Valencia – Spanje  –> lijkt me een hele mooie stad.

Wat staat er op jullie bucketlist wat betreft reizen? Zien wat er allemaal uitkomt? Volg me op  Instagram  en Bloglovin’

Liefs Jessica