Boeken gelezen – Ik hou van (deel 2)

Boeken gelezen, ik hou van deel 2

Enkele weken terug heb ik al een deel geschreven over wat ik vond van de eerste drie delen van deze boekenreeks. Ik heb daarna de andere 4 boeken nog gelezen uit deze leuke boekenreeks geschreven door Lindsey Kelk, een leuke Engelse schrijfster (ik lees de boeken in het Nederlands). Vandaag ik hou van, deel 2!

Jenny Lopez heeft een rotweek

Ik hou van Jenny Lopez heeft zich wel eens beter gevoeld. Na een fantastische zomer in LA is ze terug in New York, waar ze drie essentiële elementen in haar leven mist: een huisgenoot, werk en een vriendje.Met de hulp van haar beste vriendinnen Angela en Erin stelt Jenny een noodplan op. En dat werpt zn vruchten af, want al aan het einde van de dag lijkt Jenny alles voor elkaar te hebben: een goddelijk Zweeds model met als enig minpuntje dat hij niet op vrouwen valt biedt zichzelf aan als huisgenoot, Angela heeft een geweldige date voor haar geregeld, en dankzij Erin kan ze zich storten op een nieuwe klus: ze krijgt de kans een topmodel te begeleiden naar een geweldig fashion-event.Het ziet er zonnig uit voor Jenny. Maar al snel verschijnen de eerste donkere wolken aan de horizon”

Dit boek is om tussendoor te lezen, maar je kan hem ook bewaren tot het einde. Jenny heeft een rotweek gaat over de vriendin van Angela. Je leest vanuit haar oogpunt hoe ze zich voelt en wat ze meemaakt. Je leest dingen terug uit de andere boeken, maar dit boek geeft ook echt wel een nieuwe dimensie aan het verhaal. Ook een heerlijk boek om weg te lezen!

Ik hou van Las Vegas

Ik hou van
“Angela Clark verliest haar baan als blogger en dreigt te worden uitgezet uit de VS. Al haar sollicitaties lopen op niks uit en het enige dat ze nog kan doen, is trouwen. Tijdens een vriendinnenweekend in Las Vegas gaan ze zich te buiten aan drank en dure kleding. Als haar vriend Alex ook in Las Vegas is, vraagt ze hem ten huwelijk, maar zo ongelukkig dat hij er vandoor gaat.” 

Wat doe je als je je baan dreigt kwijt te raken? En daarmee dus ook de kans op je visum hebt verkeken? Ja dan ga je oplossingen bedenken, welke niet altijd goed uitpakken. Het lijkt allemaal zo leuk van te voren maar als dan eenmaal het hoge woord eruit is heb je spijt dat je dit ooit in je hoofd hebt kunnen halen. Dit boek is heerlijk geschreven en er komt wel wat spanning in voor, in de zin van een ruzie tussen geliefden.

Ik hou van London

Ik hou van “Na haar trips naar New York, Hollywood, Parijs en Las Vegas bezoekt de vrolijke redacteur Angela (ik-personage) ditmaal haar geboorteplaats Londen. In haar nieuwe woonplaats New York is ze, samen met haar goede vriendin Jenny, bezig een nieuw tijdschrift op te zetten. Als Angela’s baas lucht krijgt van haar plannen om een reis naar Londen te boeken, om aldaar een nieuw visum aan te vragen, krijgt de redactrice een aantrekkelijk voorstel. Angela en Jenny mogen proberen om ook in de Britse hoofdstad hun nieuwe glossy te verkopen, zodat het daar wellicht ook in de schappen gaat liggen. Ze wordt vergezeld door haar verloofde, die hierbij voor het eerst zijn schoonouders ontmoet. Ondertussen is Angela ook druk bezig met de voorbereidingen van haar bruiloft.”

Angela gaat terug naar haar geboorteplaats. Waar in het vorige boek alles niet liep zoals het moest lopen, is dit boek een fantastisch vervolg met heel veel mooie momenten die Angela mee maakt. Een lang gekoesterde wens van haar gaat in vervullen en ja… dit is ook heel handig voor het behouden van haar visum!

Ik hou nog steeds van New York

Ik hou van “In dit zesde deel van de ‘Ik hou van…’-reeks woont Angela Clark (ik-personage) weer in New York. Ze is gelukkig getrouwd met Alex, hoewel ze maar weinig tijd aan hun huwelijk kan besteden. Op haar werk bij het magazine Gloss wordt het steeds drukker en Angela krijgt er zelfs verantwoordelijkheden bij. Alex ziet het wel zitten om te starten met gezinsuitbreiding, maar Angela moet er eigenlijk niet aan denken. Dan staat haar vriendin Louisa voor de deur, mét haar dochtertje Grace.”

En dan lees je het laatste boek van de serie alweer. Ik had gehoopt op een knaller van een einde, maar helaas bleef deze een beetje uit. Dat betekend dat er nog wel een vervolg kan komen in deze serie. Ik ben heel benieuwd of die ook daadwerkelijk gaat komen. Angela krijgt een grote kans en pakt die met beide handen aan, waardoor ze zichzelf en haar omgeving tegen komt op een bepaald moment. Ook krijgt ze een naar bericht met betrekking tot haar gezondheid. Hoe houdt ze zich staande en hoe loopt het af?

Welke boeken hebben jullie afgelopen tijd gelezen en heb je nog goede tips voor mij? 

Liefs Jessica, Life by Jess