Boeken gelezen #6 Ik hou van…

Ook dit jaar staat boeken lezen weer op mijn lijst met voornemens, en ik kan wel zeggen het schiet al aardig op! Ik ben begonnen met een hele leuke serie geschreven door Lindsey Kelk, een leuke Engelse schrijfster (ik lees de boeken in het Nederlands).

Ik hou van New York

Ik hou van NY“Als Angela Clark (de hoofdpersoon uit dit boek) op de bruiloft van hun beste vrienden haar verloofde Mark met een andere vrouw betrapt, verwerkt ze haar liefdesverdriet op geheel eigen wijze: ze stapt op het eerste beste vliegtuig naar The Big Apple, New York.

Daar aangekomen neemt ze een kamer in een te duur hotel, gaat ze eens flink shoppen en raakt bevriend met receptioniste Jenny.

Jenny neemt haar onder haar hoede en al snel realiseert Angela zich dat haar relatie met Mark al langer barstjes vertoonde; ze begint zelfs weer te daten met niet een, maar twee leuke mannen.”

Uiteraard werd ik al blij van de titel van het boek, want zeg zou zelf, wie houd er nu niet van New York? Ik in ieder geval wel, het is een stad waar ik al 3 keer ben geweest en waar ik nog vele malen wil komen.

Maar terug naar het boek, het is een ontzettend fijn boek om weg te lezen. Het heeft een leuke verhaallijn, en Angela doet alles wat iemand in New York hoort te doen, shoppen, lekker eten, vriendschappen sluiten, stappen en daten. Leuke bijkomstigheid, aan het einde van het boek geeft Lindsey Kelk, vanuit Angela tips om New York te ontdekken!

Ik hou van Hollywood

“Angela is tijdens haar bezoek in New York aan de slag gegaan als blogger. Dit doet ze bij een populair New Yorks magazine en krijgt van haar bazin het verzoek om af te reizen naar Hollywood en daar de populaire acteur James Jacobs te interviewen.

Samen met haar beste vriendin Jenny vertrekt ze naar het zonnige LA.ik hou van hollywood Tijdens haar gesprekken met James blijkt hij sympathieker te zijn dan Angela had gedacht en hun chemie wordt al snel opgevangen door de paparazzi die hen constant op de hielen zit.

De foto’s worden gepubliceerd op internet en daar is Angela’s vriendje minder van gecharmeerd. Maar dan komt Angela tot een interessante, verrassende ontdekking.”

Alle delen van deze serie zijn los te lezen van elkaar. Ik hou van Hollywood is het tweede deel in de serie, maar er wordt een enkele keer verteld wat er hiervoor is gebeurd (zeker niet storend).

Hollywood is natuurlijk de place tot be voor Glitter and Glamour, en Angela leeft daar ook een beetje naar in het boek Ik hou van Hollywood. Tevens mag ze de beroemde James Jacobs interviewen en daar bouwt ze een goede band mee op.

Het hele verhaal wordt leuk verteld, en je krijgt door de goede beschrijving in het boek echt zin in de zon! Ook aan het einde van dit boek kan je diverse tips lezen over Hollywood, adresjes waar je naartoe moet/kan als je daar bent!

Ik hou van Parijs

Ik hou van Parijs“De Angela woont al maanden in New York waar ze als journaliste wil slagen. Ze heeft een lat-relatie met de knappe popzanger Alex en begint te denken aan samenwonen.

Hoewel ze al andere plannen heeft, nodigt Alex haar uit voor een lang weekend in Parijs. Waar hij met zijn band voor een andere groep moet invallen en er uitgebreid wil vieren dat hij dertig wordt.

Angela zegt ja en krijgt het verzoek van het bekende modetijdschrift Belle om te schrijven over het hippe, coole Parijs.

Maar in Parijs wordt haar koffer opgeblazen door de douane, papt Alex te veel aan met zijn ex en gaat ook het schrijven voor Belle niet goed.” 

Het derde boek in deze serie, Ik hou van… Een grappig, luchtige boek vol met liefde en romantiek. Het is echt een heerlijke Chicklist en zeker de moeite waard om te lezen.

De spanning die opgebouwd wordt in het boek, is best wel voorspelbaar, maar dat maakt het voor mij niet minder leuk om te lezen!

Ben jij al bekend met deze boeken? Volgende keer vertel ik je meer over de andere delen uit deze serie! Of heb je nog tips voor me? Laat het me weten! 

Liefs Jessica, Life by Jess