BIT – Back in Time #3 vakantie special

Net terug van vakantie en alle foto’s opgeslagen op de harde schijf, en ja als je dan zit te bladeren kom je veel andere foto’s tegen van “vroeger”. Op zoek naar herinneringen. Gezien ik in de vakantie sfeer zit, heb ik foto’s uitgezocht die er allemaal te maken hebben! Het is niet mijn bedoeling om jullie jaloers te maken… Sorry 😉

Vakantie in Limburg

vakantie

Deze foto is gemaakt in 2007 bij het drielandenpunt in Vaals. Volgens mij waren wij toen in de herfstvakantie een weekje weg. (wij is mijn ouders, zusje, opa en oma). Bij het drielandenpunt was ook de toren open, hiermee heb je uitzicht over Nederland, België en Duitsland. Die jaren daar omheen zijn wij vaker in de herfstvakantie met opa en oma weg geweest. Super gezellig! In 2012 ben ik samen met Vincent terug geweest naar dit punt, helaas was toen de toren niet open, en hebben we een blokje in het bos gelopen. (verder is daar niet heel veel te beleven, vind ik persoonlijk, die toren is het leukste!)

Zomervakanties

vakantie

Ja hier ligt de diva, in de band, zonnebril op en tijdschrift erbij! Als ik naar deze foto kijk verlang ik zo naar een zonvakantie. Dit was toevallig ook op Gran Canaria in 2008. We waren toen met het gezin op vakantie en hebben daar een leuke vakantie gehad. Heerlijk weer, enkele uitstapjes, maar ook veel bij het zwembad. Ik geniet!

vakantie

De eerste keer alleen met mama op vakantie! Wat was dit bijzonder. Voorheen zijn we altijd met het gezin op vakantie geweest, maar dit jaar ging mijn moeder met mij en mijn zusje alleen ook weg. Wij hebben een stedentrip Lissabon gedaan in 2008. Volgens mij waren we 3 dagen weg. Hierboven was de eerste avond dat we uiteten waren in het centrum van Lissabon. Wat is dit een mooie stad en wat is het speciaal om alleen met je mams op pad te zijn en dan ook nog in het buitenland. Zeker een aanrader en waarschijnlijk kom ik nog wel een keer terug in Lissabon. 

vakantie

Fotograaf? Ja zij was mee op vakantie naar Kreta in 2011. Dit staat in mijn geheugen als een super leuke vakantie! Wij zaten in de stad waar de beste vriendin van mijn moeder ook op vakantie was, en we hebben dan ook een aantal keer samen gegeten, maar ook zijn we met z’n alle een kloof gaan beklimmen. Super leuke ervaring en veel mooie foto’s kunnen maken. 

Aan welke vakantie hebben jullie goede herinneringen? Welke vakantiebestemming vinden jullie leuk om naar toe te gaan? 

Veel liefs, van mij…

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin