BIT = Back in Time #2 op de camping

Vandaag de tweede blog BIT = Back in Time. Aan de hand van foto’s kijk ik terug naar verschillende gebeurtenissen of tijden in mijn leventje, welke herinneringen heb ik aan die foto en aan die tijd?

Terug naar 2009, eerste rijles

Mijn eerste rijles. Ik heb altijd al heel erg graag auto willen rijden en ik wilde ook heel snel mijn rijbewijs halen. Ik was in 2009 op een zondag jarig en op maandag ben ik meteen begonnen met lessen. Van te voren had ik geregeld dat ik een spoedcursus kon krijgen en binnen 3 weken mijn rijbewijs kon halen. De maandag na mijn vakantie had ik ook meteen het theorie examen. Ik moest hem halen, omdat mijn afrijden ook al gepland stond!

Gelukkig haalde ik hem in een keer. De 3 weken daarna heb ik elke dag 3 uur les gehad  in een Opel Corsa en mocht ik eind juli 2009 afrijden en was ik GESLAAGD!!! Super blij en trots op mezelf. Nu kan ik echt niet meer zonder auto rijden, ik vind het heerlijk, samen of alleen, overdag of ’s nachts, het maakt me allemaal niet uit! Ik zou echt niet meer zonder mijn rijbewijs kunnen. 

back in time

Een mooie foto van ons samen

Een foto van Vincent en mij samen. Deze is in mei 2014 gemaakt door een oud-collega van mijn moeder. We hebben toen een fotoshoot gehad met mijn ouders en zusje. Ik vind de foto’s echt super leuk en kijk ze nog vaak terug. We hebben diverse opstellingen gehad met de foto’s, met z’n 5e, ik alleen met mijn ouders en zusje, mijn vader met zijn dochters, moeder met haar dochters, papa en mama alleen, Vincent en ik samen, ik alleen en mijn zusje alleen. Nog een extraatje waarom deze foto speciaal voor mij is: deze foto hebben wij gebruikt op onze trouwkaart.  

back in time eerste rijles

De zomer van 2006 op de camping

Onderstaande foto is in de zomer van 2006 genomen in Spanje. Wij waren toen voor het eerst op vakantie met een caravan en ik mocht voor het eerst in een tent slapen. Mijn oom en tante, van wie de caravan is, hebben de caravan meegenomen naar deze camping, hebben daar zelf 2-3 vakantie gehouden en wij hebben ze “afgelost” en nog 2 weken vakantie gevierd en daarna de caravan weer mee naar huis genomen. Ik had deze vakantie een tent voor mij alleen. Mijn zusje bleef in de caravan slapen, die vond een tent maar niks.

Normaal gingen wij altijd wel naar een camping, maar dan in een stacaravan, dit was toch wel even wat anders. MAAR WAT VOND IK DIT LEUK!!! Echt een vakantie waar ik met heel veel plezier op terug kijk. Je kan, voor iemand zoals ik die altijd even de kat uit de boom kijkt, veel makkelijker contact leggen met mensen. Iedereen zegt iedereen gedag als je met de caravan bent, je moet naar een apart gebouw om naar het toilet te gaan, te douche en om de afwas te doen, waar je ook in gesprek komt met mensen. Ja dit was echt een hele leuke vakantie.

back in time camping

Hebben jullie ook een vakantie waar je echt hele leuke herinneringen aan hebt? Sinds kort heb ik een Facebook pagina aangemaakt voor Life by Jess, ik zou het leuk vinden als jullie de pagina liken! Je mag me ook volgen op  Instagram en Bloglovin’?

Liefs Jessica