BIT = Back in Time #1 Gala en uitjes

Woensdag is er geen blog online gekomen en dat heeft een persoonlijke reden. Ik zal jullie hier volgende week of de week erna, als ik eraan toe ben meer over vertellen. Toch wilde ik vandaag weer een blog online zetten!  Een nieuwe rubriek, welke ik eens per maand terug zal laten komen. BIT = Back in Time. Het is een throwback naar foto’s van vroeger, samen met de herinnering/het verhaal achter deze foto. Kijken jullie mee naar de eerste BIT?

Back in Time Gala

Alweer bijna 10 jaar geleden… Gala in december 2006. Ik zat in de vierde klas van de MAVO. Mijn eerste echte gala om naar toe te gaan. ’s middags is mijn haar opgestoken door mijn kapster (waar ik nu nog steeds naar toe ga). De jurk komt bij Zara vandaan uit Essen- Duitsland. Volgens mij was de prijs van de jurk €79,-. Ik wilde geen lange jurk, maar een jurk die ik eventueel vaker zou kunnen dragen… en ja wat denk je, daarna nooit meer gedragen, haha. Hij hangt nog steeds in mijn kast en gaat ook niet weg! Het was een hele leuke avond, in een partycentrum bij ons in de buurt. 

BIT back in time Gala

Back in Time uitjes

Najaar 2008. Ik was bijna klaar met mijn stage op de adminisratie van 20 weken, toen er een afdelingsuitje werd georganiseerd. En ik mocht mee! Hoe leuk is dat. We zijn naar VVC Adventure geweest in Almere. Het was ontzettend gaaf, ik hou van alles wat snel gaat en waar ik zelf op/in kan rijden. We hebben verschillende parcoursen gedaan, reden op een elektrisch skateboard, jeep rijden, buggy rijden, hummer rijden en ook quad rijden zoals hieronder op de foto.

Enkele parcoursen mocht ik nog niet zelf rijden omdat ik nog geen rijbewijs had, maar als klap op de vuurpijl, werden er daar ook autorijlessen gegeven en had een collega van mij geregeld dat ik een uurtje rijles kreeg! Super super super gaaf! Ik reed in een Mercedes A-Klasse een mooie kleine auto om mee te beginnen. Deze dag was super leuk, echt op mijn lijf geschreven en dit zal ik nooit meer vergeten.

BIT back in time

April 2008, voor de 51e verjaardag van mijn vader, hebben wij een roofvogelworkshop gehad. Hier werd ons van alles verteld over deze mooie vogels. We leerde hoe we een knoop moesten maken in het touw waarmee de vogels vastzitten op een paal. En het allergaafste van deze dag was dat we allemaal de vogels mochten vasthouden. Hieronder sta ik met een oehoe, volgens mij een kilo of 5. Best zwaar als je je arm zo uitgestrekt moet houden. Aan het einde kregen we nog een demonstratie met gieren. Super lompe vogels werd ons verteld en dat bleek wel, soms moest je echt bukken, want hun gingen echt niet aan de kant. Ook een hele gave dag om mee te maken. 

BIT back in time

Ik zelf vind dit een hele leuke rubriek om te schrijven. Ik blader eerst door mijn harde schijf met foto’s heen, wat een grappige foto’s kom je soms weer tegen en wat een mooie herinneringen heb ik gemaakt de afgelopen jaren. Hoe vinden jullie deze rubriek? Kijken jullie vaak foto’s terug van vroeger?  Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij volgen op Instagram en Bloglovin’?  

Liefs Jessica