Best gelezen eerste halfjaar 2020

Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2020

Het eerste halfjaar van 2020 zit er alweer op. In de tijd dat Life by Jess bestaat (sinds december 2015) zijn er al heel veel artikelen online gekomen. 511 artikelen om precies te zijn inclusief dit artikel! Je snapt dan wel dat er een paar favorieten bij zitten. Welke artikelen zijn het best gelezen het afgelopen halfjaar? Vandaag geef ik jullie een overzicht van de 10 best gelezen artikelen van het eerste halfjaar 2020!

Ik ga met jullie aftellen, van het best gelezen artikel dat op nummer 10 staat tot het aller best gelezen artikel dat op nummer 1 staat. Ik ben heel benieuwd welke artikelen jullie hebben gelezen en welke nieuw zijn voor jullie? Let me know! PS: Door op de titel te klikken van de artikelen kom je uit bij het artikel, zodat je hem nog eens terug kan lezen!

Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2020

10. Drie maanden na Gastric Sleeve

Een artikel welke pas 3 maanden online staat op mijn site. Als deze dus nu al behoort tot de best gelezen artikelen van het eerste halfjaar 2020, is dat iets waar ik super trots op mag zijn! Ik heb deze artikelen geschreven voor mijzelf, maar ook voor iedereen die graag wilt weten hoe alles rondom een Gastric Sleeve in zijn werk gaat. Zelf vind ik het dus ontzettend gaaf om te zien dat dit artikel zoveel gelezen is. Dat betekend voor mij dat het artikel gevonden wordt en informatief is voor iedereen die er iets over wilt weten!

9. Mijn ervaring met uitwendige versie

Via een van mijn tools zie ik dat dit artikel veel gevonden wordt via Google de laatste tijd. Destijds toen ik de uitwendige versie onderging, kon ik er weinig echte ervaringen over vinden, behalve alle artikelen van de artsen. Ik wilde graag weten hoe andere moeders het ervaren hadden, maar helaas kon ik daar weinig tot niks over vinden. Vandaar heb ik dit artikel destijds wel geschreven. Een ervaring hoe het draaien van je kindje in je buik gaat en is.

Uitwendige versie, Zwangerschapsfotoshoot, best gelezen artikelen

8. Gastric Sleeve operatie en de dagen erna

Pas een halfjaar online, maar ook dit is een artikel die heel goed gelezen is de afgelopen tijd. Ik weet dat veel mensen uit mijn omgeving deze updates ook heel leuk vinden om te lezen. Hoe ging het met mij na de operatie en de dagen erna?! Als ik er ook iets over plaatste op de social media kanalen, waren dit wel de artikelen waar de meeste reacties op kwamen.

7. Inspiratie DIY thema herfst

Het is lente geweest en op dit moment is het zomer, dus waarom er gezocht wordt op DIY thema herfst? Dan zijn ze er vroeg bij! Ik weet wat misschien wel het verschil maakt voor dit artikel. Deze wordt namelijk veel via Pinterest gevonden, dat helpt zeker denk ik.

6. Mijn traject voor een Gastric Sleeve

Nog zo een topper in de categorie persoonlijke artikelen! Deze ben ik zelf ook wel eens gaan zoeken op Google en als je daar invult; “Traject Gastric Sleeve” dan sta ik op de eerste pagina. Nog niet bovenaan, maar ik vind het al heel gaaf dat ik met dit artikel, wat ook net pas een halfjaar online staat al zo hoog in de zoekresultaten sta. In dit artikel heb ik mijn traject voor een Gastric Sleeve uitgebreid omschreven, in de hoop dat andere er wat aan zouden hebben en ook met de uitleg dat het niet iets is waar je zomaar voor kiest.

5. Joolz Geo2 review

Dat dit artikel zo hoog staat daar ben ik zo ontzettend trots op! Dit is een artikel waar ik ontzettend veel tijd en plezier in gestoken heb. Het eerste product wat ik wilde aanschaffen zodra ik wist dat ik zwanger was van Abby. Hij heeft maanden in haar kamertje staan pronken en nu loop ik er met zoveel plezier en trots achter. Elke keer dat ik erachter loop, ben ik zo blij met mijn keuze. Deze review bestaat uit foto’s, positieve punten, en in alle eerlijkheid ook enkele negatieve puntjes aan de wagen. Op Google staat die bovenaan als je zoekt op Joolz Geo2 review! TROTS!

Review Joolz Geo2

4. Inspiratie badkamer

Ook dit is een artikel dat veel gevonden wordt via Google, maar ook via Pinterest. Voor volgend jaar staat misschien een badkamer verbouwing op de planning, toch het artikel er nog maar eens bijpakken. Benieuwd of ik nog steeds dezelfde smaak heb al in 2017.

3. Exact 1 jaar na mijn hernia operatie

Aankomende september is het alweer 4 jaar geleden dat ik geopereerd ben aan mijn hernia. Toen het 1 jaar geleden was schreef ik er een artikel over. Toen heel veel gelezen, maar ook dit artikel wordt heel veel gevonden via Google. Ik weet nog wel van de tijd dat ik het had, ik ook heel veel op zoek was naar verhalen van personen zelf die die operatie ondergaan hadden. Kon toen helaas alleen maar veel ziekenhuis brochures vinden. Hopelijk mag mijn verhaal wel heel veel mensen helpen in hun zoektocht naar eventueel een keuze of zij een operatie willen ondergaan!

2. ABCtje over Jess

Heel erg leuk om te zien dat er nu zoveel oude artikelen naar boven komen. Zo zie je maar dat de tijd toch wat doet met je zoekresultaten. Hoe langer online, hoe meer artikelen, hoe beter je gevonden wordt, mits je het voor de rest dus ook goed doet! In dit artikel vertel ik aan de hand van een ABC over mijzelf.

1. Ervaring met C9 forever living

Aan de nummer 1 is weinig veranderd. Dit artikel stond namelijk het eerste halfjaar van 2019 en heel 2019 ook al op nummer 1 van de best gelezen artikelen. Hierbij de tekst welke ik toen geschreven had: Dit is een artikel uit maart 2018. Ik heb de C9 kur van Forever Living geprobeerd en deel in dit artikel het resultaat. Dit best gelezen artikel brengt ook heel veel bezoekers via Google binnen. Als ik ervaring C9 in type bij Google komt Life by Jess als derde zoekresultaat naar voren!

Dit was de top tien van de best gelezen artikelen van het eerste halfjaar van 2020 van Life by Jess! Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van al mijn artikelen, en voor de reacties! Ik vind het heel bijzonder dat jullie naar Life by Jess komen om mijn artikelen te lezen, dit had ik nooit durven dromen. Wel ben ik nog nieuwsgierig naar welk artikel jij het beste vind op Life by Jess en waarom? Met jullie feedback ga ik zeker iets doen voor een artikel dit jaar!

Liefs Jessica, Life by Jess