Best gelezen artikelen eerste halfjaar (2017)

Best gelezen eerste halfjaar 2017

Sinds december 2015 is Life by Jess online en wat zijn er ondertussen al veel artikelen online gekomen (265 stuks inclusief dit artikel). Mag ik best wel een beetje trots zijn op mijzelf? Ik had nooit kunnen denken dat ik bloggen zo leuk zou gaan vinden en dat ik er zoveel plezier uit zou halen. De interactie met jullie vind ik wel het allerleukste! Ik trakteer jullie vandaag op de best gelezen artikelen van het eerst halfjaar van 2017.

Best gelezen eerste halfjaar 2017

Ik ga met jullie aftellen, van het best gelezen artikel dat op nummer 10 tot naar het aller best gelezen artikel dat op nummer 1 staat. Ik ben heel benieuwd welke artikelen jullie hebben gelezen en welke nieuw zijn voor jullie? Let me know!

10. Wat zegt de jaarhoroscoop voor 2017 over mij?

Leuk dat dit artikel in de top 10 best gelezen artikelen staat, ik ben heel benieuwd wat er van uit gaat komen en of de horoscoop ergens gelijk in heeft!

Kreeft, jaarhoroscoop, best gelezen

9. Hoera voor mijn beste vriendinnetje

Vorige week woensdag was mijn beste vriendin jarig, 26 jaar! Ik schreef een brief aan haar, wat ik aan haar waardeer en hoe wij vriendinnen zijn geworden.

8. 5 jaar samen met Vincent

In januari waren Vincent en ik alweer 5 jaar samen. Ik schreef over het feit dat wij totaal niet op elkaar lijken, maar dat ik wel heel veel van hem heb geleerd.

7. Jaaa, hebben wij een miljoen gewonnen? 

Heerlijk om even te kunnen fantaseren toch over wat je zou doen met een smak geld. Ik vond het wel heel leuk om dit artikel te schrijven, heerlijk even wegdromen bij wat je dan zou kunnen doen en kopen.

miljoen, best gelezen

6. Afvallen met Jess, het gaat even niet

Zelf denk ik dat dit artikel heel goed gelezen is, gezien het niet altijd rozengeur en maneschijn is. Ik was heel eerlijk over het feit dat het afvallen niet lukte en dat ik er wel een beetje genoeg van had. Heel herkenbaar denk ik zo!

Top 5 best gelezen artikelen

Nu hebben we nog 5 artikelen te gaan die het best gelezen zijn op Life by Jess! Welke zijn het denken jullie?

5. Getrouwd + foto’s van de fotoshoot

Op 10 april waren wij alweer 3 jaar getrouwd en voor deze gelegenheid liet ik aan jullie de foto’s zien die wij begin 2017 hebben laten maken. Opnieuw in onze trouwkleding!

best gelezen, Christine (1) getrouwd, fotoshoot

4. Het besef kwam binnen, genieten! 

Een artikel die ik schreef naar aanleiding van het overlijden van mijn opa op oudjaarsdag. Na een overlijden ga je je steeds weer beseffen dat je moet genieten van het leven (ook als je dat al doet)! Blijven genieten!5x tussendoortjes van vroeger

3. Month by Jess – Januari met een verdrietig begin

Het eerste maandoverzicht op Life by Jess, en meteen met verdrietig nieuws. Namelijk het nieuws dat mijn opa was overleden. Mis hem nog steeds!

2. 5x tussendoortjes van vroeger

Wat is dit artikel veel gelezen en wat heeft iedereen hier leuk op gereageerd. Heel veel van jullie herkende de tussendoortjes nog en sommige zijn zelfs nog in de winkels te verkrijgen nu! Ik geef toe, die Brinky’s en Likkoekjes zijn wel een keer gehaald na dit artikel bij ons in huis haha.

1. Outfit by Jess – Leger

Wauw wat ben ik hier trots op het artikel waar ik heel veel moeite mee had om hem online te zetten, maar wat ben ik blij dat ik dit toch gedaan heb. Ik liet namelijk als volslanke dame mijn outfit zien! Totaal buiten mijn comfortzone, maar wat heeft het mij veel mooie woorden gebracht, dank jullie wel.

Outfit by Jess, Leger

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van al mijn artikelen, en voor de reacties! Ik vind het heel bijzonder dat jullie naar Life by Jess komen om mijn artikelen te lezen, dit had ik nooit durven dromen.

Liefs Jessica, Life by Jess

35 comments

 • Nikita

  Heeey Jessica!
  Dit is Nikita van de Chocolade Apotheek, remember me? Het is lang geleden! Ik ben een hele tijd geleden eens op je blog terecht gekomen en sindsdien volg ik je blog eigenlijk al. Ik heb alleen nooit een berichtje achter gelaten, en dat vond ik nu onderhand wel tijd worden, dus bij deze!
  Ik vind je blog altijd hartstikke leuk om te lezen, supergoed van je. Ga zo door!
  Veel liefs X

  • Jessica (author)

   Heey Nikita! Off course i remember! Wat leuk dat je me volgt en me blog zo leuk vind. Hoe is het met je? Xxxx

   • Nikita

    Tgaat goed allemaal, dankjewel! Ik ben 3 maanden geleden bevallen van mn dochtertje, dus ik leef op t moment een beetje op een roze wolk
    Ook leuk om te lezen hoe het met jou gaat! Alles gaat goed begrijp ik uit je blog?
    Ik blijf je volgen hoor. Groetjes! XXX

    • Jessica (author)

     Wauw wat leuk! Gefeliciteerd, hoe heet de kleine meid? Woon je nog in Badhoevedorp? Vind je het anders leuk om nummers uit te wisselen dat we eens kunnen appen en misschien een keer af te spreken. Met mij gaat alles gelukkig goed, alles stabiel, werk/woning/liefde.. 🙂

     • Nikita

      Dankjewel! Ze heet Azra en ze is oh zo schattig! Tlijkt me hartstikke leuk om contact te houden en een keertje af te spreken. Als het goed is kan jij mijn e-mail zien toch? Als je mij dan je nummer mailt dan voeg ik je toe op whatsapp.
      XXX

  • Jessica (author)

   Bedankt Maaike! Leuk dat je vaker komt lezen.

 • doreen

  Tja ik lees natuurlijk alles en waarom? Omdat je leuk schrijft. Heb zelfs nog iets gekocht nav een artikel waarover je schreef

  • Jessica (author)

   Leuk om te horen mop! Wat heb je gekocht een huispak toen ?

  • Jessica (author)

   Thanks! Ja die foto’s ben ik nog steeds heel erg blij mee.

 • Frederique

  Leuk om zo op een rijtje te zetten.
  En ja, goed he even wegdromen wat je met een miljoen zou doen 🙂

  • Jessica (author)

   Dank je wel! ja heerlijk om af en toe eens te dromen haha..

 • Miss Pixie

  Wat leuk 🙂
  Zeker regelmatig eens bekijken wat je best gelezen posts zijn. Het is echt gek hoe dat verandert.

  • Jessica (author)

   Ja ik bekijk het regelmatig en dan zie je soms toch wel wat verschuiven inderdaad.

 • Haydée

  Wat leuk dat een artikel dat buiten je comfortzone lag zo goed gelezen is! Daar mag je zeker trots op zijn!

  • Jessica (author)

   Dank je wel! Ja ik vind dat echt heel gaaf, kers op de taart.

 • Tiffany

  Na zoveel tijd bloggen vind ik het ook nog steeds leuk, dus ik weet wel hoe dat voelt. Gefeliciteerd met je eerste half jaar ^_^

  • Jessica (author)

   Dank je wel… (het is ondertussen al anderhalf jaar dat ik blog.. 😉 )

  • Jessica (author)

   Thanks! Ja trots zijn blijft 🙂 ondanks dat ik al 1,5 jaar blog.

 • blogandtea

  Gefeliciteerd! ik hoop nog veel meer van jou te lezen!

  • Jessica (author)

   Thanks, ik hoop nog eens een reactie van je te mogen ontvangen wat je leuk vind om te lezen, dan kan ik daar misschien op in spelen.

 • Nicole Orriëns

  Leuk zo’n overzicht. Ook leuk voor jezelf als blogger om te zien welke posts het goed doen vind ik altijd.
  Nicole Orriëns heeft recent gepubliceerd…Zoek de hondMy Profile

  • Jessica (author)

   Ja ik vind het heel leuk om hier naar te kijken. Dit overzicht ziet er ook weer anders uit dan het overzicht van de best gelezen artikelen als ik het over de gehele looptijd van mijn blog doe.

 • Ellen de Wit

  Wat leuk, zo een overzichtsblog ! Gefeliciteerd met je eerste halfjaar 🙂

  • Jessica (author)

   Thanks… Het is al 1,5 jaar dat ik aan het bloggen ben.. 😉

 • Sanne

  Wat heb je veel geschreven, sommige artikels had ik al gelezen dankzij de blogger groep op fb. Wat erg dat je grootvader is overleden. Dat is nooit fijn.
  Sanne heeft recent gepubliceerd…Shoplog beauty producten RitualsMy Profile

  • Jessica (author)

   Leuk dat je al meerdere artikelen hiervan hebt gelezen! Ja blijft een gemis om een opa niet meer bij ons te hebben. Ik zeg nog steeds wel eens ik ga naar Opa en Oma… euh naar Oma.

 • Karen - Dressing in Labels

  Ik vind vooral het artikel met de tussendoortjes leuk omdat ik een lekkerbek ben;

  xKaren

  • Jessica (author)

   Ja heerlijk zijn die he! Ik ben ook echt een snoepkont

 • Priscilla

  Tuurlijk mag je trots zijn op jezelf! Het is superknap dat je zo consequent hebt geblogd en vooral ook dat je artikelen goed gelezen zijn. Ik vind ’t bij mezelf ook altijd leuk om te zien welke artikelen het goed doen.
  Priscilla heeft recent gepubliceerd…Vinyl van de maand: Tim Vantol – Burning DesiresMy Profile

  • Jessica (author)

   Thanks voor je lieve comment! We doen het goed 🙂

 • Cassandra

  Wij volgen elkaar volgens mij al wayyyyy back.. jij mij nog voor je blogte toch? Tenminste zoiets kan ik mij heugen. Je doet het super leuk, ga zo door!

  • Jessica (author)

   Ja dat klopt! Ik volg je al een hele tijd haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge