Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2019

Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2019

Het eerste halfjaar van 2019 zit er alweer op. In de tijd dat Life by Jess bestaat (sinds december 2015) zijn er al heel veel artikelen online gekomen. 437 artikelen om precies te zijn inclusief dit artikel! Je snapt dan wel dat er een paar favorieten bij zitten. Welke artikelen zijn het best gelezen het afgelopen halfjaar? Vandaag geef ik jullie een overzicht van de 10 best gelezen artikelen van het eerste halfjaar 2019!

Ik ga met jullie aftellen, van het best gelezen artikel dat op nummer 10 staat tot het aller best gelezen artikel dat op nummer 1 staat. Ik ben heel benieuwd welke artikelen jullie hebben gelezen en welke nieuw zijn voor jullie? Let me know! PS: Door op de titel te klikken van de artikelen kom je uit bij het artikel, zodat je hem nog eens terug kan lezen!

Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2019

10. 10x tips voor een huwelijkscadeau

Een artikel uit augustus 2016! Wauw. Het leuke is dat dit artikel al vaker in de best gelezen artikelen heeft gestaan. Dit artikel wordt namelijk heel veel gevonden via Pinterest. Wij zijn voor een bruiloft uitgenodigd dit jaar, dus ik ga hem mijn eigen artikel even teruglezen.

9. Geboorte aankondiging

Ja wat kan ik hier over zeggen, als het aan mij ligt, het meest bijzondere artikel wat dit jaar online is gekomen! Onze dochter Abby is geboren en dat verdiende een speciaal plaatsje op mijn blog. Dit is gewoon alweer 3 maanden geleden, hoe het met ons gaat op dit moment kan je binnenkort lezen.

8. Zwangerschapsfotoshoot met 33 weken

Ik ben zo blij met de foto’s uit dit artikel, dat ik ze ook heel graag deelde met jullie. Als ik er nu op terug kijk kan ik me bijna niet meer voorstellen dat Abby in mijn buik heeft gezeten. Wat ben ik blij dat ik deze zwangerschap heb laten vastleggen!

Zwangerschapsfotoshoot, best gelezen artikelen eerste halfjaar 2019

7. Babykamer roomtour

Ja de roomtour van Abby haar kamer. Leuk dat zoveel mensen nieuwsgierig waren naar haar kamer. We maken super veel gebruik van haar kamer en ik ben nog steeds elke seconde dat ik daar ben blij met haar kamer. Zeker met het konijn dat mijn moeder op de muur heeft geschilderd. Ik krijg daar een glimlach van op mijn gezicht zodra ik de kamer binnenloop.

6. Would you rather tag

Dit is een artikel wat verschrikkelijk vaak wordt gevonden via Google! Als ik Would you rather tag invoer in Google staat mijn site op nummer 3 van de zoekresultaten. Dit vind ik echt super gaaf. Het is een artikel uit april 2016, waarin ik moet kiezen tussen 2 situaties.

Top 5 best gelezen artikelen

5. Inspiratie badkamer

Wat leuk dat dit artikel zo hoog staat. Een artikel dat veel gevonden wordt via Google, maar ook via Pinterest. Ik ga dit artikel uit november 2017 nog maar eens lezen en bekijken, want volgend jaar staat voor ons de badkamer verbouwing op de planning.

4. Mijn bevallingsverhaal

Mijn bevallingsverhaal ban de bevalling van onze dochter Abby. Het was een lange, maar hele mooie ervaring en nog steeds kijk ik er met een heel fijn gevoel op terug. En wat je er voor terug krijgt is het aller- allermooiste!

3. Inspiratie DIY thema herfst

Haha dit vind ik toch wel heel grappig. Van januari tot eind juni 2019 is dit artikel heel veel bekeken. En de herfst? Die is als je het mij vraagt nog heel erg ver weg. Ben dan wel heel benieuwd waarom mensen hier dan toch veel op zoeken. Ik denk voorlopig nog niet aan de herfst. Eerst lekker genieten van de zomer.

DIY thema herfst, best gelezen artikelen eerste halfjaar 2019

2. Een jaar na de hernia operatie

Dit is een artikel dat veel gevonden wordt via Google. Aankomende september is het alweer 3 jaar geleden dat ik geopereerd ben aan mijn hernia. September 2017, 1 jaar na de operatie schreef ik over mijn herstel. Ik weet nog wel dat ik veel gezocht heb naar verhalen van personen zelf die die operatie ondergaan hadden. Helaas kon ik toen alleen maar ziekenhuis brochures vinden. Hopelijk mag mijn verhaal wel heel veel mensen helpen in hun zoektocht naar eventueel een keuze of zij een operatie willen ondergaan!

De nummer 1 van de best gelezen artikelen!

1. Mijn ervaring met C9 van Forever Living

Dit is een artikel uit maart 2018. Leuk dat deze tussen de best gelezen artikelen van 2018 staat! Ik heb de C9 kur van Forever Living geprobeerd en deel in dit artikel het resultaat. Dit best gelezen artikel brengt ook heel veel bezoekers via Google binnen. Als ik ervaring C9 in type bij Google komt Life by Jess als EERSTE zoekresultaat naar voren! Wauw wat vet gaaf!

Kennen jullie al deze artikelen? Welke vind jij het leukste van dit lijstje of heb je een andere favoriet? Heb jij nog ideeën voor artikelen de komende tijd, let me know!

Liefs Jessica, Life by Jess