Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2018

Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2018

Het eerste halfjaar van 2018 zit er alweer op. In de tijd dat Life by Jess bestaat (sinds december 2015) zijn er al heel veel artikelen online gekomen. 389 artikelen om precies te zijn inclusief dit artikel! Je snapt dan wel dat er een paar favorieten bij zitten. Welke artikelen zijn het best gelezen het afgelopen halfjaar? Vandaag geef ik jullie een overzicht van de 10 best gelezen artikelen van het eerste halfjaar 2018!

Ik ga met jullie aftellen, van het best gelezen artikel dat op nummer 10 staat tot het aller best gelezen artikel dat op nummer 1 staat. Ik ben heel benieuwd welke artikelen jullie hebben gelezen en welke nieuw zijn voor jullie? Let me know! PS: Door op de titel te klikken van de artikelen kom je uit bij het artikel, zodat je hem nog eens terug kan lezen!

Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2018

10.  Afvallen met Jess – Start van 2018! 

En weer een artikel dat heeft te maken met afvallen, maar goed, dat is ook wel een van de punten die spelen in mijn leven. 2018 begon dus dat was ook voor mij het startsein om weer een nieuw begin te maken. Inmiddels gaat dat echt heel goed, en sport ik al ruim drie maanden 3x per week. Echt heel leuk vind ik het nog niet, maar als ik ben geweest geeft het altijd wel een heel fijn gevoel!

9. Vakantie Gran Canaria samen met Sanne

Afgelopen mei ben ik samen met Sanne op vakantie geweest naar Gran Canaria. We hadden een super mooi hotel en ik vertel in dit verslag hoe onze vakantie was + heel veel heerlijke vakantie foto’s!

8. Inspiratie voor onze tuin

Ook dit is een artikel uit 2016, maar ook deze wordt heel veel via Google en Pinterest gevonden! Inmiddels is onze tuin al verbouwd, maar wel met behulp van deze inspiratie tuinen! Zie onderstaande foto, zo is onze tuin geworden! Nu wel met veel meer plantjes gelukkig.

tuin verbouwing achtertuin, de 16 best gelezen artikel van 2016

7. Ik schaam mij voor mijn overbeharing

Een heel persoonlijke artikel, welke ik al vaak heb willen plaatsen, maar niet deed door de schaamte. Door mijn PCOS heb ik last van overbeharing en ik vertel in dit artikel of ik er iets aan heb laten doen en hoe ik ermee om ga (inclusief foto van mijn armen).

6. Éen jaar na mijn hernia operatie

Aankomende september is het alweer 2 jaar geleden dat ik geopereerd ben aan mijn hernia. Vorig jaar, toen het 1 jaar geleden was schreef ik er een artikel over. Toen heel veel gelezen, maar ook dit artikel wordt heel veel gevonden via Google. Ik weet nog wel van de tijd dat ik het had, ik ook heel veel op zoek was naar verhalen van personen zelf die die operatie ondergaan hadden. Kon toen helaas alleen maar veel ziekenhuis brochures vinden. Hopelijk mag mijn verhaal wel heel veel mensen helpen in hun zoektocht naar eventueel een keuze of zij een operatie willen ondergaan!

Top 5 best gelezen artikelen

5. Ideeën met het Ikea Lack tafeltje

Super leuk, dit artikel komt uit 2016 en wordt nu nog steeds als een van de best gelezen artikelen weergeven. Dit artikel wordt heel veel gevonden via Pinterest! VOLG JIJ MIJ NOG NIET?! KLIK DAN HIER EN VOLG LIFE BY JESS OP PINTEREST!

Ikea Hacks, best gelezen artikelen

Ook dit artikel wordt door Google heel goed weergeven! Ook op plek 3! Jeetje, door het zo op te sommen gaat het echt wel super goed met de SEO van Life by Jess!

4. Mijn ervaring met C9 van Forever Living

Dit is een artikel uit maart 2018. Leuk dat deze tussen de best gelezen artikelen uit het eerste halfjaar van 2018 staat! Ik heb de C9 kur van Forever Living geprobeerd en deel in dit artikel het resultaat. Dit best gelezen artikel brengt ook heel veel bezoekers via Google binnen. Als ik ervaring C9 in type bij Google komt Life by Jess als derde zoekresultaat naar voren! Zo hoog, dat vind ik echt super gaaf.

3. Afvallen met Jess – Bloedonderzoek

Dit is ook een heel recent artikel. Hierin vertel ik over mijn frustratie met betrekking tot het feit dat ik zo ontzettend mijn best doe om af te vallen, maar dit niet lukt. Ik heb een bloedonderzoek gehad en deel hier ook de uitslagen van. Na de bloeduitslagen ben ik verder met mijn huisarts gaan bespreken wat ik kon doen en ik ben doorgestuurd naar een Endocrinoloog. Inmiddels ben ik daar ook geweest en hier komt binnenkort een artikel over online!

2. Een kijkje in mijn Bullet Journal

Dit is een artikel welke in maart 2018 is gepubliceerd. Ik gaf jullie een kijkje in mijn bullet journal. Dit artikel is ook veel gelezen door andere fans van bullet journaling!

Bullet Journal (4)

De nummer 1 van de best gelezen artikelen! 

1. Would you Rather tag

Wauw! Dit is het artikel wat het best is gelezen het afgelopen halfjaar. En hoe komt het? Dit is een artikel wat verschrikkelijk vaak wordt gevonden via Google! Als ik Would you rather tag invoer in Google staat mijn site op nummer 3 van de zoek resultaten. Dit vind ik echt super gaaf. Dit is een artikel dit komt uit april 2016, waarin ik moet kiezen tussen 2 situaties.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van al mijn artikelen, en voor de reacties! Ik vind het heel bijzonder dat jullie naar Life by Jess komen om mijn artikelen te lezen, dit had ik nooit durven dromen.

Liefs Jessica, Life by Jess