Best gelezen artikelen eerste halfjaar (2016)

Best gelezen artikelen eerste halfjaar 2016

Op 9 december 2015 is Life By Jess online gegaan. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden. Zo zijn er al 105 berichten gepubliceerd en is de site omgezet naar een “officieel” domein met .nl! Uit zoveel berichten zijn er natuurlijk artikelen die eruit springen en sommige welke niet zo goed gelezen zijn als de andere. Wat zijn nu de best gelezen artikelen van het afgelopen half jaar? Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet.

Best gelezen artikelen eerste halfjaar (2016)

10. Inspiratie – Toilet , In dit artikel nam ik jullie mee in onze zoektocht naar hoe wij ons toilet kunnen verbouwen. Wat willen we, wat vinden we mooi, wat vinden wij belangrijk.

Je leest het artikel hier

9. Schoenen collectie (voorjaar 2016), 14 paar schoenen heb ik in de kast staan (excl. slippers) mijn eigen schoenen collectie. Het is nog niet veel veranderd. Er zijn een paar schoenen weg, maar er is nog niks nieuws voor in de plaats gekomen.

Schoenen collectie 2016, Best gelezen artikelen

Je leest het artikel hier.

8. 60 Day Challenge, een avontuur naar een gezonder en fitter leven. Wat hield de 60 day challenge in en hoe is het me vergaan?

Je leest het artikel hier.

7. Inspiratie outfit #1, Wat voor outfits vind ik mee en waar zie ik mijzelf wel in lopen?  Ik heb enkele outfits op een rijtje gezet. Wat vinden jullie van deze outfits?

Je leest het artikel hier.

6. Day lieve Harvey, Enkele weken voor dit artikel geplaatst werd hebben we Harvey aan jullie voor gesteld, ons nieuwe vriendje. Een knappe grijze (blauwe) pluizenbol. Helaas hebben wij al heel snel afscheid van hem moeten nemen. Nog 26 dagen, dan had deze knappe man 1 jaar geworden. Wij missen hem nog steeds ontzettend erg.

Best gelezen artikelen, Harvey

Je leest het artikel hier.

5. Leuke tips voor een kraamcadeau, Ga je binnenkort op kraamvisite? Kijk dan zeker de 7 tips even door die ik voor jullie op een rij heb gezet. Leuke, persoonlijke en betaalbare tips voor het allerleukste kraamcadeautje.

Je leest het artikel hier.

4. 4 jaar samen, 18 januari, dat is onze datum. Afgelopen januari waren we dan ook 4 jaar samen. Hoe heb ik Vincent leren kennen en wat hebben we allemaal meegemaakt?

Paleis stedentrip Berlijn, Best gelezen artikelen

Je leest het artikel hier.

3. Diary verjaardag Jessica 25 jaar, Een terechte top 3 plaats. Want wat was dit een leuke en gezellige verjaardag. Met een sexy verrassing!

Je leest het artikel hier.

2. Update 60 day Challenge, Ik was toen 4 weken bezig met de 60 day challenge op de sportschool. Ik had op de “grote” weegschaal gestaan die ook mijn spier en vetmassa aangaf. Was ik afgevallen of niet?

Je leest het artikel hier.

1.Onze trouwdag 10-4-201(4)5, Een absolute topper van het afgelopen half jaar. Met kop en schouders het meest gelezen artikel op Life by Jess. Afgelopen april waren wij (officieel) 2 jaar getrouwd. Maar het voelt pas als 1 jaar getrouwd, waarom? Dat lees je in dit artikel. Wat vonden wij van onze trouwdag, en hoe hadden wij het ingedeeld?

Je leest het artikel hier.

Best gelezen artikelen

Staat jou favoriete artikel in de top 10? Wat vond jij een leuk artikel om te lezen en waarom? Als je tips hebt voor leuke onderwerpen hoor ik het graag van jullie!

Liefs Jessica