Best gelezen artikelen 2020

Best gelezen artikelen 2020

De leukste tijd van het jaar dit. Terugblikken op het afgelopen jaar. Tussentijds kijk ik ook altijd wel naar deze statistieken, maar nu het jaar erop zit ben ik altijd wel benieuwd welke artikelen er het best gelezen zijn het afgelopen jaar. Natuurlijk heb ik wel een idee, omdat ik zie welke artikelen er veel gelezen worden, maar om er echt specifiek eens naar te kijken en mee bezig te zijn is extra leuk. Half 2020 heb ik met jullie ook al gedeeld welke artikelen er op dat moment het best gelezen waren. Benieuwd of jullie toen alle die artikelen al gelezen hadden destijds? En even kijken of er nu andere artikelen tussen staan die heel goed gelezen zijn.

Ik ga met jullie aftellen, van het best gelezen artikel dat op nummer 10 staat tot het aller best gelezen artikel dat op nummer 1 staat. Ik ben heel benieuwd welke artikelen jullie hebben gelezen en welke nieuw zijn voor jullie? Let me know! PS: Door op de titel te klikken van de artikelen kom je uit bij het artikel, zodat je hem nog eens terug kan lezen!

Best gelezen artikelen in 2020

10. Gastric Sleeve operatie en de dagen erna

Een artikel dit begin van het jaar online is gekomen na mijn maagverkleining. Dit artikel wordt vaak gelezen door lezers die mijn andere artikelen over mijn Gastric Sleeve hebben gevonden via Google. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om er meer over te schrijven, zodat je er ook meer over kan vinden op mijn site als je dat graag wilt lezen. Destijds heb ik zelf ook heel veel gezocht naar ervaringen en kon maar weinig vinden, dus ik wil dit zelf wel heel graag delen. Ik weet dat veel mensen uit mijn omgeving deze updates ook heel leuk vinden om te lezen. Hoe ging het met mij na de operatie en de dagen erna?! Als ik er ook iets over plaatste op de social media kanalen, waren dit wel de artikelen waar de meeste reacties op kwamen.

9. Mijn traject voor een Gastric Sleeve

Nog zo een topper in de categorie persoonlijke artikelen! Dit is het artikel dat vaak via Google gevonden wordt. Zelf ben ik wel eens gaan zoeken op Google en als je daar invult; “Traject Gastric Sleeve” dan sta ik op de eerste pagina. Nog niet bovenaan, maar ik vind het al heel gaaf dat ik met dit artikel, wat ook net pas een klein jaar online staat al zo hoog in de zoekresultaten sta. In dit artikel heb ik mijn traject voor een Gastric Sleeve uitgebreid omschreven, in de hoop dat andere er wat aan zouden hebben en ook met de uitleg dat het niet iets is waar je zomaar voor kiest.

Een halfjaar na de Gastric Sleeve operatie.Best gelezen artikelen 2020

Best gelezen artikelen nummer 8 t/m nummer 6

8. Mijn ervaring met uitwendige versie

Via een van mijn tools zie ik dat dit artikel veel gevonden wordt via Google. Het gehele jaar door komen via Google geregeld (ik denk voornamelijk tommy’s to be) op mijn site terecht om dit artikel te lezen. Destijds toen ik de uitwendige versie onderging, kon ik er weinig echte ervaringen over vinden, behalve alle artikelen van de artsen. Ik wilde graag weten hoe andere moeders het ervaren hadden, maar helaas kon ik daar weinig tot niks over vinden. Vandaar heb ik dit artikel destijds wel geschreven. Een ervaring hoe het draaien van je kindje in je buik gaat en is.

7. Joolz Geo2 review

Dat dit artikel zo hoog staat daar ben ik zo ontzettend trots op! Dit is een artikel waar ik ontzettend veel tijd en plezier in gestoken heb. Het eerste product wat ik wilde aanschaffen, zodra ik wist dat ik zwanger was van Abby. Hij heeft maanden in haar kamertje staan pronken en nu loop ik er met zoveel plezier en trots achter. Elke keer dat ik erachter loop, ben ik zo blij met mijn keuze. Deze review bestaat uit foto’s, positieve punten, en in alle eerlijkheid ook enkele negatieve puntjes aan de wagen. Op Google staat die bovenaan als je zoekt op Joolz Geo2 review! TROTS! Dit artikel heb ik laatste nog een update gegeven met mijn ervaring nu ik de zitbak ook gebruik bij Abby! Altijd belangrijk om je artikelen up to date te houden.

6. Als liefde loslaten is

Het meest persoonlijke artikel wat er dit jaar en misschien wel in alle jaren online is gekomen op Life by Jess. Het artikel waarin ik vertel dat Vincent en ik besloten hebben om te scheiden. Jullie als lezers leven zo met mij mee, dat dit grote deel van mijn leven ook online moest komen voor mijn gevoel. Uiteraard met respect naar elkaar toe en zonder alle ins en outs. Op dit artikel, heb ik zo onwijs veel reacties gehad. Heel veel lieve reacties, heel veel reacties met dezelfde soort verhalen. Ik blijf het ontzettend bijzonder vinden, dat jullie ook zo open zijn naar mij toe zodra ik zoiets persoonlijks deel. Heel erg bedankt hiervoor!

Nummer 5 en nummer 4

5. Inspiratie badkamer

Ook dit is een artikel dat veel gevonden wordt via Google, maar ook via Pinterest. Het eerst volgende project waarvoor ik nu ga sparen is de badkamer in mijn eigen huis. Het zal wel even duren voordat ik het geld bij elkaar heb gespaard om dit aan te kunnen pakken, maar zodra het geld klaar staat zal ik dit artikel er weer eens bijpakken om te kijken of ik nog steeds dezelfde smaak heb. Wat ik wel weet is dat de tegels van het toilet beneden in ieder geval ook boven in de badkamer gaan terugkomen!

4. Exact 1 jaar na mijn hernia operatie

Afgelopen september was het alweer 4 jaar geleden dat ik geopereerd ben aan mijn hernia. Toen het 1 jaar geleden was schreef ik er een artikel over. Toen heel veel gelezen, maar ook dit artikel wordt heel veel gevonden via Google. Ik weet nog wel van de tijd dat ik het had, ik ook heel veel op zoek was naar verhalen van personen zelf die die operatie ondergaan hadden. Kon toen helaas alleen maar veel ziekenhuis brochures vinden. Hopelijk mag mijn verhaal wel heel veel mensen helpen in hun zoektocht naar eventueel een keuze of zij een operatie willen ondergaan!

Top 3 best gelezen artikelen 2020

3. ABCtje over Jess

Heel erg leuk om te zien dat er nu zoveel oude artikelen naar boven komen. Zo zie je maar dat de tijd toch wat doet met je zoekresultaten. Hoe langer online, hoe meer artikelen, hoe beter je gevonden wordt, mits je het voor de rest dus ook goed doet! In dit artikel vertel ik aan de hand van een ABC over mijzelf. Ik zal eens kijken of ik er binnenkort weer een kan maken over mijzelf, maar dan met andere antwoorden uiteraard.

Best gelezen artikelen 2020

2. Ervaring met C9 forever living

De nummer 1 van de best gelezen artikelen is veranderd! Dit artikel stond namelijk het eerste halfjaar van 2020 en heel 2019 op nummer 1 van de best gelezen artikelen. Maar deze is dus nu van zijn plek afgestoten. Dit is een artikel uit maart 2018. Ik heb de C9 kur van Forever Living geprobeerd en deel in dit artikel het resultaat. Dit best gelezen artikel brengt ook heel veel bezoekers via Google binnen. Als ik ervaring C9 in type bij Google komt Life by Jess als vierde zoekresultaat naar voren!

1. Inspiratie DIY thema herfst

De nieuwe nummer 1. Het artikel waar mijn site dit jaar onwijs goed mee scoorde. Zeker augustus, september, oktober was dit artikel booming. Misschien heeft het geholpen dat wij ook allemaal thuis zaten en meer aan de knutsel zijn gegaan met de kinderen? Dit artikel wordt veel via Google gevonden, maar voornamelijk komen de bezoekers voor dit artikel via Pinterest!

Dit was de top tien van de best gelezen artikelen van 2020 van Life by Jess! Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van al mijn artikelen, en voor de reacties! Ik vind het heel bijzonder dat jullie naar Life by Jess komen om mijn artikelen te lezen, dit had ik nooit durven dromen. Wel ben ik nog nieuwsgierig naar welk artikel jij het beste vind op Life by Jess en waarom? Met jullie feedback ga ik zeker iets doen voor een artikel dit jaar!

Liefs Jessica, Life by Jess