Best gelezen artikelen 2019

Best gelezen artikelen 2019

Zo leuk hé deze tijd van het jaar, terug kijken op het hele jaar dat achter je ligt. Zo vind ik het ook erg leuk om te kijken wat mijn best gelezen artikelen zijn van 2019. Hieruit kan ik veel opmaken, welke artikelen vinden jullie leuk om te lezen, zijn dit persoonlijke artikelen, recepten of DIY? Halverwege 2019 heb ik al eens een artikel gedeeld met de best gelezen artikelen tot die tijd. Op dit moment bestaat Life by Jess meer dan 4 jaar en ik ben heel benieuwd of het overzicht veel veranderd is ten opzichte van een halfjaar geleden.

Ik ga met jullie aftellen, van het best gelezen artikel dat op nummer 10 staat tot het aller best gelezen artikel dat op nummer 1 staat. Ik ben heel benieuwd welke artikelen jullie hebben gelezen en welke nieuw zijn voor jullie? Let me know! PS: Door op de titel te klikken van de artikelen kom je uit bij het artikel, zodat je hem nog eens terug kan lezen!

Best gelezen artikelen in 2019

10. Ideeën met het Ikea Lack tafeltje

Super leuk, dit artikel komt uit 2016 en wordt nu nog steeds als een van de best gelezen artikelen weergeven. Dit artikel wordt heel veel gevonden via Pinterest! VOLG JIJ MIJ NOG NIET?! KLIK DAN HIER EN VOLG LIFE BY JESS OP PINTEREST!

Ikea Lack tafel

9. 10x tips voor een huwelijkscadeau

Een artikel uit augustus 2016! Wauw. Uit mijn statistieken kan ik opmaken dat dit een artikel is wat heel veel via Pinterest gevonden wordt. Erg leuk om te zien dat dit ook zijn vruchten afwerpt. Voor volgend jaar hebben wij al een bruiloft gepland staan, ik ga het artikel nog eens even lezen.

8. Mijn bevallingsverhaal 

Wat leuk dat dit artikel in de best gelezen artikelen van 2019 staat. De bevalling van Abby heb ik op papier gezet en met jullie gedeeld. Bijzonder dat zo een persoonlijk verhaal zoveel gelezen wordt.

Mijn bevallingsverhaal, best gelezen artikelen 2019

7. Recept pasta salade met kip

Een gerecht dat bij ons thuis nog heel vaak op tafel te vinden is. Een simpel gerecht om zo in elkaar te draaien. Ook houden we heel vaak over en dat is lekker voor de lunch voor de volgende dag! Heel handig ben je daar ook meteen in voorzien. Nog even een leuk feitje, dit is een artikel dat ik 4 jaar geleden in december online heb geplaatst. Toen ik net begonnen was met mijn blog stond dit recept erop. Hoe leuk dat dit artikel bij de best gelezen artikelen van 2019 staat.

6. Would you rather tag

Dit is een artikel wat verschrikkelijk vaak wordt gevonden via Google! Als ik Would you rather tag invoer in Google staat mijn site op nummer 4 van de zoekresultaten. Dit vind ik echt super gaaf. Het is een artikel uit april 2016, waarin ik moet kiezen tussen 2 situaties.

Top 5 

5. ABCtje over Jess

Heel erg leuk om te zien dat er nu zoveel oude artikelen naar boven komen. Zo zie je maar dat de tijd toch wat doet met je zoekresultaten. Hoe langer online, hoe meer artikelen, hoe beter je gevonden wordt, mits je het voor de rest dus ook goed doet! In dit artikel vertel ik aan de hand van een ABC over mijzelf.

ABCtje over Jess

4. Inspiratie voor de badkamer

Ook dit is een artikel dat veel gevonden wordt via Google, maar ook via Pinterest. Voor volgend jaar staat misschien een badkamer verbouwing op de planning, toch het artikel er nog maar eens bijpakken. Benieuwd of ik nog steeds dezelfde smaak heb al in 2017.

3. 1 jaar na de hernia operatie

Afgelopen september was het alweer 3 jaar geleden dat ik geopereerd ben aan mijn hernia. Toen het 1 jaar geleden was schreef ik er een artikel over. Toen heel veel gelezen, maar ook dit artikel wordt heel veel gevonden via Google. Ik weet nog wel van de tijd dat ik het had, ik ook heel veel op zoek was naar verhalen van personen zelf die die operatie ondergaan hadden. Kon toen helaas alleen maar veel ziekenhuis brochures vinden. Hopelijk mag mijn verhaal wel heel veel mensen helpen in hun zoektocht naar eventueel een keuze of zij een operatie willen ondergaan!

2. Inspiratie DIY thema herfst

Een artikel uit oktober 2016! Een overzicht met veel leuke ideeën voor een Do-It-Yourself met het thema  herfst. Ja ik weet het, het eerstvolgende seizoen is de lente, maar dit artikel is afgelopen september/oktober echt heel erg veel bezocht door lezers. Als je op Google ook intikt “DIY thema herfst” staat Life by Jess op de derde plek van site die aanbevolen worden. Super gaaf toch om dit te zien! Dit artikel had ruim 2000 lezers afgelopen jaar, een leuk weetje al zeg ik het zelf.

1. Ervaring met C9 van Forever Living

Aan de nummer 1 is weinig veranderd. Dit artikel stond namelijk het eerste halfjaar van 2019 ook al op nummer 1 van de best gelezen artikelen. Hierbij de tekst welke ik toen geschreven had: Dit is een artikel uit maart 2018. Ik heb de C9 kur van Forever Living geprobeerd en deel in dit artikel het resultaat. Dit best gelezen artikel brengt ook heel veel bezoekers via Google binnen. Als ik ervaring C9 in type bij Google komt Life by Jess als tweede zoekresultaat naar voren! Wauw wat vet gaaf!

Ervaring met C9 Forever Living

Dit was de top tien van de best gelezen artikelen 2019 van Life by Jess! Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van al mijn artikelen, en voor de reacties! Ik vind het heel bijzonder dat jullie naar Life by Jess komen om mijn artikelen te lezen, dit had ik nooit durven dromen. Wel ben ik nog nieuwsgierig naar welk artikel jij het beste vind op Life by Jess en waarom? Met jullie feedback ga ik zeker iets doen voor een artikel dit jaar!

Liefs Jessica, Life by Jess