Best gelezen artikelen 2018

Best gelezen artikelen 2018

Zo leuk hé deze tijd van het jaar, terug kijken op het hele jaar dat achter je ligt. Zo vind ik het ook erg leuk om te kijken wat mijn best gelezen artikelen zijn van 2018. Hieruit kan ik veel opmaken, welke artikelen vinden jullie leuk om te lezen, zijn dit persoonlijke artikelen, recepten of DIY? Halverwege 2018 heb ik al eens een artikel gedeeld met de best gelezen artikelen tot die tijd. Op dit moment bestaat Life by Jess meer dan 3 jaar en ik ben heel benieuwd of het overzicht veel veranderd is ten opzichte van een halfjaar geleden.

Ik ga met jullie aftellen, van het best gelezen artikel dat op nummer 10 staat tot het aller best gelezen artikel dat op nummer 1 staat. Ik ben heel benieuwd welke artikelen jullie hebben gelezen en welke nieuw zijn voor jullie? Let me know! PS: Door op de titel te klikken van de artikelen kom je uit bij het artikel, zodat je hem nog eens terug kan lezen!

Best gelezen artikelen in 2018

10. Wij zijn zwanger! 

Het allerleukste artikel om te mogen delen dit jaar! Begin Oktober, na onze reis in Amerika, maakte wij op social media en mijn blog bekend dat ik in verwachting ben! Op het moment van bekend maken was ik 14 weken zwanger. Inmiddels zijn dit er bijna alweer 27. De tijd is echt bizar snel gegaan. Volgende week zal ik jullie een update geven met hoe ik mij voel op dit moment in de zwangerschap.

best gelezen artikelen, zwangerschapsaankondiging, zwangerschapsupdate

9. Afvallen met Jess – Bloedonderzoek

Het was eind Juni toen ik deze blog online geplaatst had. Mijn moeder en ik waren fanatiek aan het sporten en daarbij lette ik onwijs goed op mijn eten. Toch wilde het afvallen niet lukken en toen ben ik naar de huisarts gestapt in de hoop dat zij wat bloedtesten bij mij af wilde nemen. In dit artikel besprak ik met jullie de uitslagen van dit bloedonderzoek.

8. 10x tips voor een huwelijkscadeau

Een artikel uit augustus 2016! Wauw. Uit mijn statistieken kan ik opmaken dat dit een artikel is wat heel veel via Pinterest gevonden wordt. Erg leuk om te zien dat dit ook zijn vruchten afwerpt. Wij zijn voor een bruiloft uitgenodigd dit jaar, dus ik ga hem mijn eigen artikel even teruglezen.

7. Ik schaam mij voor mijn overbeharing

Op nummer 7, een best gelezen artikel met een zeer persoonlijk randje. Ik heb namelijk last van overbeharing en ik schaam mij ervoor. Dit heb ik toen gedeeld in een blog. Waardoor heb ik last van overbeharing, waar en wat doe ik eraan? Ook wilde ik andere meiden laten weten dat je echt niet alleen bent met overbeharing.

6. Een kijkje in mijn Bullet Journal

In maart 2018 ben ik begonnen in een Bullet Journal. Echt heel erg leuk om te doen en inmiddels heb ik er ook al heel veel spullen voor. Nu gebruik ik de Bullet Journal alleen niet meer, maar daar gaat weer verandering in komen! Ik was namelijk gisteren een video aan het kijken van iemand die bezig was in haar Bullet Journal en toen dacht ik ja dit wil ik ook weer! Ik had wel al een nieuw boekje aangeschaft, maar dit valt niet helemaal in de smaak bij mij.

Bullet Journal (4)

Top 5 best gelezen artikelen

5. 1 jaar na de hernia operatie

Afgelopen september was het alweer 2 jaar geleden dat ik geopereerd ben aan mijn hernia. Vorig jaar, toen het 1 jaar geleden was schreef ik er een artikel over. Toen heel veel gelezen, maar ook dit artikel wordt heel veel gevonden via Google. Ik weet nog wel van de tijd dat ik het had, ik ook heel veel op zoek was naar verhalen van personen zelf die die operatie ondergaan hadden. Kon toen helaas alleen maar veel ziekenhuis brochures vinden. Hopelijk mag mijn verhaal wel heel veel mensen helpen in hun zoektocht naar eventueel een keuze of zij een operatie willen ondergaan!

4. Ideeën met het Ikea Lack tafeltje

Super leuk, dit artikel komt uit 2016 en wordt nu nog steeds als een van de best gelezen artikelen weergeven. Dit artikel wordt heel veel gevonden via Pinterest! VOLG JIJ MIJ NOG NIET?! KLIK DAN HIER EN VOLG LIFE BY JESS OP PINTEREST!

3. Would you rather tag

Dit is een artikel wat verschrikkelijk vaak wordt gevonden via Google! Als ik Would you rather tag invoer in Google staat mijn site op nummer 5 van de zoekresultaten. Dit vind ik echt super gaaf. Het is een artikel uit april 2016, waarin ik moet kiezen tussen 2 situaties.

2. Ik heb een miskraam gehad

Wat wilde ik dit artikel graag delen, als steun naar andere vrouwen. Maar wat vond ik het moeilijk en hoe vaak ik het schrijven van dit artikel al niet uitgesteld heb. Halverwege maart 2018, kwamen wij erachter dat wij zwanger waren! Yes, wat een blijdschap. Begin april hadden we onze eerste echo staan in het ziekenhuis, welke heel anders verliep dan gehoopt. Het vruchtje was niet groot genoeg en deze zwangerschap zou gaan eindigen in een miskraam. Boem weg blijdschap. In dit artikel heb ik alles verteld over hoe ik dit beleefd heb en hoe ik ermee ben omgegaan.

Ik heb een miskraam gehad (1)

Achteraf echt heel erg fijn dat ik dit artikel online heb gezet, ik kreeg zoveel lieve berichten van vrouwen/meiden die het ook hadden meegemaakt en zoveel aan mijn verhaal hadden.

1. Mijn ervaring met C9 van Forever Living

Dit is een artikel uit maart 2018. Leuk dat deze tussen de best gelezen artikelen van 2018 staat! Ik heb de C9 kur van Forever Living geprobeerd en deel in dit artikel het resultaat. Dit best gelezen artikel brengt ook heel veel bezoekers via Google binnen. Als ik ervaring C9 in type bij Google komt Life by Jess als derde zoekresultaat naar voren! Zo hoog, dat vind ik echt super gaaf.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van al mijn artikelen, en voor de reacties! Ik vind het heel bijzonder dat jullie naar Life by Jess komen om mijn artikelen te lezen, dit had ik nooit durven dromen. Wel ben ik nog nieuwsgierig naar welk artikel jij het beste vind op Life by Jess en waarom? Met jullie feedback ga ik zeker iets doen voor een artikel dit jaar!

Liefs Jessica, Life by Jess