Best gelezen artikelen 2017

best gelezen artikelen 2017

Zo leuk hé deze tijd van het jaar, terug kijken op het hele jaar dat achter je ligt. Zo vind ik het ook erg leuk om te kijken wat mijn best gelezen artikelen zijn van 2017. Hieruit kan ik veel opmaken, welke artikelen vinden jullie leuk om te lezen, zijn dit persoonlijke artikelen, recepten of DIY? Ik moet zeggen de artikelen verschillen best veel van het overzicht dat ik halverwege 2017 al deelde met jullie. Ik deel nu de top 10 best gelezen artikelen van 2017 op Life by Jess. Tellen jullie mee af van 10 naar de nummer 1?! PS: klik op de titel van alle best gelezen artikelen en je komt bij het artikel uit om hem nog eens te lezen!

Best gelezen artikelen van 2017

Shoplog action Knutsel de Knutsel

Leuk dat deze blog zoveel gelezen is afgelopen jaar. Nadat ik geopereerd ben vorig jaar in september aan de hernia, ben ik samen met een vriendin naar de Action gegaan. Ik wilde graag knutselen in de tijd dat ik thuis zat om te herstellen. Dit artikel was dan ook een echte shoplog met knutselspulletjes. Heel eerlijk? Ik heb hem toen niks mee gedaan en het staat nog steeds in de kast. OEPS!

3 jaar getrouwd + foto’s van de trouwshoot

Afgelopen april waren wij 3 jaar getrouwd. Een droom was voor mij dat ik nog een keer in mijn trouwjurk kon en de foto’s opnieuw kon laten maken. Deze droom kwam in februari 2017 uit. In dit artikel deel ik de foto’s van die fotoshoot die wij hebben gehad.

Manon (4) getrouwd, fotoshoot, best gelezen artikelen

Mijn persoonlijke ervaring met sparen

Geld sparen, ik vind het heel belangrijk! Ik vind het heel belangrijk om een buffer achter de hand te hebben. Ik wil mooie dingen kunnen kopen waar ik voor gespaard heb, ik wil op vakantie, en ik wil straks het beste voor mijn hopelijk toekomstige kindjes.

Afvallen met Jess, hoe gaat het?

Eind juli schreef ik een update over het afvallen. Hoe is het gegaan, hoe ging het op vakantie en ben ik weer terug in het ritme gekomen? Ook deelde ik in dit artikel de foto’s van het resultaat. Dit is denk het interessante waar lezers op af zijn gekomen.

Kinderwens mijn grootste droom, maar daarna?

Soms heb ik van die hersensspinsels, mijn kinderwens is nu zo groot dat ik daar alles voor opzij wil zetten. Die droom/wens is zo groot. Ik vraag mij af of ik ooit nog een droom/wens krijg die zo groot is als mijn kinderwens. Gaat er ooit nog een wens zijn waarvoor ik alles aan de kant zet?

Top 5 best gelezen artikelen van 2017

Tussendoortje van vroeger

Ik vind het zo gaaf dat dit artikel zoveel gelezen is. Op dit artikel heb ik ook zo ontzettend veel leuke reacties gehad. Mensen die het herkende, sommige niet. Ook meteen te weten gekomen dat er diverse tussendoortjes nu nog steeds te koop zijn in de supermarkt. Ken jij alle tussendoortjes van vroeger die in dit artikel genoemd staan?

Outfit by Jess – Leger

Het allereerste artikel wat ik online zetten met een outfit van mijzelf erin! Wat vond ik dit spannend om te delen, maar wat is het ontzettend leuk en goed ontvangen! Zo goed zelfs dat deze op nummer 4 staat van de best gelezen artikelen, wauw!

 best gelezen artikelen, voornemens, Outfit by Jess, Leger

Ik heb PCOS

Dit is een artikel wat in 2016 al gepubliceerd is, maar wat nog steeds heel goed gelezen wordt. Het mooie hiervan is ook dat dit artikel gedeeld is door de stichting PCOS op facebook. Dat heeft een enorme boost gegeven aan dit artikel, met veel mooie nieuwe reacties tot gevolg.

Wees lief voor jezelf

Soms gaat het even niet zo goed en ook dat mag gedeeld worden. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat heb ik gedeeld in dit artikel. Ik wilde veel te veel en mijn emmer liep over. Op dit moment gaat het wel iets beter, maar ik ben er nog niet. Daar lezen jullie binnenkort meer over in een artikel waarin ik er uitgebreider op in ga.

Een hele bijzondere meeting

Stipt op nummer 1 van de best gelezen artikelen op Life by Jess. Het artikel over een hele bijzondere meeting die ik afgelopen zomer heb gehad. Ik zit al een poos met enkele meiden in een facebookgroep en op whatsapp die allemaal PCOS hebben. Afgelopen zomer hebben we elkaar voor het eerst gezien! Weten hoe het was, je leest het hier!

groepsfoto, een bijzondere meeting, pcos, best gelezen artikelen

Ken jij al deze blogs uit deze top 10 best gelezen artikelen? Welk artikel vond jij het beste om te lezen hier op Life by Jess, dat mag er natuurlijk ook één zijn die niet in dit lijstje staat. Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete artikel van 2017!

Liefs Jessica, Life by Jess