BBG – Mei, items die mijzelf aantrokken

BBG - Mei

Het idee kwam vorige maand ineens in mij op. Voor jullie leuk om te lezen, voor andere bloggers leuk/handig dat hun site genoemd wordt en voor mij leuk, omdat mijn post van Facebook of Instagram gedeeld zal gaan worden. Dat was de enige voorwaarde die ik eraan gaf aan andere bloggers voordat zij een link zouden insturen. Wat is het idee, zelf volg ik best veel andere bloggers, maar je kan nooit iedereen volgen. Jammer, want dan mis je veel artikelen en wie weet wel hele goede artikelen. Ik wil andere bloggers in het zonnetje zetten en wel door hun best gelezen artikel te delen van vorige maand, Mei 2020 dus. BBG betekend dan ook Bloggers Best Gelezen. Als dit aanslaat wil ik dit elke maand laten terug komen, want hoe leuk is het om andere blogs te lezen?!

Vandaag dus de tweede editie van de BBG mei 2020. Ik heb meer dan 30 reacties gehad op mijn oproep op Facebook en heb alle artikelen gelezen. Vanuit daar ben ik gaan kijken of ik een thema kon gaan aanhouden. Dit kon ik deze maand niet zo goed, dus ik heb gekozen voor de artikelen welke mijzelf aantrokken. De artikelen staan in willekeurige volgorde, dit is niet iets om een echte aftel top 10 van te maken.

Wil jij een aantal best gelezen artikelen van Life by Jess zelf lezen, dan kan je die hier vinden! Afgelopen maand was het artikel over mijn ervaring met de C9 Forever Living het best gelezen.

BBG –  Mei, items welke mijzelf aantrokken

Judith heeft 10 tips op haar site staan voor weekendjes weg in Nederland. Nederland is een prachtig land, dus waarom niet in eigen land op vakantie of genieten van een weekend weg? Onze persoonlijke favoriet staat er ook tussen, wie weet wat onze favoriet is?!

Texel, leuke vooruitzichten 2018

Wat denk je van de ultieme tips voor een outfit als je op stedentrip gaat?! Inclusief handig inpaklijst? Lizette schreef hierover op haar blog reismuts. Met een paar goede items hoef je helemaal niet veel mee te nemen als je op stedentrip gaat.

Aangezien het bijna vaderdag is en jullie misschien nog wel wat tips kunnen gebruiken, deel ik de 10 tips van Marleen. Er staan veel leuke tips tussen waar ik zelf niet meteen aan gedacht had. Ik moet ook met Abby nog even wat gaan knutselen/kopen voor vaderdag.

Een artikel met een titel waar ik zelf heel veel over nagedacht heb tijdens de zwangerschap van Abby. Het leek mij super mooi om een geboortefotograaf bij de bevalling te hebben. Zo een mooi moment om vast te leggen, maar om verschillende redenen hebben wij dit niet gedaan. Voornamelijk om even te kijken naar het financiele plaatje, want goedkoop is het zeker niet. Patricia schreef over haar afwegingen voor een geboortefotograaf of juist niet.

Om even in de sferen van moeders te blijven, deel ik een artikel van Naomi over Momfails. Lees je mee?! Grappig om te lezen en sommige dingen ook wel herkenbaar. Wij zijn ook wel eens op pad gegaan en dat we op bestemming kwamen en dachten, waar ik de luiertas?! Netjes ingepakt en wel stond die nog buiten op de prullenbak thuis, klaar om in de auto te zetten, maar dus vergeten. Oeps!

Nog meer best gelezen artikelen van mei

Wij houden thuis heel erg van spelletjes en daarom vond ik dit artikel ook echt heel goed passen in dit overzicht. 5x de beste Escape room spellen, geschreven door Cynthia.

Ook houdt ik zelf heel erg van lezen en vindt ik het erg leuk om aan mijzelf te werken aan de hand van artikelen en boeken. Daarom trok het artikel van Kim mij ook. 6 boeken die gaan over zelf ontwikkeling. Goede tips, ik ga ze eens bekijken en lezen.

Als een na laatste nog een verhaal van een naamgenoot. Zij had altijd buikpijn en weet nu eindelijk waar het vandaan komt. Een aanrader om dit persoonlijke verhaal van Jessica te lezen.

Blogger by Nature

Dan als laatste, hoe genereer je passief inkomen? 12 tips! Wie wilt dit nou niet?! Zeker met een blog is het voor mij ook heel fijn om passief inkomen te genereren. Toch dat kleine beetje extra, dat leuke zakcentje waar je eigenlijk “weinig” voor hoeft te doen. Lees de 12 tips die Esmee je geeft.

Voor herhaling vatbaar?

Het tweede BBG artikel is een feit. Wat vinden jullie, is zo een artikel voor herhaling vatbaar? Zoals gezegd, ik wil dit proberen om elke maand te gaan doen. De ene maand zal ik er een mooi thema aan vast kunnen hangen, maar een andere maand zullen het misschien allemaal random artikelen zijn. Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit artikel en de opzet hiervan! Laat het mij weten in de comments of op een van mijn social media kanalen. Tot de volgende BBG!

Liefs Jessica, Life by Jess