BBG – Juni 2020

BBG - Juni

Het idee kwam in mei ineens in mij op. Wat is het idee, zelf volg ik best veel andere bloggers, maar je kan nooit iedereen volgen. Jammer, want dan mis je veel artikelen en wie weet wel hele goede artikelen. Ik wil andere bloggers in het zonnetje zetten en wel door hun best gelezen artikel te delen van vorige maand, juni 2020 dus. BBG betekend dan ook Bloggers Best Gelezen. Als dit aanslaat wil ik dit elke maand laten terug komen, want hoe leuk is het om andere blogs te lezen?!

Vandaag dus de derde editie van de BBG juni 2020. Ik heb meer dan 20 reacties gehad op mijn oproep op Facebook en heb alle artikelen gelezen. Vanuit daar ben ik gaan kijken of ik een thema kon gaan aanhouden. Dit kon ik deze maand niet zo goed, dus ik heb gekozen voor de artikelen welke mijzelf aantrokken. De artikelen staan in willekeurige volgorde.

Wil jij een aantal best gelezen artikelen van Life by Jess zelf lezen, dan kan je die hier vinden! Afgelopen maand was het artikel over mijn ervaring met de C9 Forever Living het best gelezen.

BBG Juni 2020

Ondanks dat ik een maagverkleining heb ondergaan, kan je me nog steeds wakker maken voor een lekker stuk chocolade. Dat is ook de reden waarom ik dit artikel noem, ten eerste voor de chocolade en ten tweede omdat ik het echt een super leuke DIY vindt! Namelijk maak zelf een Kinder Suprise Ei. Onderstaande foto is van Jasmina van Sparkles Inside.

Laura schreef een heel leuk artikel over 10 dingen die een katten eigenaar herkent. Wij hebben twee van deze lieverds thuis en ik herkende mij zeker in het artikel. In drie punten herkende ik mijzelf niet. Maar dat is voor elke katten eigenaar anders.

Een andere medeblogger schreef over haar ziekteverloop van Corona. Ik heb zelf niemand in de omgeving gehad die Corona heeft gehad, (gelukkig) maar kan mij ook weinig voorstellen in wat het met je doet. Dat heeft Marguerita wel heel mooi opgeschreven. Ze heeft er ook een filmpje in geplaatst waarin ze verteld, met haar benauwdheid hoe het ging op dat moment. Dan schrik je toch wel als je hoort hoe benauwd zij was.

Nog meer leuke artikelen

Op de mamagids staat een artikel over hoe het gaat als je koperspiraal wordt verwijderd. Ik heb deze zelf niet, maar ik kan mij zo voorstellen dat het voor andere vrouwen wel interessant of fijn is om dit te lezen voordat je naar de dokter gaat om je voor te bereiden of gewoon om iemand anders ervaring hierover te lezen. Een hele uitgebreide blog hierover!

Nu het mooie weer er weer aan komt, is het heerlijk om te gaan picknicken. Wat nou als je een gluten allergie hebt? Op de site van Dagelijks Glutenvrij staat een heel artikel vol met inspiratie recepten voor een glutenvrije picknick! Heerlijke hartige snacks, maar ook een paar zoete snacks waar het water van in mijn mond komt te staan.

Eerste vakantie met Abby naar Gran Canaria

Dan als laatste, een belangrijk artikel over zonnebrandcremes! Welke crèmes zijn het beste en ook nog duurzaam? Kim vertel het allemaal in haar artikel op haar eigen site.

Voor herhaling vatbaar?

Het derde BBG artikel is een feit. Wat vinden jullie, is zo een artikel voor herhaling vatbaar? Zoals gezegd, ik wil dit proberen om elke maand te gaan doen. De ene maand zal ik er een mooi thema aan vast kunnen hangen, maar een andere maand zullen het misschien allemaal random artikelen zijn. Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit artikel en de opzet hiervan! Laat het mij weten in de comments of op een van mijn social media kanalen. Tot de volgende BBG!

Liefs Jessica, Life by Jess