BBG – Juli editie uitstapjes

BBG - Juli

Het idee kwam in mei ineens in mij op. Wat is het idee, zelf volg ik best veel andere bloggers, maar je kan nooit iedereen volgen. Jammer, want dan mis je veel artikelen en wie weet wel hele goede artikelen. Ik wil andere bloggers in het zonnetje zetten en wel door hun best gelezen artikel te delen van vorige maand, juli 2020 dus. BBG betekend dan ook Bloggers Best Gelezen. Als dit aanslaat wil ik dit elke maand laten terug komen, want hoe leuk is het om andere blogs te lezen?!

Vandaag dus de vierde editie van de BBG juli 2020. Ik heb meer dan 40 reacties gehad op mijn oproep op Facebook en heb alle artikelen gelezen. Vanuit daar ben ik gaan kijken of ik een thema kon gaan aanhouden. Dit kon ik deze maand niet zo goed, dus ik heb gekozen voor de artikelen welke mijzelf aantrokken. De artikelen staan in willekeurige volgorde.

Wil jij een aantal best gelezen artikelen van Life by Jess zelf lezen, dan kan je die hier vinden! Afgelopen maand was het artikel met het ABCtje over Jess het best gelezen.

BBG – Juli 2020

Deze keer kreeg ik heel veel best gelezen blogs die iets te maken hadden met de zomervakantie of een uitstapje. Natuurlijk is het daar nu in de zomervakantie de ideale tijd voor! Wie weet zitten er voor jou nog wat leuke tips tussen om te gaan doen deze zomer. Of anders natuurlijk een keer in het weekend of op een vrije dag.

Op Vega Lifestyle is een artikel te vinden die de 10 leukste subtropische zwembaden in Nederland opsomt. Het zal de meeste niet verbazen dat hier enkele Center Parcs zwembaden bij zitten, want daar is Center Parcs vaak omheen gebouwd. Zoek jij nog een leuke zwembad om eens te gaan zwemmen deze zomer? Lees dan zeker dit artikel even.

Ben jij in Duitsland en in de buurt van Koblenz? Ga dan zeker eens kijken bij Burg Eltz. Een heel mooi kasteel in Duitsland. Esther is hier geweest en zij heeft een foto impressie op haar blog gedaan van dit kasteel. Vanaf Utrecht ongeveer 3 uur rijden, dus voor een weekend weg ook prima te doen! De foto’s zien er echt prachtig uit dus ikzelf ga het zeker onthouden voor als ik eens in de omgeving van Koblenz ben.

BBG - Juli editie uitstapjes

Wil jij met je kinderen nog een keer naar een camping toe? Kijk dan eens in het artikel van Cheryl. Zij heeft de leukste kindercampings in Nederland in een artikel gezet. Ik word er zelf helemaal enthousiast van, gezien wijzelf misschien ook nog op vakantie willen gaan einde van de zomer. Ik heb al even gekeken op de websites van de campings en het ziet er super leuk uit allemaal.

Nog meer uitstapjes

Mijn zusje woont in Drenthe, maar ik heb nog nooit gehoord van het Blauwe meer! Maar aan de foto’s in het artikel van Diana te zien, is het er echt! Maar eens kijken of ik dit een keer kan combineren met een bezoekje aan mijn zusje. Je kan hier een mooie wandeling maken en volgens Diana sta je echt versteld van het stuk natuur in Nederland.

Wil jij budgetproof uitjes doen met de kids? Dan heeft Judith heel veel leuke ideeën in een blog gezet. Heel veel dingen kosten niks en sommige kosten maar een klein bedrag. Benieuwd of een van jullie een van de uitstapjes die Judith beschrijft al eens heeft gedaan?

Griekenland bezoeken deze zomer? Of wanneer het weer normaal is qua corona, dan heeft Marleen per eiland waar zij geweest is beschreven hoe het er is. Dus als je nog op zoek bent naar een leuke vakantie bestemming in Europa, denk dan zeker eens aan Griekenland!

BBG - uitstapjes

Als laatste een artikel van Mandy. Zij is met een vriendin naar Borkum geweest. Borkum is een eiland wat bij Duitsland behoort, het is het grootste eiland voor de kust van Groningen en maakt deel uit van de landkreis Leer in Oost-Friesland in Nedersaksen. Benieuwd hoe Mandy haar dag heeft beleefd op het eiland, je kan het lezen op haar blog!

Voor herhaling vatbaar?

Het vierde BBG artikel is een feit. Wat vinden jullie, is zo een artikel voor herhaling vatbaar? Zoals gezegd, ik wil dit proberen om elke maand te gaan doen. De ene maand zal ik er een mooi thema aan vast kunnen hangen, maar een andere maand zullen het misschien allemaal random artikelen zijn. Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit artikel en de opzet hiervan! Laat het mij weten in de comments of op een van mijn social media kanalen. Tot de volgende BBG!

Liefs Jessica, Life by Jess