BBG – Augustus 2020

BBG - Augustus 2020

Het idee kwam in mei ineens in mij op. Wat is het idee, zelf volg ik best veel andere bloggers, maar je kan nooit iedereen volgen. Jammer, want dan mis je veel artikelen en wie weet wel hele goede artikelen. Ik wil andere bloggers in het zonnetje zetten en wel door hun best gelezen artikel te delen van vorige maand, augustus 2020 dus. BBG betekend dan ook Bloggers Best Gelezen. Als dit aanslaat wil ik dit elke maand laten terug komen, want hoe leuk is het om andere blogs te lezen?!

Vandaag dus de vijfde editie van de BBG augustus 2020. Ik heb meer dan 30 reacties gehad op mijn oproep op Facebook en heb alle artikelen gelezen. Vanuit daar ben ik gaan kijken of ik een thema kon gaan aanhouden. Dit kon ik deze maand niet zo goed, dus ik heb gekozen voor de artikelen welke mijzelf aantrokken. De artikelen staan in willekeurige volgorde.

Wil jij een aantal best gelezen artikelen van Life by Jess zelf lezen, dan kan je die hier vinden! Afgelopen maand was het artikel over de scheiding het best gelezen.

BBG – Augustus 2020

Vorige week zondag ben ik naar een bloggers event geweest en daar heb ik een training over Affiliate marketing gevolgd. Heel interessant en toen ik van Anne en Evelyne een reactie kreeg met hun best gelezen artikel die gaat over Affiliate marketing vond ik dat wel heel toepasselijk om hier te benoemen!

Judith deelt op haar blog kinderfavorites 3 recepten voor heerlijke alcohol vrije cocktails, mocktails dus. Een heerlijke Spritz, een Mojito en een Shandy. Benieuwd geworden, kijk zeker eens op haar site! De foto is ook van haar.

BBG augustus kinderfavorites mocktails

Net zoals hier op Life by Jess, was ook bij Janske een persoonlijk artikel het meest gelezen. Zij is namelijk na 10 jaar bij dezelfde werkgever gestopt met werken. Ze verteld waarom ze dit besluit heeft genomen en hoe ze daaronder is.

Bij Xenia was het artikel over een groentetaartje een ware hit! Nu ik het artikel ook gezien en gelezen heb, gaat deze ook op de recepten stapel om de komende tijd eens te maken.

Nog meer BBG

Voor iedereen die na het groentetaartje van Xenia nog meer trek heeft gekregen of zin om te bakken heeft gekregen, hier nog een tip! Namelijk de bloemkoolrijstevlaai van Vegalifestyle. Of wat dacht je van de Fluffly vegan pancakes?

En als laatste een artikel waar ik zelf misschien ook wat inspiratie uit heb gehaald voor een hoekje voor Abby in ons nieuwe huis straks (als we een huis hebben tegen die tijd). Namelijk het inrichtingen van een peuter speelplek, Met Ikea spullen. Altijd handig die winkel!

Dit waren weer enkele best gelezen artikelen van andere bloggers. Ben benieuwd wat jullie van de artikelen vonden en of je misschien al wat gelezen had? Volgende maand weer?

Liefs Jessica, Life by Jess