Artikelen waar ik trots op ben

Artikelen waar ik trots op ben!

Het is feest, want dit is artikel 250! Ja artikel 250 die online komt op Life by Jess! Wat ben ik ongelofelijk trots op mijzelf dat ik dit heb gedaan, alle artikelen geschreven en ingepland, 3x per week is er iets online gekomen. Dat is wel een feestje waard toch?! Nog steeds ben ik met zoveel plezier aan het bloggen en jullie reacties zijn zo fijn om te lezen, dat geeft me nog meer energie om te schrijven. Dan zijn er natuurlijk artikelen waar ik trots op ben, en die deel ik vandaag met jullie.

Artikelen waar ik trots op ben

  1. OUTFIT BY JESS #1 LEGER     Het artikel wat pas geleden online is gekomen, maar waar ik echt mijn onzekerheid voor aan de kant heb gezet. In dit artikel laat ik mijn outfit zien en is dus mijn hele lijf te zien op foto. Zo spannend vond ik dit, maar man wat heb ik een leuke lieve reacties gehad. (L)

    artikelen waar ik trots op ben

  2. BRIEF AAN MIJZELF VOOR ALS IK 30 JAAR BEN    Ook dit artikel is nog niet heel lang geleden online gekomen, ik durf steeds meer van mijzelf te laten zien op het net en dat wordt heel erg gewaardeerd zie ik aan de statistieken. Over 4 jaar wordt ik 30, zo een mijlpaal waar de meeste tegenop zien. Ik schreef een brief aan mijzelf, en hoop deze over 4 jaar terug te kunnen lezen. Het lijkt me heel speciaal om over 4 jaar dus te lezen wat ik op dit moment wens voor mijn 30 jarige ik.
  3. HET BESEF KWAM BINNEN, GENIETEN!      Nog een persoonlijk artikel na het overlijden van mijn opa. Weer even werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt hoe belangrijk het is om te genieten van alles wat je mee maakt.
    week van de vruchtbaarheid PCOS, artikelen waar ik trots op ben
  4. IK HEB PCOS!     In november deelde ik met jullie dat ik een hormoonstoornis heb, hoe ik erachter ben gekomen en wat voor een last ik ervan heb. Zelf ben ik heel blij dat ik dit met jullie gedeeld heb, en dat er zoveel lieve reacties kwamen. Ook veel reacties van mensen die ook moeilijk zwanger kunnen worden of hulp hebben gehad van het ziekenhuis. Heel veel steun aan gehad.artikelen waar ik trots op ben, Aletta (4), getrouwd, fotoshoot, ABCtje
  5. MAANDOVERZICHTEN JANUARI / FEBRUARI / MAART / APRIL      Elke maand maak ik een nieuw overzicht van wat er gebeurt is afgelopen maand. Zelf vind ik deze artikelen heel leuk om in elkaar te zetten, omdat het mooi weergeeft wat die maand betekende voor mij.

Dit was artikel nummer 250!

Bovenstaande zijn mijn artikelen waar ik trots op ben Life by Jess. Staat jouw favoriet ertussen? Zo ja, welke is jouw favoriet? Of heb jij een andere favoriet ik ben heel benieuwd. Laat het me weten in de comments!

Liefs Jessica, Life by Jess