Month by Jess # April Eerste BBQ, 3 jaar getrouwd en Feest!

Month by Jess April

Vandaag weer een artikel in de rubriek Month by Jess. Aan het begin van elke nieuwe maand, kijk ik terug op de maand die achter mij ligt. Hoe was deze maand voor mij, is het een mooie maand geweest en wat voor bijzondere/leuke/mooie/verdrietige momenten heb ik meegemaakt? Deze keer de maand april, en april doet wat hij wilt is qua weer maar weer gebleken!

April

April een vreemde maand wat het weer betreft. De eerste weken was het prachtig weer, maar daarna zwakte het snel af. De kou kwam terug en er is zelfs vorst aan de grond geweest. Brrr wat was het af en toe koud, zelfs de kachel is hier aan gegaan en dat gebeurt niet heel snel!

april, eerste bbq, 3 jaar getrouwd, groot feest

Maar even niks meer over het weer, want er zijn genoeg fijne momenten geweest deze maand.

Zoals ons spontane uitstapje naar Texel. Vincent belde me donderdag ’s middags op met de vraag of hij kon blijven slapen op Texel, omdat er ’s avonds nog iets gedaan moest worden. Ja prima geen probleem… Maar schatje zei vin jij hebt zeker geen vrij morgen? Nee nog niet, maar dat kan geregeld worden! Ik heb vrij gevraagd voor de dag erna, de auto bij mijn ouders geregeld en ik zat om 18:00uur in de auto naar Texel toe. Ik had de boot van 19:30uur en ik was even over 8e bij Vincent. We hebben die avond samen gegeten en daarna hebben we het klusje gedaan wat hij nog moest doen.

De dag erna moest Vin gewoon werken, maar heb ik heerlijk een dag alleen door gebracht op dit fijne eiland! Zo heb ik lekker over het strand gewandeld, heb ik met een boekje in de zon gezeten en gelunchd op het terras en rond 15:00uur ben ik terug naar Vin gegaan op het werk, zodat we de boot van 16:00uur konden hebben… Maar toen belde zijn uitvoerder met de vraag of hij nog een dag wilde blijven gezien er de volgende dag iets afgeleverd zou worden. Prima! Wij blijven nog een nachtje.

’s Avonds zijn we samen weer uit eten geweest en de volgende dag hebben we samen ontbeten en ben ik met de boot van 11:00uur terug naar huis gegaan. Het moment dat ik naar de boot toe reed was zo vreemd, de tranen sprongen in mijn ogen…Ik vond het echt niet leuk om weg te gaan. Het voelt zo fijn op Texel! Je bent echt even weg van alles… Tot snel !

Vier het leven Feest!

Op 22 april hebben mijn ouders een groot feest gegeven. Waarom? Omdat het kon! Er zaten meerdere ideeën achter, maar de belangrijkste boodschap van het feest was wel, VIER HET LEVEN! Zo weten enkele van jullie dat mijn vader ziek is geworden 7 jaar geleden en dat dit veel met ons heeft gedaan de afgelopen jaren.

April, DancingComet Events, DJ

Een maand geleden is hij 60 jaar geworden en dat is iets waar we ons echt voor in de handjes mogen knijpen! Ook wordt mijn moeder in september 55 jaar en waren mijn ouders in februari 32 jaar getrouwd.

Bij 25 jaar huwelijk hadden mijn zusje en ik geregeld dat ze een weekend weg zouden gaan en daarna een verrassingsfeest, maar dit kon niet doorgaan wegens de gezondheid van mijn vader. Toen mijn ouders 30 jaar getrouwd waren, trouwde Vincent en ik en was er al een heel groot feest. Dus vandaar nu het vieren van 32 jaar huwelijk!

April, DancingComet Events, DJ

Voor de Deejays van DancingComet Events ga ik even ongegeneerd reclame maken, want wat een toppers zijn dit! Het is voor Vincent al de derde keer dat hij de heren hoort draaien en voor mij de tweede keer, maar ze zijn en blijven fantastisch! Deze mannen hebben ook gedraaid bij ons op de bruiloft en het was nu, net als toen weer SUPER GEWELDIG FANTASTISCH! Kijk zeker eens op hun website of op hun facebookpagina en ik hoop dat jullie net zo een geweldig feest mogen ervaren als ons met DancingComet Events!

April, Dancing Comet, DJ

Eerste BBQ van 2017

De eerste BBQ van het jaar is een feit! Samen met een vriend van ons, hebben wij genoten van de eerste spontane BBQ van 2017 in onze tuin, op onze nieuwe loungeset! We besloten ’s middags dat die vriend bleef eten en toen hebben we ook bedacht om de BBQ aan te steken! Ik hou ervan, er zullen nog heel veel BBQ’s volgen dit jaar (hoop ik, als het weer mee zit)

april, eerste bbq, 3 jaar getrouwd, groot feest

Wij zijn 3 jaar getrouwd!

10 april 2014 zijn wij getrouwd, dus dit jaar alweer 3 jaar geleden! Wat is de tijd ontzettend hard gegaan. Deze avond zijn we samen uiteten gegaan bij het restaurant waar een vriend van ons werkt. Hij had voor ons het toetje geregeld wat je hieronder ziet.

april, eerste bbq, 3 jaar getrouwd, groot feest

Het was echt heerlijk om zo goed bediend te worden. We kwamen niks te kort en werden extra in de watten gelegd omdat het onze trouwdag was.

Heb je trouwens ook de foto’s gezien die ik gedeeld heb op onze trouwdag? Dit zijn de foto’s die wij tijdens de fotoshoot in februari hebben laten maken!

Mud Masters

Ik hoor je al denken! Heeft Jess de Mud Masters gedaan? 8 maanden na haar hernia operatie? Nee hoor mensen wees gerust! Dit doe ik mijn lijf nu echt niet aan (en ik denk waarschijnlijkt nooit haha)…

April, DancingComet Events, DJ, Mudmasters

Maar mijn ontzettend stoere topper van een man heeft mee gedaan met Mud Masters. Wat ben ik trots op hem, 12 kilometer rennen en over obstakels heen op een parcours. En dit alles binnen 3 uur! Zo trots!  Hebben jullie hier wel eens aan mee gedaan?  Of zou je dit wel eens willen?

Hoe was jullie April? Wat voor mooie momenten hebben jullie mee mogen maken? Of zijn er verdrietige/vervelende momenten geweest voor jou deze maand? 

Liefs Jessica, Life by Jess

24 comments

 • Lifeaholic.nl

  Wauw wat een fijne maand! Gefeliciteerd met je vader/ouders en jullie huwelijk! Heerlijk om er lekker onverwachts een paar dagen tussenuit te gaan! 🙂 Op naar de maand mei!
  Lifeaholic.nl heeft recent gepubliceerd…Outfit of the Day #5My Profile

 • Anne

  Wat een leuke maand! En de tijd vliegt echt voorbij hè, ik merk het ook! Wat knap dat je mannetje de Mudmasters heeft gelopen, ik denk dat ik dat ook nooit ga doen hoor. Ik ga liever een high-tea doen hahahaha. April was voor mij een maand met ups en downs, dus we gaan er deze maand gewoon een betere maand van maken!
  Anne heeft recent gepubliceerd…Hoe alles veranderde – mijn verhaalMy Profile

  • Jessica (author)

   Tijd gaat echt veel te snel. Alweer mei… gewoon mei! Hahaha ik high tea met je mee goed? 😉 Ik hoop dat de maand mei een betere maand voor je wordt meis!

  • Jessica (author)

   Ja ik vind dat ook zo gezellig, weer buiten zitten, alle mensen om je heen ook weer buiten horen zitten. Heerlijk.

 • Miriam

  Wat een maand! Ik vind het vier het leven feest wel echt een geweldig idee. Die ga ik onthouden!

  • Jessica (author)

   Zeker doen, ik ben heel benieuwd of je er uiteindelijk iets mee gaat doen.

 • Fleur

  Wat een leuke maand! Het weer was idd raar, maar toch kunnen BBQ-en. Gefeliciteerd met je ouders en je eigen huwelijk. Heerlijk is het om spontaan samen weg te gaan. Texel is daar ook een heerlijk eiland voor. Nu op maar een mooie maand mei

  • Jessica (author)

   Dank je wel voor je felicitatie! Texel was echt heerlijk, je bent gewoon echt weg. Voor jou ook een mooie maand mei gewenst!

  • Jessica (author)

   Dank je wel nog voor de felicitaties! ☺️

 • Anja

  Geweldige leuke maand gehad zo te zien, nog gefeliciteerd met je ouders en jullie huwelijksjubileum. Mijn zoon is op 27 april 18 geworden, een mijlpaal op zichzelf 🙂
  Anja heeft recent gepubliceerd…Tips welke barbecue kopenMy Profile

  • Jessica (author)

   Thanks voor de felicitatie. Voor jou ook nog gefeliciteerd met je zoon, 18 mooie leeftijd!

 • Bianca

  Wat leuk zo’n vier het leven feest! En hier was het qua weer nog niet echt zonnig genoeg om te gaan bbqen, hopelijk deze maand meer geluk 🙂
  Bianca heeft recent gepubliceerd…MIJN FAVORIETEN VAN APRIL 2017My Profile

  • Jessica (author)

   Wij hebben de bbq op zondag 9 april aangestoken, super warm was het toen. Bij jullie niet?

 • laura

  Ah wat leuk dat jullie al een BBQ hebben gehad dit jaar, wij helaas nog niet. Mijn vader zet de BBQ pas buiten in juli haha. En wat een leuk huwelijksfeest hebben jullie gehad!

  • Jessica (author)

   Haha jammer pas in juli! Er komen hopelijk nog zoveel mooie dagen voor dat de bbq al aan kan!

 • Maikel

  Wat een heerlijke maand zeg! En de eerste bbq al gehad, wat een feest!

  • Jessica (author)

   Ja het was echt een hele fijne maand. En hoe was die van jou?

 • Verena

  Wat een hoop leuke dingen heb je gedaan! Nog gefeliciteerd met het driejarig jubileum 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge