Amerika rondreis – Los Angeles

Amerika rondreis deel 3 Los Angeles

Van San Francisco zijn we nu al aangekomen in Pismo Beach! De eerste dagen zijn voorbij gegaan en we hebben nog meer dan 2 weken te gaan. Laten we snel verder gaan met het volgende reisverslag. Wij zijn van Pismo Beach naar Los Angeles gereden en daar hebben we veel gezien. Kijk je mee?

Nog een dagje Pismo Beach

In het vorige reisverslag waren we aangekomen in Pismo Beach. Hier verbleven we twee nachten. De dag daarna, hebben we rustig aan gedaan. We zijn naar een outlet geweest, maar daar was niet heel erg veel aan. Toen gingen we naar een echte Walmart! Want als je in Amerika ben dan moet je naar de Walmart toch?! Wij hebben daar een koelbox gekocht, zodat wij deze in de auto konden zetten en wij dus altijd koud drinken bij ons hadden.

Echt wel een tip! Heel veel geld bespaard, ook op dagen dat wij veel in de auto zouden zitten. Van te voren hadden wij dan kwark gekocht in de winkel en deze in de koelbox gezet. Makkelijk voor onderweg en toch wat te eten zonder ergens te moeten stoppen.

De verdere middag hebben we lekker aan het zwembad gelegen, even bijkomen van de eerste week van onze rondreis in Amerika. Aan het zwembad, om 15:00 uur ’s middags onze tijd, hebben we mijn moeder gebeld. Zij was jarig en aangezien het in Nederland net 00:00 uur was geworden, vonden wij het leuk om haar te bellen!

Leuk om nog even te melden over dit hotel, zij hadden gewoon valet parking! Haha super luxe, je laat weten welke auto van jou is en ze gaan hem halen voor je. Ook eens meegemaakt in mijn leventje.

Los Angeles

Zaterdagochtend, 22 september, de wekker ging vroeg en om 7:15 uur zaten we in de auto. Het plan was om naar de Universal studios te gaan vandaag. Het is 3 uur rijden dus hup op pad. Onderweg zijn we heel even gestopt om kwark te eten en daarna zijn we snel doorgereden. Op de een of andere manier duurde het allemaal erg lang, hoe het komt zijn we nog steeds niet over uit. Om 11:00 uur waren we er nog steeds niet en zou het zeker nog een half uur duren voor we er waren. Dit vonden we best zonde van onze dag in de Universal studios. Planning gewijzigd, morgen gaan we naar de Universal Studios!

Amerika rondreis deel 3 los angeles

Wat we eigenlijk de dag erna zouden doen hebben we nu op zaterdag gedaan. Zo zijn we naar de strip gereden in Los Angeles. Daar hebben we natuurlijk wat sterren in de grond gezien met namen van bekende acteurs die wij goed vinden. We hebben er een rondje gelopen, maar eigenlijk vonden we er niet heel erg veel aan. Als we ooit nog eens in de buurt zijn, zullen we niet nog een keer naar Los Angeles gaan.

Amerika rondreis deel 3 los angeles

’s Middags zijn we doorgereden richting het Aquarium of Pacific. Dit aquarium lag op 10 minuutjes afstand van ons hotel. Het Aquarium hadden wij groter verwacht, maar het was het wel. Ze zijn daar heel erg van het aanraken van de dieren. Zo kon je verschillende roggen aaien en ook nog wat andere vissen.

Voor ’s avonds hadden we een broodje Subway gehaald en deze lekker opgegeten op de hotelkamer. Dit hebben we trouwens ook vaker gedaan deze vakantie! Een goedkoper alternatief voor avondeten.

Universal Studios 

Op zondag zijn we naar de Universal Studios gegaan. Wij hebben nog wel getwijfeld of we naar Disney zouden gaan of naar de Universal Studios. Die laatste werd toch meer aangeraden, omdat het meer voor volwassenen zou zijn. Dus wij naar de Universal Studios.

We zijn om 8:00 uur weggereden uit het hotel, gelukkig zijn we er zonder file heen gereden en waren we toen het park open ging daar. Vin is over de dag heen in bijna alle attracties geweest die er waren. Ik mocht in geen enkele attractie vanwege de zwangerschap. Waar ik wel heen mocht waren de drie shows die gegeven werden.

We hebben een special effect show gezien, best heel leuk om te zien hoe ze bepaalde dingen doen. Zoals het maken van Ted, die teddybeer uit de film. We zijn naar een Animal show geweest, hier lieten ze zien hoe de beesten getraind worden die in films spelen. Als laatste zijn we naar een Wild Water show geweest. Dit was echt een show, een heel verhaal werd gespeeld en er kwamen jetski’s en boten tevoorschijn welke ook nog wat trucs lieten zien op het water. Heel erg gaaf deze show!

Amerika rondreis deel 3 los angeles

Verder de Universal Studios, vond ik wel wat overtrokken. Het wordt zo goed aangeschreven en zo aangeprezen dat ik er zoveel meer van had verwacht. Ook was het natuurlijk niet echt heel leuk dat ik niet in attracties kon, dat maakt een park toch wel leuker. Om het over de prijs nog maar even niet te hebben. Wij waren $258,- kwijt met z’n tweeën voor een dag in het park. Bizar veel geld! Maar voor toen was het, we zijn er nu dus we gaan dit doen. Maar ook dit een volgende keer niet meer voor ons.

Tijd voor ons om afscheid te nemen van Los Angeles en door te rijden naar San Diego, waar ons volgende hotel gereserveerd was. Lees je volgende week weer mee? Dan vertel ik over ons uitstapje naar Sea World en over onze nieuwe vakantievrienden. Tot volgende week!

 Liefs Jessica, Life by Jess