Shoplog #5 AliExpress Oorbellen & Nagels

Shoplog Aliexpress, oorbellen, nagels

Even geleden heb ik voor het eerst, ja sorry, echt voor het eerst! Iets besteld op AliExpress. Iedereen hoorde ik erover, het zou spot goedkoop zijn, alleen je moet er vaak wel even op wachten. Geen probleem oorbellen zijn nou niet echt dringend nodig haha… Maar wat kocht ik nog meer?

AliExpress Make-up

Shoplog Aliexpress, oorbellen, nagelsJa op AliExpress ga je rondneuzen, ik heb het al helemaal uitgevonden volgens mij haha, tijdens het klikken, kijken en surfen kwam ik deze oog- lippotloden tegen. Geen idee of het wat zou zijn, maar ik besloot dit hele pakketje te bestellen voor (volgens mij) 2 euro!

 

Ze hebben best veel pigment en hebben ook een lichte glitter! Helemaal goed voor een beginner, als mijzelf. Hier kan ik mooi even flink mee oefenen. Het maakt niet uit of het eruit zijn, maar een eyeliner zetten kan ik dus hiermee goed oefenen.

Telefoonhoesjes

Ja hier hoef ik niet veel over te zeggen. Zelf vind ik het heel leuk om vaak te wisselen van hoesje op mijn iPhone 6. Zo bestelde ik op AliExpress ook weer 3 hoesjes. De buitenste twee zijn van hard plastic en de super leuke fel groene is van silicone. Vind jij ze niet leuk, lekker fleurig toch?

Shoplog Aliexpress, oorbellen, nagels

Nagelproducten

Alhoewel ik niks meer doe op dit moment met mijn opleiding voor Nagelstyliste, laat ik wel om de 4 weken mijn eigen nagels doen. Gezien mijn nagels ontzettend hard uitgroeien, zijn ze na een week of 2 al niet meer mooi. Waarom laat je ze dan niet om de 2-3 weken doen Jess?

Shoplog Aliexpress, oorbellen, nagels

Omdat ik zelf na 2 weken mijn nagels korter vijl, weer dunner vijl en er een laag gellak overheen doe, zodat ik er nog eens 2 weken tegenaan kan. Zo ben ik zelf weer even met nagels bezig, want het is nog steeds heel leuk! En bespaar ik toch weer geld.

Shoplog Aliexpress, oorbellen, nagels

Maar als je je eigen nagels doet, heb je ook wel spullen nodig, zo waren mijn vijlen op, en ook die witte blokvijlen die ik had waren wel aan vervanging toe. Gezien dit op AliExpress geen drol kost, heb ik ze daar besteld.

Ook vind ik het heel leuk om toch wat nieuwe trends in huis te hebben en bij mijzelf te proberen. Zo heb ik 3 potjes besteld met Chrome poeder. Binnenkort ga ik ze testen en ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

 

Oorbellen

Een tijd geleden heb ik mijn sieraden eens uitgezocht. Oorbellen die ik had waren echt de trend van vroeger, maar niet meer leuk voor nu. Ook had ik heel veel hang oorbellen, maar ik wil heel graag knopjes hebben. Shoplog Aliexpress, oorbellen, nagels

Zo ben ik op AliExpress gaan kijken voor nieuwe oorbellen. En ze hebben daar heel veel leuke oorbellen! Het zal ongetwijfeld geen echt Zilver zijn, maar ik heb de mazzel dat ik daar geen reactie op geef. Dus kom maar door oorbellen!

Voor 1 euro per setje had ik deze oorbellen gekocht. Ik ben er super blij mee, het zijn mooie oorbellen en ze zijn er ook super goed uit.

 

Mijn aankopen zijn geslaagd, deze keer bij AliExpress. Ik had eigenlijk geen tegenvallers! Heb jij wel eens iets gekocht bij AliExpress? Wat bestel je dan zoal? En heb je nog tips? 

Liefs Jessica, Life by Jess

Volg je mij al op Instagram en Facebook?