999 vragen over mij – deel 7

999 vragen aan jezelf deel 7

Twee jaar geleden heb ik een boekje gekocht wat mij een leuk naslagwerk voor later leek. Een boek vol met vragen aan jezelf. 999 vragen aan jezelf. Het lijkt mij leuk om veel van deze vragen te beantwoorden en te delen op Life by Jess. Sommige vragen zal ik niet delen, omdat dit te privé is of omdat dit over andere dierbare in mijn leven gaat en niet over mijzelf. Vandaag het zevende deel alweer van 999 vragen aan jezelf! Wil jij de andere delen teruglezen, dat kan hier.

999 vragen aan jezelf – deel 7

Hoe eet je je eieren het liefst?

Verschillend, ik vind alles wel lekker, maar ik denk toch het liefst dan gebakken. Deze kan lekker eten als uitsmijter met ham en kaas op brood en de dooier heel gelaten.

Wat is je favoriete dag van de week?

Alle dagen dat ik niet hoef te werken en ik lekker vrij ben.

Hoe slaap je?

Ik ben een echte buikslaper en heb dit ook al doorgegeven aan Abby.

Wat doe je in je slaap?

Slapen… En ja volgens mij snurk ik af en toe ook. Zelf geen last van, maar vin wel als hij wakker ligt.

Naar welk land ga je graag op vakantie?

Naar de Canarische eilanden. Altijd mooi weer en altijd fijn om te zijn.

Vakantie Gran Canaria, 999 vragen aan jezelf

Wat voor horloge draag je?

Als ik een horloge draag is het een horloge van Michael Kors! Deze heb ik 3 jaar geleden volgens mij voor mijn verjaardag gehad en daar ben ik nog steeds zo blij mee.

Wat draag je in bed?

Een slip en heel soms sokken, voornamelijk als het kouder wordt.

Welk luchtje draag je?

Ik heb een paar verschillende luchtjes welke ik draag. Madamoiselle van Chanel en Diamond van Giorgio Armani dat zijn mijn grote favorieten.

Wat zou je kopen als geld geen rol speelt?

Ik heb al eens iets geschreven over wat ik zou gaan doen als ik een miljoen win. Leuk om daar nog eens naar te kijken.

Wat is je lievelingseten?

Ik vind heel veel dingen lekker. Zo hou ik echt van pasta, maar maakt dit zelf thuis niet zoveel omdat ik merk dat ik daar echt een opgezet gevoel van krijg. Verder vind ik zuurkoolschotel heel erg lekker (wel met banaan!) en de andijvieschotel die mijn moeder maakt is heel erg lekker.

Wat is je favoriete drank?

Drank in de zin van alcohol? Geef me dan maar een liefmans! Heerlijk.

Wat is je favoriete kleur?

Groen! Dit is ook goed terug te zien in ons huis.

Welke kleur hebben je meeste kleren?

Ik denk dat zwart toch de meest voorkomende kleur in mijn kast is. Al heb ik ook best veel kleur in mijn kast hangen.

In welke landen ben je allemaal geweest?

In heel veel landen. Nederland, Engeland, België, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca, Egypte, Dominicaanse Republiek, Amerika.

Voor welke drie dingen heb je aangifte gedaan?

Ik heb een keer aangifte gedaan voor vernieling van mijn fiets op de middelbare school. ’s Ochtends niks aan de hand, maar ’s middags zat er ineens een slag in mijn band en zaten mijn trappers vreemd. Bleek die hele middenstang door te zijn. Waarschijnlijk is daaroverheen gereden met een scooter ofzo.

Naar welke drie concerten ben je geweest?

Naar een concert van Marco Borsato natuurlijk, wel meerdere dan een. Naar een concert van de 3js. Euhm, waar ben ik nog meer geweest? Ik weet het heel even niet meer.

Hoeveel paar sokken heb je?

Wat voor gekke vraag is dit? Ik heb geen idee hoeveel paar sokken ik heb.

Hoeveel leden telt jouw familie?

Ons gezin telt 7 mensen. Papa, mama, ik, zusje, Vincent, zwager en Abby.

Hoeveel exen heb je?

Degene waarmee ik echt een lange relatie heb gehad, dat zijn er twee geweest voor Vincent.

Ga je wel eens van huis zonder de deur op slot te doen?

Nee eigenlijk niet. Ondanks dat we zo een deurknop hebben waarmee ze van buiten niet naar binnen kunnen komen zonder sleutel. Ondanks dat, doe ik de deur altijd op slot. Hoe meer moeite een inbreker moet doen, hoe beter. ’s Nachts zit er ook nog een extra slot op de deur.

Heb je wel eens parachutegesprongen?

Brrrr nee, laat maar zitten. Dit hoeft voor mij ook echt niet. Hoogtevrees tot en met en dat moment dat je dat vliegtuig uit moet springen. Brrr.

Naar welke drie festivals ben je geweest?

Mysteryland, Dance Valley en Dutch Valley! Allemaal lekker in de buurt, maar heel erg leuk.

Mysteryland festivals 1

Heb je wel eens naakt gezwommen?

Nee nog nooit.

Heb je een bekend persoon in je familie?

Nee, niemand, ondanks dat ik Evers van mijn achternaam heet. Maar Edwin is geen bekende van ons.

Maak je de wc-bril van een openbaar toilet schoon voordat je erop gaat zitten?

Nee eigenlijk niet, tenzij die echt heel ranzig is, maar dan wacht ik wel totdat het volgende toilet vrij komt.

Hou je van de sauna?

Ja heerlijk en dit is eigenlijk alweer veel te lang geleden dat ik hier geweest ben. Tijd om weer eens te gaan.

Kun je een bh uittrekken met een hand?

Ja volgens mij lukt mij dit wel.

Slaapwandel je?

Nee

Heb je weleens kauwgum in je haar gehad?

Ja volgens mij vroeger wel een keer.

Kun je je oogleden omklappen?

Nee dat kan ik niet.

Heb je vroeger een kinderfeestje bij McDonalds gegeven?

Nee niet zelf gegeven, wel eens mee geweest naar een feestje dat daar gegeven werd. Vond ik wel heel erg leuk!

Heb je weleens in je eentje in een restaurant gegeten?

Volgens mij geen diner, maar wel lunch. Ik ben een aantal keer wel alleen gaan lunchen. Vincent zat toen voor zijn werk op Texel en moest daar het hele weekend blijven of ik kwam een weekend over. Maar aangezien hij vrijdag nog moest werken en ik daar al was, heb ik een dag alleen doorgebracht en heb ik dus ook alleen geluncht.

Hou je een dagboek bij?

Nee, ik hou geen dagboek bij, maar wel schrijf ik op wat er besproken is bij de psycholoog. Dit doe ik in mijn bullet journal en dat is wel fijn om af en toe eens terug te lezen.

Heb je weleens 112 gebeld?

Nee gelukkig heb ik dit nog nooit hoeven doen.

Voor welke drie dieren ben je bang?

Ik hou niet van slangen, spinnen en andere reptielen. Blegh.

Welke drie banen zou je nooit willen uitoefenen?

Ik wil echt nooit pedicure zijn, bah voeten! Ik hou daar echt zo niet van. Daarnaast wil ik ook geen masseuse zijn, nooit kunnen kiezen wie je klanten zijn en dus ook niet weten wat voor vieze mensen er eventueel op je tafel kunnen komen liggen. En ik zou nooit in het leger willen. Het is heel mooi werk wat die mensen doen, maar ik zou het niet kunnen. Zeker geen uitzending.

Kent iemand van jullie dit boekje, 999 vragen aan jezelf? Heb jij deze zelf ook en ben je al begonnen met het beantwoorden van de vragen? Zelf vind ik het erg leuk om te doen, over sommige vragen (vooral later in het boekje) moet ik soms echt wel even nadenken, maar dat maakt het ook leuk toch dat niet alles vanzelfsprekend is. Over een aantal weken plaats ik deel 6 online van de 999 vragen aan jezelf serie.

Wil jij dit boekje ook kopen? Dat kan door hier te klikken.

Liefs Jessica, Life by Jess