999 vragen aan jezelf – deel 1

999 vragen aan jezelf deel 1

In November heb ik een boekje gekocht wat mij een leuk naslagwerk voor later leek. Een boek vol met vragen aan jezelf. 999 vragen aan jezelf. Het lijkt mij leuk om veel van deze vragen te beantwoorden en te delen op Life by Jess. Sommige vragen zal ik niet delen, omdat dit te privé is of omdat dit over andere dierbare in mijn leven gaat en niet over mijzelf. Vandaag het eerste deel van 999 vragen aan jezelf!

999 vragen aan jezelf

1) Op welke datum ben je aan dit boek begonnen?

Dat is 21-2-2018, ik ben op die dag begonnen met het maken van dit artikel. Ik ben nog niet in het boekje gaan schrijven omdat ik dit misschien later wil doen, gezien ik nu deze artikelen ga maken. Deze wil ik gaan uitprinten en in dit boekje stoppen, zodat ik de antwoorden over een aantal jaar nog eens kan nakijken en eventueel opnieuw kan invullen.

2) Wat zijn je bijnamen?

Jess, Jesjemesje, Acissej, Jesje, Zussel

3) Wat zijn je voornamen?

Jessica Megan

4) Wat is je familienaam?

Evers

5) Hoe heet je moeder?

Anita

6) Hoe heet je vader?

Gerard

7) Hoe heten je grootouders?

Trijntje  /  Joop  /  Annie  / Wim

8) Wat zijn de namen van je broers en zussen?

Yvanka

9) Wanneer ben je geboren?

5 juli 1991

10) Waar ben je geboren?

Haarlem, in het ziekenhuis

11) Wat voor dag was het?

De eerste vrijdag van de maand juli, een hele warme dag als ik mijn moeder mag geloven.

12) Hoeveel woog je bij de geboorte?

3300 gram ongeveer

13) Welke kleur haar heb je?

Bruin / Donkerblond / Rossig

14) Welke kleur ogen heb je?

Blauw

15) Wat is je sterrenbeeld?

Kreeft

999 vragen aan jezelf deel 1

30) Welke drie dingen zoek je in een vriend?

 1. Een maatje
 2. Veilig warm gevoel
 3. Humor

31) Welke drie dingen wil je je kinderen meegeven?

 1. Respect
 2. Dat ze goed zijn zoals ze zijn
 3. Geniet van het leven!

32) Hoe oud wil je worden?

In goede gezondheid rond de 85 jaar.

33) Hoeveel jaar ken jij je partner?

Vanaf 2008, toen was hij de vriend van mijn beste vriendin. Sinds 2009 jaren niet meer gesproken, totdat we elkaar tegen kwamen in 2012.

34) Hoe lang heb je al een relatie?

Inmiddels alweer 6 jaar

999 vragen aan jezelf deel 1

Kent iemand van jullie dit boekje, 999 vragen aan jezelf? Heb jij deze zelf ook en ben je al begonnen met het beantwoorden van de vragen? Zelf vind ik het erg leuk om te doen, over sommige vragen (vooral later in het boekje) moet ik soms echt wel even nadenken, maar dat maakt het ook leuk toch dat niet alles vanzelfsprekend is. Over een aantal weken plaats ik deel 2 online van de 999 vragen aan jezelf serie. 

Wil jij dit boekje ook kopen? Dat kan door op onderstaande knop te drukken.

Koop bij bol.com

Liefs Jessica, Life by Jess

8 comments

 • Marion

  Leuk boekje biedt veel inspiratie voor verschillende blogposts

 • Ciska

  Leuk boekje zeg! Die ga ik ook aanschaffen!

 • Janet | thatonetime

  Ik heb het boek zelf ook en schrijf er ook over op mijn blog. 🙂 Leuk om jouw antwoorden te lezen!

 • Judith

  Wat super leuk, zo ontdek je volgens mij ook een hoop over jezelf

 • Laura Martens

  Woooow 999 vragen zijn er zooooo veel! Wel heel leuk en handig om inderdaad in delen te doen, haha! Leuk om zo iemand beter te leren kennen, vind ik altijd!

 • Patricia Schmitz-Heres

  Leuk! Ik ken het boekje niet, maar wel een leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge