999 vragen aan jezelf – deel 4

999 vragen aan jezelf deel 4

Een tijdje geleden heb ik een boekje gekocht wat mij een leuk naslagwerk voor later leek. Een boek vol met vragen aan jezelf. 999 vragen aan jezelf. Het lijkt mij leuk om veel van deze vragen te beantwoorden en te delen op Life by Jess. Sommige vragen zal ik niet delen, omdat dit te privé is of omdat dit over andere dierbare in mijn leven gaat en niet over mijzelf. Vandaag het vierde deel alweer van 999 vragen aan jezelf! Wil jij deel 1 en deel 2 en deel 3 teruglezen, dat kan hier.

999 vragen aan jezelf

144) Heb je wel eens stiekem iemands dagboek gelezen?

Ja dit heb ik wel eens gedaan. Heel slecht, maar soms is de nieuwsgierigheid groter dan je verstand. Van wie, hoe, wat en waar heb ik echt geen idee meer van.

145) Heb je een aartsvijand?

Nee deze heb ik niet. Gelukkig maar.

146) Ben je bang voor de dood?

Nee ik ben niet bang voor de dood, maar hoop wel dat het nog heel wat jaren duurt. Ik zou het wel heel emotioneel vinden als ik ongeneselijk ziek zou zijn en bewust afscheid neemt van je dierbare. Ook wel heel mooi dat je het op die manier kan doen.

147) Geloof je in leven na de dood?

Ja zeker er is iets na de dood, maar wat en in welke maten dat weet ik niet.

148) Heb je weleens een auto-ongeluk veroorzaakt?

Nee, heb wel eens in de auto gezeten bij een ongeluk, maar niet zelf veroorzaakt.

149) Lees je je horoscoop?

Ja zeker! Ik schrijf zelfs artikelen over mijn jaarhoroscoop op Life by Jess! Vaak kloppen mijn horoscopen wel. Zelf vind ik het heel interessant om te lezen.

150) Vind je jezelf sociaal?

Ja ik vind mijzelf wel sociaal, maar ik ben zeker niet de sociaalste op deze aardbol. Ik ben sociaal op mijn tijd en moet bij onbekende altijd een beetje ontdooien.

151) Hou je van gezelligheid?

Ja zeker wel, maar wel tot een bepaalde hoogte. Net als mijzelf sociaal vinden. Op mijn tijd houd ik van gezelligheid en soms vind ik het heerlijk om een dag alleen te zijn of gewoon thuis op de bank te hangen met weinig mensen op mij heen.

999 vragen aan jezelf deel 4

152) Hoeveel keer per jaar ga je op vakantie?

Het verschilt per jaar, maar het varieert tussen de 1 en 2 keer per jaar.

153) Hoeveel werkgevers heb je gehad?

Echte werkgevers, echte contracten en geen stages, 4 werkgevers. Inmiddels werk ik alweer 5 jaar bij mijn huidige werkgever.

154) Hoeveel jaar heb je over de middelbare school gedaan?

4 jaar, ik deed de VMBO-T. Ik ben zelf nooit blijven zitten en hobbelde zo prima door mijn schooltijd heen.

155) En over de basisschool?

8 jaar, ook hier nooit blijven zitten.

156) Ga je vaak uit?

Uitgaan? Wat is dat? Nee ik ben eigenlijk nooit echt uit geweest en ook nu ga ik nog steeds niet vaak uit. Laatst ben ik met een vriendin naar Amsterdam geweest na haar vrijgezellenfeest.

157) Ga je graag naar de bioscoop?

Ja zeker, ik heb zelfs een tijd gehad dat ik een abonnement had met een vriendin samen. Toen zaten we zeker 1x per week in de bioscoop.

158) Ben je in Madurodam geweest?

Ja, ik denk wel dat dit al 15 jaar geleden is. Toen ben ik samen met mijn moeder, zusje en een vriendin geweest.

159) Zeg je weleens “ik hou van je”?

Ja zeker! Tegen Vin zei ik dit wel vaker, maar tegen mijn moeder of ouders zei ik dit eigenlijk nooit totdat ik het ergens anders een hoorde dat ik dacht, waarom zeggen wij dit eigenlijk niet tegen elkaar? Sindsdien zeggen wij het ook tegen elkaar.

160) Ben je wel eens naar het toilet van het andere geslacht geweest?

Ja! Soms op evenementen waar voornamelijk vrouwen zijn, dan is het altijd zo druk bij de toiletten, dat ik echt wel eens naar de mannen toiletten ga. Die lopen tenminste snel door haha.

161) Kun je fietsen?

Ja ik kan wel het, maar leuk vind ik het niet.

162) Ben je een perfectionist?

Ene kant wel, andere kant ook weer niet.

163) Welke keuken vind je het lekkerst?

De keuken die voor mij kookt haha… Als ik zelf maar niet hoef te koken. Grapje, ik vind de Italiaanse keuken heel erg lekker.

164) Welk leesteken gebruik je het vaakst?

Ik denk dat dit een punt is. Zeker in mijn appjes gebruik ik heel veel punten. Dan type ik vaak met meerdere punten… tussen de zinnen in. Ik probeer het af te leren, want ik vind het verschrikkelijk, maar het gaat een soort van automatisch.

999 vragen aan jezelf deel 4

165) Wie was je favoriete leraar?

Dat is denk de meester uit groep 6. Meester Arnold.

166) In welke winkels kom je graag?

In de Zizzi een winkel voor dames met een grotere maat. Daarnaast kom ik ook heel graag bij de Zeeman en Hema voor Abby.

167) Over welke afstand kun je hardlopen?

3 stoeptegels verder? Haha, ik ben echt heel slecht in hardlopen. Dus ik kom niet ver.

168) Mocht je vroeger vloeken?

Nee, we mochten alleen vloeken met “Chips” ipv Shit.

169) Heb je ooit in het ziekenhuis gelegen?

Ja zeker, vroeger voor het krijgen van buisjes in mijn oren, 3 jaar geleden voor de herniaoperatie en afgelopen jaar voor de bevalling van Abby. Gelukkig nooit langer dan 2 dagen.

170) Kun je met stokjes eten?

Ja bij het sushi restaurant doe ik dit wel. Daarbuiten gebruik ik nooit stokjes.

Kent iemand van jullie dit boekje, 999 vragen aan jezelf? Heb jij deze zelf ook en ben je al begonnen met het beantwoorden van de vragen? Zelf vind ik het erg leuk om te doen, over sommige vragen (vooral later in het boekje) moet ik soms echt wel even nadenken, maar dat maakt het ook leuk toch dat niet alles vanzelfsprekend is. Over een aantal weken plaats ik deel 5 online van de 999 vragen aan jezelf serie.

Wil jij dit boekje ook kopen? Klik dan hier! 

Liefs Jessica, Life by Jess