999 vragen aan jezelf – deel 3

999 vragen aan jezelf deel 3

In November heb ik een boekje gekocht wat mij een leuk naslagwerk voor later leek. Een boek vol met vragen aan jezelf. 999 vragen aan jezelf. Het lijkt mij leuk om veel van deze vragen te beantwoorden en te delen op Life by Jess. Sommige vragen zal ik niet delen, omdat dit te privé is of omdat dit over andere dierbare in mijn leven gaat en niet over mijzelf. Vandaag het derde deel alweer van 999 vragen aan jezelf! Wil jij deel 1 en deel 2 teruglezen, dat kan hier.

999 vragen aan jezelf

86) Welke drie vakken vond je het leukst op school? 

Dat waren voor mijn Wiskunde (met stipt op nummer 1), Scheikunde en Aardrijkskunde

87) Hoeveel kinderen heb je? 

Helaas hebben wij nog geen kindjes, hiervoor zitten wij in het medische traject dat is noodzakelijk door mijn PCOS.

88) Hoeveel huisdieren heb je? 

Wij hebben twee hele lieve, maar soms draken van katten. Cedric & Eamy 

89) Hoeveel zwemdiploma’s heb je?

Ik heb alleen mijn A diploma. Toentertijd mocht ik niet voor mijn B diploma, omdat ik dan moest duiken en dit mocht ik niet vanwege oor problemen.

90) Hoeveel paar schoenen heb je? 

Oké, ik ga even tellen. Ik heb hier in 2016 wel een artikel over geschreven, maar inmiddels is dat alweer heel erg veranderd.

91) Hoeveel geld staat er op je rekening? 

Op mijn betaalrekening niet veel meer, nog zo een €130,- waar ik nog enkele dagen mee moet doen.

999 vragen aan jezelf deel 3 (

999 vragen aan jezelf deel 3 (1)

109) Welke drie dingen doe je met een computer? 

Bloggen, Youtube en mijn gemaakte foto’s bekijken

110) Hoe vervoer jij jezelf over het algemeen?

Dat is vaak met de scooter en soms met een van de auto’s van mijn ouders

111) Welke natuurramp zou je zeker niet willen meemaken?

Hier had ik de volgende keuzes;   Tornado, Overstroming, Tsunami, Aardbeving, Meteorietinslag. Ik heb gekozen voor de Tsunami.

112) Op wie lijkt je het meest?

Op mijn moeder

113) Wat is je favoriete provincie? 

Ik vind dit echt een hele moeilijke om te beantwoorden. Ik vind Brabant echt heel fijn, maar ook vind ik Utrecht/Gelderland bij de Veluwe ook echt prachtig! Denk toch dat Brabant ietsje meer voorsprong heeft.

114) Welke filmgenre spreekt je het meest aan?

Romantische films, heerlijk!

115) Wat heb je vroeger verzameld?

Flippo’s, Diddle papieren en Barbie’s van een speciale lijn. Ik zal nog wel meer verzameld hebben, maar daar kan ik even niet opkomen.

116) Wat zou je nog graag verzamelen?

Dit wordt zo een antwoord die ik nooit had gegeven toen ik 12 was, maar ik wil voornamelijk hele mooie herinneringen verzamelen!

117) Welke hobby’s had je als kind?

Paardrijden, zelf paardenjuf spelen tijdens het buitenspelen, creatief bezig zijn, 3D kaarten maken, ministecken… etc.

118) Welke hobby’s heb je nu? 

Bloggen, fotograferen en in mijn boekje creatief bezig zijn

119) Wat zou je nog willen leren? 

Ik wil mijn camera nog beter leren kennen, zodat ik nog mooiere foto’s kan maken. Ik wil heel graag nog leren hoe ik filmpjes bewerk tot een leuke video/vlog en heel misschien dat ik ooit nog eens denk aan een omscholing, maar waarin weet ik nog niet. Iets waarmee ik meer met mensen te maken krijg.

120) Wat vond je het leukste verjaardagscadeau ooit? 

Pff dat is een moeilijke. Ik heb zoveel mooie cadeau’s gehad de afgelopen jaren. Zoals een vlogcamera, een stripper voor mijn 25ste verjaardag haha, een mooi Michael Kors horloge, een Buddha to Buddha armband…

121) Wat was je favoriete speelgoed? 

Ik denk dat dit mijn barbie’s waren, maar ook mijn paardenstal.

999 vragen aan jezelf deel 3

137) Welke drie televisieprogramma’s volg je? 

Ik kijk Louisa en Rosanna op TLC, daar is nu weer een nieuw seizoen van begonnen. Verder kijken wij vaak Wegmisbruikers en ook ga ik straks weer kijken naar Linda’s Zomerweek.

138) Welke drie dingen vind je leuk aan je moeder? 

Ze snapt mij heel goed, juist omdat we toch heel veel op elkaar lijken, ook in karakter. We houden van dezelfde dingen waardoor we vaak leuke uitstapjes maken. En als laatste, mijn moeder staat altijd voor mij klaar!

139) Welke drie dingen vind je leuk aan je vader? 

Mijn papa is wel een (klein) beetje mijn held, de passie die hij heeft voor zijn vak vind ik fascinerend. Hij heeft een heel klein hartje en wilt ons geven waar we gelukkig van worden (soms tot ergernis van mijzelf, omdat ik soms ook zelf voor iets wil sparen bijvoorbeeld om dit te kunnen kopen). Papa is altijd mijn voorbeeld geweest op werkgebied en dan voornamelijk qua welk vak ik wilde gaan leren.

140) Hoeveel computers bezit je? 

1, alleen mijn laptop.

141) Hoeveel uur per dag breng je achter een bureau door? 

Als ik volledig aan het werk ben is dat op die dagen zeker wel een uur of 7. Als ik thuis aan het bloggen ben doe ik dit aan de eettafel en daar zit ik toch zeker ook wel 2 uur per dag aan.

142) Hoeveel foto’s heb je ooit gemaakt? 

Jeetje hier kan ik echt geen antwoord op geven, heeeeeeeel veeeeel in ieder geval!

143) Hoeveel boeken bezit je? 

Ik bezit zeker een stuk of 30-40 kookboeken en daarnaast heb ik ook nog een stuk of 15-25 leesboeken. Best heel veel.

 

Kent iemand van jullie dit boekje, 999 vragen aan jezelf? Heb jij deze zelf ook en ben je al begonnen met het beantwoorden van de vragen? Zelf vind ik het erg leuk om te doen, over sommige vragen (vooral later in het boekje) moet ik soms echt wel even nadenken, maar dat maakt het ook leuk toch dat niet alles vanzelfsprekend is. Over een aantal weken plaats ik deel 4 online van de 999 vragen aan jezelf serie.

Wil jij dit boekje ook kopen? Dat kan door op onderstaande knop te drukken.

Koop bij bol.com

 

Liefs Jessica, Life by Jess