999 vragen aan jezelf – deel 2

In November heb ik een boekje gekocht wat mij een leuk naslagwerk voor later leek. Een boek vol met vragen aan jezelf. 999 vragen aan jezelf. Het lijkt mij leuk om veel van deze vragen te beantwoorden en te delen op Life by Jess. Sommige vragen zal ik niet delen, omdat dit te privé is of omdat dit over andere dierbare in mijn leven gaat en niet over mijzelf. Vandaag kan je hier het tweede deel van 999 vragen aan jezelf lezen. Wil jij deel 1 nog lezen, klik dan hier!

999 vragen aan jezelf

999 vragen aan jezelf deel 2

53) Welke drie dingen lust je niet? 

Ik lust geen koffie, spruiten en Zalm

54) Welke drie dingen staan er altijd op je boodschappenlijstje? 

Ik probeer eens in de week boodschappen te doen dus er staan best vaak dezelfde dingen op. Magere kwark, Kalkoenfilet en Komkommer zijn drie dingen die eigenlijk altijd wel op mijn boodschappenlijstje staan.

55) Wat ben je? 

Deze vraag staat in het boek en het is een multiple choice vraag, het gaat over je geaardheid. Ik ben Hetero.

56) Wat voor werk of opleiding doe je? 

Ik werk als Credit Analyst bij een leasemaatschappij en ik ben blogger

57) Wat vind je de lekkerste pizza? 

Een funghi, een met ham en champignons. Heerlijk, maar ook de Hawaï is wel favoriet!

58) Wat vind je het lekkerste beleg op een boterham?

Oef, wat een moeilijk vraag is dit. Een broodje hagelslag blijft altijd lekker, maar een broodje filet americain is ook wel heel erg lekker.

59) Wat is je bloedgroep?

Jaa, dit moet ik even opzoeken, volgens mij heb ik het genoemd in het artikel dat ging over bloeddonor zijn. Ik heb bloedgroep A+.

60) Waar ben je allergisch voor? 

Nergens voor wat ik weet. Wel ben ik getest op gluten en hier schijn ik niet zo goed tegen te kunnen, maar daar merk ik zelf niet heel veel van.

61) Welk geloof hang je aan? 

Mijzelf… Ik ben niet gelovig opgevoed en heb ook niet de behoefte om hier iets mee te doen. Ik snap het geloof niet goed, en ik ben te nuchter om te geloven denk ik haha.

62) Beschrijf je kledingstijl

Simpel maar leuk, spijkerbroek, shirt en een vest. Dat is wat ik het meeste draag, maar ik ben ook heel blij met mijn legeroutfit die ik heb en die ik ook een keer heb laten zien op Life by Jess. Net als mijn artikel waarin ik een jurkje draag.

63) Wat is je leukste herinnering aan je jeugd?

Jeetje, dat zijn er veel meer dan één. Mijn verjaardag vieren, partijtjes die mijn ouders geregeld hadden (gewoon met ouderwetse spelletjes, aardappel lopen, snoepzakjes happen uit een teiltje met water.) Uitstapjes die wij hebben gemaakt als gezin, vakanties die wij hebben gehad. Zie je veel te veel om op te noemen.

999 vragen aan jezelf deel 2

64) Wat voor accessoires draag je graag? 

Ik graag eigenlijk alleen maar accessoires als ik er zin in heb, meer mijn best gedaan heb voor mijn outfit. Dan draag ik oorbellen, een horloge, een BuddhatoBuddha ring en een BuddhatoBuddha armband.

65) Waar ben je opgegroeid? 

In Hoofddorp, altijd in dezelfde straat, en hetzelfde huis.

66) Kom je daar nog wel eens? 

Ja zeker, mijn ouders wonen hier nog steeds dus ik ben er regelmatig te vinden.

67) Beschrijf je babykamer

Euhm, mam….. ??! Volgens mij had een kamertje met wat rood en een strook met Paddington behang dacht ik, maar ik weet het niet zeker!

68) Beschrijf je kinderkamer

Ik weet wel dat wij op een gegeven moment zelf mochten kiezen welk behang wij wilde en dat we een eigen bed uit mochten kiezen. Zo weet ik nog dat ik een beetje een gelig bed heb gehad wat volgens mij man opa nog heeft geschilderd. Ook heb ik een groot aquarium op mijn kamer gehad waar Gerbils in zaten. Later heb ik felgroen behang genomen en had ik een tante Soesa bed (een bed met spijlen).

69) Gebruik je een stopwoord? 

Naar mijn weten niet, het is mij nooit opgevallen en ik ben er nog nooit op aangesproken.999 vragen aan jezelf deel 2

 

Kent iemand van jullie dit boekje, 999 vragen aan jezelf? Heb jij deze zelf ook en ben je al begonnen met het beantwoorden van de vragen? Zelf vind ik het erg leuk om te doen, over sommige vragen (vooral later in het boekje) moet ik soms echt wel even nadenken, maar dat maakt het ook leuk toch dat niet alles vanzelfsprekend is. Over een aantal weken plaats ik deel 2 online van de 999 vragen aan jezelf serie.

Wil jij dit boekje ook kopen? Dat kan door op onderstaande knop te drukken.

Koop bij bol.com

 

Liefs Jessica, Life by Jess

 

3 comments

 • Mentje

  Leuk blogje hoor! Ik heb het boek ook maar vind teveel van de vragen te persoonlijk om op mijn blog te bespreken. Wel hele leuke vragen staan erinm stoer dat je het op je blog bespreekt!

  • Jessica (author)

   Thanks! Ik vind het boekje heel erg leuk. Ik ben wel wat vragen tegen gekomen die te persoonlijk zijn en die heb ik er dan ook uitgelaten 🙂 Maar mensen mogen best van mij weten wat ik niet lust bijvoorbeeld haha.

 • Nicole Orriëns

  A+ als bloedgroep is volgens mij best bijzonder. Ik heb zo’n hele suffe, o-positief wat zo wat iedereen heeft geloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge