8x Inspiratie kerstcadeaus voor volwassene

Christmas/Kerst TAG

Heel eerlijk? Ik vind het niet leuk als wij geen cadeautjes zouden doen met kerst. Hoe leuk is het om wat te krijgen van je familie? En dit hoeft niet tientallen euro’s te kosten, maar met een zelf gemaakt cadeautje of een pak thee ben ik al blij. Maar wat kan je nou allemaal kopen? Ik heb enkele kerstcadeaus voor volwassene op een rij gezet. Goedkope cadeaus maar ook wat duurdere cadeaus. En nog wat leuks, er staat een kortingscode voor jullie in dit artikel!

Inspiratie kerstcadeaus voor volwassene

  • Misschien voor vele een standaard cadeau, maar mij maak je er altijd blij mee, of mijn kast nog vol staat ermee of als alles bijna op is, ik kan er niet genoeg van hebben! Rituals, wat een fantastisch merk is dit, heerlijke producten en mooie cadeaus om te geven. Uiteraard kan je ook van een ander merk douchegellen kopen, maar Rituals heeft mijn voorkeur en dan het liefste de oranje serie, heerlijk.
  • Is iemand net op zichzelf gaan wonen, of heeft diegene plannen om dit te gaan doen? Koop iets voor het nieuwe huis, een mooie snijplank, bakspullen of gepersonaliseerde ovenwanten
  • Heeft degene waar je een cadeau aan wilt geven een eigen auto? Koop iets voor in de auto, bijvoorbeeld zo een geurtje voor aan de verwarming, of iets om de auto mee te kunnen poetsen. En fles ruitenvloeistof (ik ben groot verbruiker, dus kan dit altijd wel gebruiken haha)
  • Koop een CD of DVD, bij mijn vader valt dit altijd in de smaak, alleen moet ik altijd eerst goed in hem kast kijken of hij de cd die ik wil geven nog niet heeft!
  • Een boek doet het bij ons in de familie ook goed. Al lezen de meeste wel via een e-reader, maar een echt boek doet het altijd goed!
  • Koop een mooi sieraad, of alleen een hanger voor aan een ketting. Denk bijvoorbeeld ook aan een horloge van LOISIR en suprise Ik mag jullie 20% korting aanbieden, op deze mooie, trendy horloges en sieraden! Maak nu gebruik van de code: Lifebyjess20Horloge, aperfectgift, LOISIR, kerstcadeaus voor volwassene

Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben gedaan via dit artikel! Ik wens jullie heel veel plezier met cadeaus shoppen en het geven ervan!

Liefs Jessica, Life by Jess