8x DIY creatief met nagellak

nagellak

Met nagellak kan je zoveel meer dan alleen je nagels lakken. Of het goed blijft zitten is tot daar aan toe, maar voor sommige dingen is het echt wel super handig om nagellak te gebruiken! Zo kan je jouw kluisslot al van een grote afstand herkennen of weet je precies welke sleutel voor welke deur is. Voor jullie vandaag 8 tips om creatief met nagellak te zijn.

Creatief met nagellak – kerstsfeer

De meeste ideeen komen van Pinterest af, wat zouden we toch zonder Pinterest moeten? Ik begin met 2 hele leuke ideeën voor in de kerstboom!

DIY creatief met nagellak

Koop een glazen kerstbal, en doe hier wat nagellak in, blijf met de bal draaien en je zal zien dat de binnenkant helemaal mooi wordt gelakt door de nagellak!

DIY creatief met nagellak

Of wat je ook kan doen met deze glazen kerstbal is: pak een bak water, doe hier de nagellak in die je wilt gebruiken (meerdere kleuren tegelijk mogelijk). Haal hier de kerstbal doorheen en je zal zien dat er een mooie tekening op de kerstbal staat. Is dit creatief met nagellak of niet?

Creatief met nagellak – Voorwerpen

DIY creatief met nagellak

Je kan natuurlijk ook creatief zijn met nagellak op je oplader te lakken. Zo heb je een oplader die niemand heeft! Hoe gaaf is dat!

DIY creatief met nagellak

Of lak je make-up kwasten met nagellak om ze een leuk uiterlijk te geven.

DIY creatief met nagellak

Wat ik persoonlijk echt super leuk vind, wat je met nagellak kan doen, is de bovenkant van je sleutel lakken. Zo heb je net een wat andere sleutelbos en weet je ook exact welke sleutel bij welk slot hoort.

DIY creatief met nagellak

Heb je geduld? Dan is dit wat voor jou! Pak een glas, en pimp deze met stippen nagellak. Aan te brengen door een speciale nail-art pen of door een wattenstaafje te gebruiken! Het vergt even wat tijd, maar met een super leuk resultaat!

Creatief met nagellak – Uit de natuur

DIY creatief met nagellak

Heerlijk een lange strandwandeling maken en op zoek gaan naar mooie schelpen. Deze bij thuiskomst laten drogen en daarna aan de slag met nagellak. Je kan de schelpen dan gebruiken als decoratie in huis, of je kan er een schelpenkrans mee maken.

DIY creatief met nagellak

Of in de herfst op zoek naar eikeltjes en deze daarna lakken met nagellak? Ja ook heel leuk om als decoratie te gebruiken in je huis, net even anders, maar wel schattig.

Is dit creatief of niet?  Heb jij wel eens iets anders gedaan met nagellak dan je nagels lakken?

Liefs Jessica, Life by Jess