7x gedachtes tijdens het fietsen

7x gedachtes tijdens het fietsen

Afgelopen maandag, zouden wij eigenlijk gaan sporten, maar Vincent was laat thuis van het werk dat het niet door ging. Toch vond ik dat ik van die bank af moest komen en ben ik met koptelefoon op, een rondje gaan fietsen. Zo heb ik toch nog mijn beweging gekregen. Mijn hoofd stond niet stil en ik deel mijn gedachtes tijdens het fietsen.

Laat ik voorop stellen dat ik echt een hekel heb aan fietsen. De ene keer zijn mijn benen van pap gemaakt en kom ik amper vooruit en als dat niet het geval is, dan heb ik wind tegen… Het is altijd één van de twee. Nu Vincent en ik vaker fietsen, had ik gehoopt dat ik het fijner zou gaan vinden, maar dat is alles behalve waar.

Gedachtes tijdens het fietsen

 • Hoe zal ik eruit zijn met die koptelefoon op mijn kop? Spreekt voor zich denk, ik had een koptelefoon op, de Beats Solo 3. Top ding, maar hoe zie ik eruit, geen idee!
 • Het is wel echt heerlijk om deze vrijheid te voelen. Dit ervaar ik ook altijd op de scooter of motor, heerlijk!
 • Waarom had ik ook al weer bedacht om te gaan fietsen? De eerste paar kilometer was dit nog niet van toepassing, maar zodra ik bijna thuis was, had ik het heet, het zweet liep me bilnaald in en mijn kont deed echt retezeer… 😉
 • Spuug Spuug, blegh! Al die vieze vliegjes die zomaar tegen mijn gezicht aanvliegen en dus ook in mijn mond terecht komen
 • Wat is het toch fijn dat het zo lang licht is… Heeft geen uitleg nodig denk ik. Ik hou echt van de zomer, heerlijk dat de dag net iets langer lijkt te duren door de lichturen.
 • Ondanks dat ik dit niet leuk vind, ben ik echt wel trots op mijzelf dat ik het toch maar gewoon doe! Soms is het best wel even moeilijk om je over een bepaalde streep te trekken om iets te ondernemen wat je niet leuk vind. Trots op je Jess!
 • Oké gedachten uitschakelen, je hoofd leeg maken, genieten van de buitenlucht en van het bewegen! En daarmee sloot ik de gedachtes tijdens het fietsen af.

Wat vinden jullie van fietsen? Fiets jij voor je plezier zo enkele kilometers weg tijdens een ritje, of ben je net zoals ik en heb je er echt een hekel aan?

Ik ben ook wel benieuwd wat jullie gedachtes tijdens het fietsen dan zijn, laat het me weten in de comments, er zullen ongetwijfeld hele leuke bij zitten!

Liefs Jessica

6 comments

 • Anne

  Ik fiets erg graag naar mijn werk, het is voor mij dé manier om wakker te worden. Helemaal nu het lekker weer is vind ik het heerlijk! Ik was even bang dat ik het niet meer zou durven, aangezien ik aangereden ben terwijl ik aan het fietsen was. Maar het durven is gelukkig niet zo’n probleem! Als ik naar mijn werk fiets, fiets ik ook nog eens door een super mooi gebied met veel reigers, zwanen, hazen, hier en daar een fazant en veel slootjes. Dat is helemaal genieten!
  Anne heeft recent gepubliceerd…TAG: 25 levensvragen tagMy Profile

  • Jessica (author)

   Dat is zeker wel genieten, als ik naar mijn werk fiets is het winkels of een saai uitzicht haha, niet echt motiverend.

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Fietsen vind ik tegenwoordig niet meer zo erg. Vooral samen met Emily in het zonnetje, genieten! Ik ga nog wel eens een rondje met Paul om te wielrennen, dat is niet leuk, want hij fietst veel harder haha.
  Mathiske -gelukineenrompertje- heeft recent gepubliceerd…Floor| wishlist voor babyboy My Profile

  • Jessica (author)

   Haha, ik ben echt niet gemaakt voor fietsen.. Hoop dat ik het later wel leuk vind als ik een kindje mag krijgen.

 • Nicole Orriëns

  Ik vind fietsen niet veel aan, maar het brengt me van A naar B. Ik denk altijd vooral dat ik graag de wind achter wil hebben en dat een elektrische fiets me heel relaxed lijkt.
  Nicole Orriëns heeft recent gepubliceerd…Vals alarmMy Profile

  • Jessica (author)

   Haha ja, windje mee is ook wel fijn inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge