7 jaar samen met Vincent

7 jaar samen

Vandaag, 18 januari 2019, ben ik 7 jaar samen met Vincent. Whoop Whoop, feestje! Nee hoor zo groots gaan we het niet vieren. We gaan wel lekker samen even er tussenuit, waarschijnlijk ook meteen ons laatste weekend samen weg voordat de baby komt. We gaan ook een dagje naar Texel nog toe, heerlijk even naar ons eiland. Uitwaaien en lekker genieten samen. Zin in!

De afgelopen jaren heb ik al meer over onze relatie geschreven. Zo schreef ik hoe wij elkaar ontmoet hebben en over waarom wij zo goed bij elkaar passen. Dus ja waar ga ik nu over schrijven? Ik denk dat ik gewoon eens een beetje een opsomming ga maken over wat we allemaal mee hebben gemaakt de afgelopen jaren. We hebben genoeg gedaan wat tot een relatietest behoort haha.

2012 

In 7 jaar tijd kan je heel veel meemaken, en ik zal ongetwijfeld dingen vergeten om te noemen, maar ik schrijf op wat het eerste in mijn opkomt. Zo ben ik vrij snel (lees met 3 maanden) bij Vincent ingetrokken en vanaf toen wonen we samen. Als Vincent niet zo dichtbij mijn ouders had gewoond, had dit denk wel anders geweest, maar voor toen voelde het goed en ik heb daar geen enkel moment spijt van gehad.

7 jaar samen

Een van onze eerste foto’s samen. Totally in love! 

Halverwege 2012, in onze eerste maanden samen, kreeg Vincent te horen dat hij het huis waar hij/wij in woonde kon kopen van de woningbouwvereniging. Zo heb ik Vin toen geholpen met alles regelen rondom het kopen van het huis. Hij heeft dit toentertijd alleen gekocht, want we waren nog maar zo kort samen dat we het nog niet samen wilde kopen. Super trots dat hij dit toen zo voor elkaar heeft gekregen! Dit hebben we toen ook gevierd met een etentje samen.

En toen begon de verbouwing, Vincent had wat extra geld kunnen lenen bij de bank, om wat dingen te kunnen opknappen in huis. Op dat moment hebben we de hele woonkamer aangepakt, muren stucen, nieuwe vloer en een nieuwe keuken. Test één, kunnen we een verbouwing overleven en ja hoor, overleefd!

7 jaar samen

2012-2013-2014

November 2012 kwamen Dobby en Eamy bij ons wonen, maar helaas moesten we 3 maanden later alweer afscheid nemen van Dobby. Gezien Eamy best wel last had van het alleen zijn en wij haar graag een vriendje/vriendinnetje wilde geven kwam eind mei 2013 Cedric/Dikke witte bij ons wonen.

In 2013 zijn we ook voor het eerst samen een midweek naar het buitenland geweest. En wel naar Disneyland Parijs. We waren er toen met de kerstsfeer, super leuk! Zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.

7 jaar samen

In 2014, was een heel leuk jaar! Zo zijn we natuurlijk in april “stiekem” getrouwd. We zeggen altijd we zijn getrouwd voor het huis hahaha. Tuurlijk ook omdat we van elkaar houden, maar we wilde graag wat geregeld hebben voor alle kosten die we inmiddels samen betaalde en in het geld wat we samen geïnvesteerd hadden in het huis. Ook zijn we samen met mijn moeder naar Kos geweest. Even een paar dagen genieten van de zon. Ook zijn we eind 2014 naar New York geweest met mijn ouders. En 2014 is het jaar geweest dat wij samen de stap hebben gezet naar het ziekenhuis voor onze kinderwens.

7 jaar samen

2015

We zijn nu echt getrouwd! Ook voor de buitenwereld, we hebben onze trouwdag gevierd inclusief witte jurk, mooie auto en een heel gaaf feest! Wauw wat een gave dag was dit zeg. Als ik er aan terug denk wordt ik nog steeds elke keer blij.

trouw foto's, 5 jaar samen

In 2015 hebben we ook weer een verbouwing gedaan in huis. Zo hebben we een vaste trap laten plaatsen naar zolder en hebben we op zolder een dakkapel laten plaatsen. Dit is sinds de zomer 2015 ook onze slaapkamer geworden.

In de zomer van 2015 zijn we met mijn gezin naar Tenerife gegaan. Voor ons een soort huwelijksreis, maar ook om te vieren dat mijn ouders zoveel jaar getrouwd waren. Dat was ook super leuk om daarheen te gaan. We hebben daar ook mensen leren kennen, waar we nu geregeld mee afspreken!

Eind 2015 kwam mijn wens voor de tweede keer uit. Ondanks dat de eerste keer niet goed mocht aflopen, heb ik altijd gedroomd van een Britse Korthaar. Nu een aantal jaar verder na het overlijden van Dobby, was vin ook weer om en hebben we Harvey uitgekozen om bij ons te komen wonen. Met de kerst 2015 kwam hij bij ons wonen. Helaas hebben we ook hem moeten laten gaan een maand later.

2016

2016 was een jaar dat iets minder was, niet voor onze relatie, maar wel op persoonlijk gebied. Zo ben ik dat jaar aan mijn hernia geopereerd en kon ik ook van te voren niet heel veel meer. Gelukkig hebben we ons weekend Berlijn toen nog wel door kunnen laten gaan.

Happines Berlijn gezellig, jaaroverzicht 2016

In 2016 werd ik 25 jaar en daar had vin groots voor uitgepakt, met een stripper en al! Zo niet verwacht haha.

In november is onze voor- en achtertuin gedaan, weer een soort verbouwing overleefd, ondanks dat ik weinig kon helpen. Ik lag vanuit mijn bed toe te kijken hoe de mannen aan het werk waren, gezien ik net daarvoor geopereerd was aan mijn hernia.

Ook hebben we in het begin van 2016 afscheid moeten nemen van de hond van mijn ouders. Daar ben ik natuurlijk mee opgegroeid en de afgelopen 4 jaar heeft Vincent haar natuurlijk ook gekend. Geen leuke tijd, maar ze had een hele mooie leeftijd. Ook hebben we op oudejaarsavond 2016 het eerste verlies binnen de familie samen moeten verwerken.

2017

In de zomer van 2017 zijn we met de vakantie vrienden uit Tenerife naar Gran Canaria gegaan. Zo bijzonder dat wij toen op vakantie samen zijn geweest, terwijl we elkaar op Tenerife echt maar 1 dag gezien hebben.

In april gaven mijn ouders een groot feest, Vier het leven, dat is het motto van het feest. Ze hadden het feest gehouden in dezelfde zaal als waar wij ook het feest van ons trouwen hebben gehouden. Zelfde dj’s. Wat een feest was het!

7 jaar samen

2017 was ook het jaar dat Vincent en ik voor het eerst samen naar een festival gingen. Normaal deden we dit alleen, gezien we niet echt hetzelfde zijn als we op feestjes zijn en dat kan nog wel eens botsen. Dit jaar zijn we echter samen naar Mysteryland geweest op zondag. Echt super gezellig! Vorig jaar is dit ook gebeurd en waarschijnlijk gaat het dit jaar ook weer gebeuren (mits er een oppas is voor de kleine natuurlijk).

2018

2018 was een pittig jaar voor ons. Zowel op het gebied met wat we mee maakte, maar ook op relatiegebied hebben we een paar goede scheuren moeten lijmen. Het was ook niet het makkelijkste jaar met een zwangerschap die nog steeds uitbleef, maar wel volgde door een miskraam begin van het jaar.

Over de scheuren wil ik verder niet teveel vertellen, maar ik denk dat de vakantie naar Amerika op het juiste moment is gekomen. 3 weken samen weg, alleen maar tijd voor elkaar en een hele mooie nieuwe herinnering maken.

Daarnaast hebben we samen het grootste deel van onze tweede zwangerschap in 2018 samen mogen doormaken en dit heeft ons echt wel nader tot elkaar gebracht.

zwangerschapsaankondiging

7 jaar samen

7 jaar samen gaat niet over rozen, gelukkig is onze relatie zo sterk dat wij alle scheurtjes ook wel weer kunnen lijmen. Daar zullen we mocht het in de toekomst nog eens gebeuren, ook alles aan doen. We houden teveel van elkaar om elkaar los te kunnen laten, dus we vechten!

7 jaar samen

Gelukkig is merendeel van deze 7 jaar samen super mooi geweest en hebben we ontzettend veel fijne momenten samen gehad. Liefje, de komende 7 jaar gaan we weer heel veel mooie momenten beleven, en natuurlijk nog veel langer dan 7 jaar!  Onze mooiste belevenis gaat nog komen, we worden rond april papa en mama. Ook dit kunnen wij samen! Love you! Op naar nog heel veel jaren samen!

Liefs Jessica, Life by Jess

4 comments

  • Eline

    Mooi geschreven gefeliciteerd

  • Eline

    Mooi geschreven van harte gefeliciteerd

  • Maxime

    Aaaah wat een mooie opsomming Jess! Nu lekker genieten van het weekendje samen en dan de laatste loodjes tot de bevalling. Nog even en dan… woehoeeeeee een kleine nachtbraker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge