5x een zwembad voor in de tuin

Zwembad voor in de tuin

De laatste tijd (uitgezonderd van de week dat ik op vakantie was volgens de verhalen die ik heb gehoord) is het best vaak lekker weer geweest. Zelf ben ik dan veel te vinden in de tuin, liggend op mijn ligbed om een kleurtje op te doen, maar ik wil heel graag een opblaasbaar zwembad in de tuin hebben. Even afkoelen tijdens het zonnen. Heerlijk lijkt me het.

Een zwembad voor in de tuin

Voor mijzelf ben ik op internet gaan kijken naar de verschillende opblaasbare zwembaden die er te koop zijn. Het hoeft geen hele grote te zijn, en ik wil er ook niet heel veel geld aan kwijt zijn, maar ik zou het heel fijn vinden als ik er wel in kan liggen.

Zwembad voor in de tuin

Zo ben ik (bovenstaand) deze tegen gekomen, helemaal mijn kleur (ja ik ben fan van de fel groen kleur). Ook de prijs vind ik heel fijn, hij kost namelijk €24,99

Zwembad voor in de tuin

Maar dit is natuurlijk niet de enigste die ik heb kunnen vinden. Er is er nog een die goedkoper is, alleen krijgt deze niet hele goede recensies. Dit ronde zwembad, heb je in huis voor €14,99.

 

Zwembad voor in de tuin

Heb je meer interesse in een hoger en groter zwembad, dan is deze goed betaalbare zwembad iets voor jou. Voor bij mij is hij net even te groot, maar in sommige tuinen past heel vast heel erg mooi! Voor een prijs van € 49,99 ben jij de eigenaar van onderstaande zwembad.

Zwembad voor in de tuin

Zelf heb ik denk liever een opblaasbad, zodat je hem snel op kan zetten en ook snel weer weg kan halen als het de komende weken weer slecht weer zal worden. Maar er zijn ook zwembaden te koop met een frame, zoals bovenstaand zwembad. Te koop voor nog net geen honderd euro, namelijk €99,95.

Zwembad voor in de tuin

 

Als laatste een zwembad, maar dan net even anders. Een superdeluxe bubbelbad, voor maar liefst 4 personen die ja, toch wel duurder is dan de rest. Ondanks de prijs (€529,-) vond ik hem wel de moeite waard om hem even te delen met jullie.

Hebben jullie een zwembad in de tuin? Liggen/zitten jullie hier vaak in? Nog tips voor mij? Let me know!

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

  • Mathiske -gelukineenrompertje-

    Wij hadden een groot bad voordat Emily kwam. Daar trok ik een zeil over heen als we er niet inzaten. Beide gewoon van de action. Echt lekker met warm weer. Nu een klein badje voor nog geen 3 euro van de action en met alleen mn voetjes erin is al heerlijk haha
    Mathiske -gelukineenrompertje- heeft recent gepubliceerd…DIY- Flamingo Cupcakes.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge