5x zomer hacks

Als ik op Pinterest aan het scrollen ben, kom ik vaak zoveel leuke tips en trucs tegen. Voor nu kijk ik ik natuurlijk heel veel naar zomer hacks en daar zijn er heel veel van. Vaak zijn het van die leuke simpele tips die ervoor zorgen dat je de zomer iets makkelijker of nog leuker doorkomt dan anders! Ik ga 5 zomer hacks met jullie delen, welke ik echt heel leuk vind en waarbij ik dacht…Oowja dat kan ik natuurlijk zo doen! Ik ben benieuwd of iemand van jullie de zomer hacks kent en misschien zelfs wel gebruikt?!

5x zomer hacks!

Door het hele jaar heen drink ik al veel water, maar helemaal in de zomer. Dan heb je natuurlijk al meer dorst omdat het zo warm is. Wat is er dan lekkerder dan een koud glas water kunnen pakken met een smaakje? Hoe te doen? Heel makkelijk! Zorg dat je fruit in huis hebt, aardbeien of een citroen bijvoorbeeld en snij dit zodat het in een ijsblokjes vorm past. Beetje water erbij en invriezen maar! Je kan dit met vele soorten fruit doen, maak er een lekkere mix van!

Zomer hacks

Heb je ook altijd last van wespen die bij je drinken willen gaan zitten? De oplossing om deze beestjes niet je drinken in te laten vliegen is heel simpel. Pak een cupcakevormpje, doe er een rietje doorheen en klaar! De wespen kunnen niet meer je glas in. Je kan ook met strijkkralen een ronde vorm maken, met 1 gaatje erin om daar je rietje doorheen te kunnen doen. Dan kan je zelf bepalen wat voor kleuren je wilt gebruiken hiervoor. Nog een tip als je de strijkkralen gebruikt! Deze kan ik je in de winter ook blijven gebruiken, maar dan als onderzetter.

Zomer hacks

Zomer hacks

Een cupcakevormpje is voor nog meer dingen handig, zoals bij het onderstaande voorbeeld. Zeker handig met kleine kindjes! Doe een cupcakevormpje over het stokje van je ijsje heen en mocht je lekken met het ijsje dan komt het in dat vormpje en niet meteen op je kleding, je handen en bijvoorbeeld de bank als je daar op zit.

Zomer hacks

Als laatste! Hier heb je alleen een frisdrank fles voor nodig en een tuinslang met wat tape. Prik enkele gaatjes in de frisdrank fles, sluit de tuinslang erop aan en je hebt een super leuke watersproeier. Heerlijk voor in de tuin op de warme dagen zoals afgelopen weekend en de hele komende week!

Zomer hacks

Wie van jullie kent deze zomer hacks? Of weet jij nog meer leuke zomer hacks? Laat het mij dan weten, misschien krijg ik zoveel inspiratie dat ik nog wel een artikel hierover kan schrijven! Ik hoop dat deze zomer hacks je zomer een stukje mooier maken! Een hele fijne zomer voor jullie alvast gewenst! PS als jullie mij willen volgen op Pinterest dan kan dat door hier te klikken!

Liefs Jessica, Life by Jess

PIN 7x zomer hacks