5x wat ik nooit ga doen

Wat ik nooit ga doen

Je hebt allemaal wel van die dingen die je echt nooit zal doen, zelfs niet voor een miljoen. Dingen die je nooit zal doen uit principe, of het zijn dingen waar je angst voor hebt of niet mag. Ik heb 5 dingen opgenoemd wat ik nooit ga doen.

5x wat ik nooit ga doen….

Bungeejumpen

 Mevrouw hier heeft hoogtevrees, dus je krijgt mij met geen mogelijkheid aan het bungeejumpen. Ook heb ik natuurlijk een hernia gehad, dus het lijkt me geen strak plan dat ik lekker een klapper gaan maken terwijl ik aan mijn benen hang. Geheid dat er weer een hernia tevoorschijn komt.

Drugs gebruiken

Degene die mij echt goed kennen, weten dat ik echt anti drugs ben. Waarom zou je drugs gebruiken? Sorry, maar ik snap het echt niet. Je kan uitleggen wat je wilt, maar ik kan er met mijn kop niet bij. Dit is dus ik wat ik nooit ga doen. Het lijkt me ontzettend eng en bizar dat je door een pilletje of wat poeder zo van de wereld raakt dat je gewoon niet meer weet wat er gebeurt, waar je bent, en wat je doet. Ik ben ook nog nooit dronken geweest, omdat ik veel te bang ben om mijzelf te verliezen en niet meer te weten wat ik doe.

Duiken

Dit is misschien een beetje voor de hand liggend, maar ik mag niet duiken. Vroeger ben ik geopereerd aan mijn oor, en hierdoor mag ik niet duiken in verband met de druk die er dan op komt te staan. Bijkomend voordeel, ik hou niet van de zee, ielgh al die beestjes om mij heen. Nee bedankt! Snorkelen heb ik wel een keer gedaan, alleen toen heb ik drie kwartier benauwd in het water rond gedobberd, en wat was ik blij dat ik uit de zee kon. 

wat ik nooit ga doen

Super ranzige dingen eten (krekels, ogen, etc)

Je ziet het wel eens in tv programma’s, dat ze krekels, koeienogen of andere vieze dingen moet eten. Nee nooit van z’n lang zal ze leven niet! Dit zal ik nooit gaan doen. Ik wordt al super misselijk bij het idee, ik zou mijn hand op zo’n moment niet eens naar mijn mond krijgen. BLEGH!

Meedoen met Idols

Want waarom zou ik dit doen? Ik weet dat ik niet kan zingen haha, dus me dan openlijk voor gek zetten, nee laat maar zitten. Soms zie je deelnemers, waar je gewoon bijna plaatsvervangende schaamte voor krijgt, nee dit is iets wat ik nooit ga doen. Bedankt voor het aanbod haha, maar ik sla hem af en toe jullie mijn zangkunsten niet aan.

 Wat zouden jullie echt nooit doen? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. 

Liefs Jessica, Life by Jess

20 comments

 • Jenn

  Bungeejumpen is wel een puntje op mijn bucketlist hoor, en duiken lijkt me ook wel wat. Wat ik echt nooit zou doen? Hmm, geen idee, ik sta voor heel veel dingen wel open. Maar ik zou bijvoorbeeld nooit op een olifant gaan rijden, of naar het stierenvechten gaan.
  Jenn heeft recent gepubliceerd…Ik droeg bij aan het nieuwe product van ValessMy Profile

  • Jessica (author)

   Dat is ook wel mooi om over na te denken, olifant rijden of stierenvechten, zo had ik nog niet gedacht.

 • Monique Buis

  Jemigdepemig……wat ik nooit zou doen??? Ik ben bang voor spinnen…..en riep dus altijd…..nee voor geen miljoen dat is zo’n groot harig beest op mijn lijf zou laten maarrrrr…..voor mijn werk wel gedaan. Voor mijn angst voor spinnen af…..niet echt. Mee doen aan een programma dat andere jouw huis verbouwen….nee dank u beleefd. In een achtbaan…..doodeng! Dus nee nooit! Insecten enzo eten…..daar doe ik ook niet aan mee. Maar ik zeg daar in tegen niet zomaar nee. Soms probeer ik mijzelf te pushen om toch dingen te proberen. Zoals laatst in Villa Volta…… doodeng!

  • Jessica (author)

   Wauw wat goed! Tuurlijk moet je soms wat verder gaan dan je comfortzone, dat is ook maar zo veilig…. alleen sommige dingen gaan me echt tever hahaha

 • Renata

  Volledig met je eens – uitgezonderd de idol – dat zou ik best wel durven – maar ik was dan ook zangeres van een groep vroeger 🙂

  • Jessica (author)

   Ja dan kan je zeker wel meedoen aan idols! Dan kan je zingen, anders was je niet uitgekozen als de zangeres van een band.

 • serafina

  drugs gebruiken? neen! never! behalve idols, dat wil ik eens doen, gewoon die juryleden hun reactie zien hoe vals dat ik zing hahaha

  • Jessica (author)

   Hahaha, yes een medestander op het gebied van drugs!

  • Jessica (author)

   Ik ben ook geopereerd en dan is bungeejumpen echt wel uit den boze haha…

 • Bouchra

  Een aantal dingen ben ik met je eens; idols bijvoorbeeld. Maar duiken is echt te gek! Maar als je oren geopereerd zijn dan kan het niet meer.

  • Jessica (author)

   Als ik foto’s of video’s zie van duiken denk ik wel wauw mooi, maar nooit zo erg dat ik het jammer vind dat ik het niet kan/mag! Vind al die beestjes toch maar vies haha

 • Marijke

  Ik kan nog wel een paar dingen verzinnen naast wat jij al opschreef . Enge beesten (spinnen, slangen) knuffelen begin ik ook niet aan bijvoorbeeld
  Marijke heeft recent gepubliceerd…Fruit explosieMy Profile

 • Chiitra

  Duiken en snorkelen wel, en Idols okay maar ben geen geweldige zangeres. Bovendien heb ik zoiets al twee maal gedaan en was leuk om mee te maken 🙂

 • Merel

  Ik ga overal in mee, behalve gekke dingen eten. Hoewel ik mezelf echt een lastige eter vind, heb ik ook een niet te temmen nieuwsgierigheid. En als het dan voor je neus staat… Parachutespringen mag wat mij betreft daarvoor in de plaats komen, never! Denk ik.
  Merel heeft recent gepubliceerd…Help! 60 gedachten die ik heb als schoolknuffel Puk komt logerenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge