5x gratis uitjes met een dreumes

5x leuke en gratis uitjes met een dreumes

Abby is inmiddels 14 maanden oud en ze begrijpt steeds meer wat we gaan doen en wat er te zien is om haar heen. Dat maakt het ook steeds leuker om met haar op pad te gaan. We zijn al een paar keer bij een binnenspeeltuin geweest, maar hebben ook vaak genoeg leuke uitjes met haar gedaan die gratis zijn. Ik ga 5 gratis tips voor uitjes met een dreumes met jullie delen. Misschien had je ze allemaal al bedacht, maar misschien ook niet. Als jij nog meer tips hebt voor gratis uitjes met een dreumes laat het mij dan weten in de reacties!

3x gratis uitjes met een dreumes

  • Playdate, app met een andere moeder en vraag of ze zin heeft om met haar kindje ergens heen te gaan om te spelen. Ga samen picknicken of onderneem een van de andere uitjes die hieronder zijn genoemd!
  • Naar de kinderboerderij, een gratis uitje waar je met je dreumes wel even door kan brengen. Als je de kinderboerderijen uit je eigen dorp al kent, is het ook leuk om op zoek te gaan naar een kinderboerderij in een dorp/stad verder op. Zo zie je elke keer iets nieuws en dit houdt het voor jezelf ook leuk.

uitjes met een dreumes, Month by Jess september

  • Ga picknicken in het bos of op het strand. Afgelopen week heb ik Abby al een aantal keer opgepakt en zijn we naar het bos gegaan of naar het parkje hier achter bij ons huis. Kleedje mee, speelgoed mee, broodje mee en heerlijk zitten en spelen samen. Het zijn de kleine dingen die het doen. Dit is een van die leuke en gratis uitjes welke je kan doen met je dreumes.

uitjes met een dreumes, Month by Jess mei 2020

Gratis uitstapje

  • Ga naar een tuincentrum met je dreumes. Bij de meeste tuincentra hebben ze een restaurant waar vaak ook wel een speeltoestel bij zit voor kinderen. Kost jou misschien alleen wat drinken, maar verder een geheel gratis uitje met je dreumes.
  • En als laatste, ga naar een vliegveld bij jullie in de buurt (wij wonen natuurlijk onder de rook van Schiphol), dus ik heb wel makkelijk praten, zo dichtbij. Maar als je de kans hebt, is het wel heel gaaf om er heen te gaan. Op Schiphol is een speciaal dek waar je kan kijken naar de vliegtuigen.

Weet jij nog meer gratis uitjes om te doen met een dreumes? Laat het mij weten in de reacties! 

Liefs Jessica, Life by Jess

2 comments

  • Frederique

    Op sommige kinderboerderijen kun je op vaste dagen cavias of konijnen aaien en borstelen. Dat vonden mijn kids geweldig toen ze jonger waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge