5x eigenaardigheden bekennen

Iedereen heeft wel enkele eigenaardigheden. Dingen die je liever niet verteld aan een ander omdat het raar/vreemd klinkt of gewoon omdat het niet interessant is voor een ander om te weten. Toch ga ik er vandaag 5 met jullie delen en ik ben heel benieuwd of jullie ook een eigenaardigheid durven te delen hieronder in de comments met mij?!

Eigenaardigheden by Jess

Haar wassen

Haar wassen, ik doe dit maar 2x per week ongeveer. Allereerst kost het mij zeker zo’n 20 minuten extra om mijn haar te wassen en daarna nog eens te drogen. Als ik namelijk ergens slecht tegen kan zijn het de druppels die ik op mijn droge huid voel vallen. Haar drogen na het wassen is wel echt een must voor mij

Ten tweede heb ik de laatste tijd heel veel klitten na het wassen van mijn haar en daar wordt ik echt gek van, maar ook verdrietig. Dit is zo vervelend, ik ken dit helemaal niet van vroeger en het is gewoon zo irritant! Het schijnt dat je haar hier ook aan went, dus mijn haar wordt ook niet heel snel vet. Gelukkig!

Baby fruithapjes

Dit is misschien wel een hele grote bekentenis. Mensen die heel dichtbij mij staan die weten dit wel, omdat ze het wel eens zien gebeuren. Verder hang ik dit nooit aan de grote klok haha… Want ja, welke 26 jarige eet er heel soms nog wel eens een baby fruithapje?! Yes I Do! Heel soms, gewoon omdat ik het lekker vind haha… Nog een van mijn eigenaardigheden is dat ik dit ook eet met zo een speciaal babylepeltje hahaha…

Achteruit rijden

Ik vind het heerlijk om auto te rijden, alleen zodra ik achteruit moet inparkeren, gaat de radio zachter. Een reden? Nee die kan ik mij niet bedenken, misschien dat ik mij iets meer kan focussen? Geen idee. Herkent iemand dit?

Tesla Model X, eigenaardigheden

Onderbroeken

Ja Jess wat ga je nu voor geks vertellen over onderbroeken?! Het kledingstuk waarvan ik het meeste in de kast heb liggen, zijn onderbroeken. En dat is met een reden, ik draag namelijk minimaal 2 onderbroeken per dag en als ik het vies vind voelen, trek ik nog een keer een schone onderbroek aan. Sowieso trek ik ’s ochtends een schone aan als ik uit bed kom, en ’s avonds als ik naar bed ga. In de was zitten dan ook altijd de meeste onderbroeken van mij die opgeruimd moeten worden.

Puist filmpjes

Wie niet tegen vieze dingen kan, verzoek ik om niet meer verder te lezen. Wat ik nu ga vertellen is niet echt smakelijk namelijk haha… Maar dit vind ik toch wel een van mijn grootste eigenaardigheden. Ik vind het fascinerend om naar, “puist uitknijp filmpjes” te kijken. Ten eerste verbaas ik mij erover hoelang mensen doorlopen met puisten, cysten, abcessen. En daarnaast vind ik het echt iets hebben om te kijken naar wat er allemaal uit komt en hoeveel! Jongens dit is echt niet normaal soms.  Ik zal jullie een filmpje besparen, maar voor degene die het net zo interessant vinden als mij, hier een link naar het kanaal van Dr Pimple Popper.

Herkent iemand een van deze bekentenissen? Durven jullie mij een van jullie eigenaardigheden te vertellen? Ik ben heel erg benieuwd of jullie iets durven te vertellen!

Liefs Jessica, Life by Jess

18 comments

 • Maaike

  Grappige bekentenissen! Misschien toch ook maar eens zo’n lijstje maken!

 • Blog En Beauty

  Wat grappig zeg! Even denken … … ik draag nooit/ niet graag een zonnebril als ik deelneem aan het verkeer, omdat ik het idee heb dat ik dan minder hoor.

 • Girls-Things

  Haha wat een grappig artikel.
  Ik zet de radio altijd uit als ik achteruit rij, haha .

 • Rinette - geldvoornop

  Ik was ook niet elke dag mijn haar. Doe het meestal om de dag. Het schijnt ook beter te zijn om je haar niet elke dag te wassen. Daarnaast duurt het bij mij een paar uur voordat mijn haar droog is en dat vind ik nogal lastig als ik snel naar mijn werk moet. Dus dan doe ik maar een badmuts op onder de douche.

  • Jessica (author)

   Een badmuts heb ik altijd zo vervelend gevonden. Hou mij hoofd wel iets naar voren als ik mijn haar niet wil wassen haha..

 • Miss K

  Hahaha. Van die onderbroeken heb ik ook. Wel leuk die fruitpapjes :)….. de laatste heb ik na het lezen van de titel maar overgeslagen 😉

  • Jessica (author)

   Haha, ik heb er express geen foto’s bij gezet bij ie laatste.. 🙂

 • Marla

  Ik vind die puist filmpjes ook geweldig! Weet je wat ook leuk is: filmpjes waarbij ze oorsmeer halen uit het oor hahaha. Mijn eigenaardigheid is dat ik mijn haar bijna nooit borstel omdat Ik krullen heb an de onderkant die anders zo gaan kroezen.

  • Jessica (author)

   Hahaha die heb ik vanmorgen nog zitten kijken… Bizar wat er uit een oor kan komen hahaha maar idd geweldig om naar te kijken.

 • Sarah

  Haha. Dat met die onderbroeken heb ik dus ook. Ik dacht serieus al dat ik de enige was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge