5x bloggers die ik volg

5x bloggers die ik volg

Voorheen had ik nog nooit gehoord van het fenomeen bloggen en bloggers die je kunt volgen. Totdat ik, hoe weet ik niet meer, halverwege 2014 op een blog terecht kwam en die sindsdien al volg. Vanaf dat moment ben ik ook andere blogs gaan volgen en vandaag deel ik met jullie welke blogs ik volg.

5x bloggers die ik volg

Je bent alvast gewaarschuwd, maar het zijn heel veel mommy blogs! Ik vind het heerlijk om te lezen hoe iemands zwangerschap verloopt en hoe iemand anders het doet met opvoeden en waar ze tegen aan lopen. Ook de handige tips die zij geven, probeer ik te onthouden voor later, als ik mama mag worden.

 1. De blog die ik als eerste ben gaan volgen en nog steeds volg is www.littlewonderworld.nl. Dit is de blog van Manon en Bibian, twee spontane vriendinnen, die beide mama zijn, en ons laten mee kijken in hun leven door blogs te schrijven, maar ook door 1x per week een video online te plaatsen. En als we het dan hebben over bloggers die ik volg, Manon heeft er ook nog een blog naast met een andere vriendin Milou, over het leventje van hun katten en natuurlijk ook tips voor kattenliefhebbers www.pawsome.nl.
 2. Een andere blogger die ik volg heeft twee blogs. Ze schrijft al super lang, en ik volg haar denk ik nu zo een 1,5 jaar. Al haar artikelen lees ik met erg veel plezier, je leest gewoon in haar artikelen dat ze met passie schrijft. Shirley blogt op www.mommytobe.nl en op www.styleguide.nl
 3. Sinds een paar maanden volg ik Jodi op http://liefthuis.nl/ . Zij schrijft veel over haar lief en hun spruit. Super leuke blog om te lezen, met een leuke vrouw achter de blog. Ben je gek op Amerika? Neem zeker een kijkje op haar blog, Jodi is net terug van een rondreis Amerika en er komen 3 reisverslagen online.
 4. Kelly van www.kellycaresse.nl ben ik gaan volgen op het moment dat ze ten huwelijk is gevraagd, dat is in de zomer van 2014 geweest. Een leuke moeder van twee mooie meiden. Wat ik zo sterk vind aan Kelly is dat ze open is over heel veel dingen, zoals bijvoorbeeld over diabetes, maar dat ze ook de privacy van haar kinderen zo belangrijk vind dat wij, als lezer, het gezichtje van de kindjes nooit zien.
 5. Mèlanie, is net als ik, een beginnende blogger. Ze blogt op www.mamavanliam.nl over haar leven als vrouw en als moeder van een 1 jarige mannetje.Bij Mèlanie heb ik ook de kans gehad om mij voor te stellen als blogger in haar rubriek: Meet the Bloggers. Zie hier het artikel: Meet the bloggers Jessica.  Nogmaals bedankt daarvoor!

Dit zijn 5 bloggers die ik volg, en ja ik had jullie gewaarschuwd voor de mama blogs, haha… Ik heb ze niet geteld, maar ik denk dat ik ongeveer 20 bloggers echt volg, waar ook enkele foodbloggers bij horen. Deze blogs lees ik eigenlijk alleen als ik zie dat er een lekker recept tussen staat.

Kennen jullie deze blogs? En welke blog is jou favoriet om te volgen, laat het me weten, ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen.

Liefs Jessica

Volgen jullie mij al op de Social Media kanalen van Life by Jess?
FacebookInstagramTwitter en Bloglovin
Ook ben ik te volgen via Snapchat: Jesje91

Deze blog is onderdeel van de #30DayBlogChallangeNL bedacht door Maris. 

10 comments

  • Jessica (author)

   Leuk dat je dezelfde al volgt. Ik vind de blog van Shirley echt een goede toevoeging aan je lijstje! Veel leesplezier.

  • Jessica (author)

   Lief dat je dat zegt! Ik vind het heerlijk om je artikelen te lezen. Nu kan ik je ook nog op snapchat volgen! Leuk leuk! (ps: ik heb de link aangepast, werkte op de een of andere manier niet 🙁 )

  • Jessica (author)

   Wat lief en leuk! Ik ben heel benieuwd wie jij nog meer volgt.

  • Jessica (author)

   Welke blogs volg jij zoal? Wie weet staan er nog leuke tussen die ik niet ken. 🙂

 • Debbie

  Leuk om te lezen wie jij allemaal volgt. Ik heb geen interesse in mamablogs. Pawsome lijkt me daarentegen wel erg leuk, want ik heb zelf ook een kat.

  • Jessica (author)

   Pawsome is leuk om te lezen, leuke tips geven ze soms en veel blogs die gewoon heel herkenbaar zijn als katten eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge