30 Day blog challenge

30 day blog challenge

De zomermaanden zijn aangebroken en dat betekent dat heel veel bloggers een zomerrooster voor zichzelf maken. Dat houd in dat er vaak minder artikelen online komen of soms zelfs 2 tot 3 weken helemaal geen artikelen. Maar sommige bloggers hebben juist nu veel meer tijd om te bloggen en bezoekers hebben vaak nu wat meer tijd om de blogs te lezen.

Maris kwam op het idee om een #30DayBlogChallangeNL te beginnen, met onderwerpen waar zij zelf over wilde gaan schrijven en wat zij zelf leuk vind om te lezen bij andere bloggers. En raad eens, ik doe mee met deze heuze #30DayBlogChallangeNL.

En weet je wat er zo leuk is aan deze challenge? Er zijn geen spelregels. Of ik nu 30 dagen lang elke dag een artikel wilt plaatsen, of de challenge over 60 dagen verspreid, of maar 15 onderwerpen behandel, It doesn’t matter! Hoe leuk is dat, ieder is vrij om mee te doen en om zijn eigen creativiteit hieraan te koppelen.

De 30 day blog challenge

Tatadada… Dit zijn de 30 onderwerpen voor de challenge. De meeste zijn nog niet behandelt hier op lifebyjess.nl dus hoe leuk is dat! Zo kan ik weer nieuwe dingen over mij vertellen en leren jullie mij door deze challenge beter kennen.

30 day blog challenge

Hoe ga ik het doen?

Gezien er enkele mooie onderwerpen tussen zitten die ik al vooruit kan tikken, is het de bedoeling dat ik halverwege Augustus start met de challenge. Zo kan ik in de week dat ik geopereerd wordt al mijn artikelen al klaar hebben staan en hebben jullie altijd nog leuke artikelen te lezen. De weken na de operatie wil ik deze challenge nog meer vorm gaan geven, door 1 a 2 artikelen per week hier aan te wijden en ja, dan komt er misschien ook een extra artikel online op lifebyjess.nl dus soms (maar dit alleen als ik me goed genoeg voel om te bloggen) 4 artikelen per week!

Doe je mee?

Voor alle bloggers geld te vraag, doe je ook mee? Hoe leuk is het om te zien hoe andere bloggers vorm geven aan de gegeven onderwerpen. En zo hoop ik op veel leesvoer tijdens het herstellen van de operatie!

Als je mee doet, heel leuk, vermeld je dan wel dat de blog door Maris van Hare Maristeit is bedacht? Deel je een foto van/voor je artikel op media? Gebruik dan de hashtag #30DayBlogChallengeNL zodat je makkelijk en altijd vindbaar bent. Ik ben heel nieuwsgierig wie er allemaal mee gaat doen. Laat je een reactie achter als je mee doet en eventueel al met een link naar je artikel voor de challenge?

Liefs Jessica