2e Verjaardag Life by Jess!

Life by Jess bestaat 1 jaar

Lang zal Life by Jess bestaan, lang zal Life by Jess bestaan, hiep hiep hoera! Gefeliciteerd Life by Jess met je tweejarig bestaan. Dat ik één jaar geleden schreef over de eerste verjaardag bij mijn blog, schrijf ik nu alweer over de tweede verjaardag. Vandaag zal ik jullie net zoals vorig jaar een klein kijkje achter de schermen geven. Ik ga wat feitjes delen over mijn blog en wat leuke statistieken.

Hoera voor Life by Jess!

Afgelopen jaar zijn er geen hele grote veranderingen doorgevoerd. Geen nieuw logo, geen nieuwe site zoals de vorige keer. Maar wat er wel veranderd is en heel recent nog maar, is dat de layout van de site veranderd is! Ik wilde weer eens wat anders met de layout van de site en ik heb daarvoor een nieuw thema aangeschaft en ook heb ik hulp gekregen van De Online Assistente. Samen hebben we aan de site geknutseld, zo is dus het zicht voor jullie veranderd, maar ook aan de achterkant is veel gesleuteld zodat mijn site veel sneller is gaan draaien dan voorheen. Mochten jullie nog tips hebben voor mij, of merk je problemen?! Laat het mij dan weten, dan kan ik kijken of ik dit aan kan pakken.

Jessica, reisdilemma

Feitjes over Life by Jess

 • Dit bericht zorgt ervoor dat er nu 330 artikelen online zijn gekomen
 • In augustus had Life by Jess de meeste bezoekers in 2017
 • Mijn blog wordt voornamelijk gelezen door vrouwen in de leeftijd 25-34
 • Tussen 18:00 en 21:00 uur wordt mijn blog het meest bezocht
 • 66% leest via de mobiel, 27% via de computer en 7% via de tablet

Hoe Googlen mensen naar mijn blog?

Zoals jij zelf ook doet, zoeken vele andere ook via Google naar bepaalde berichten. Met welke zoekwoorden kwamen zij uiteindelijk op mijn site terecht? Ik vind het heel leuk om te zien hoe ze op mijn site komen. Soms zie ik ook dat een artikel ineens weer veel bezocht is en dan ga ik zelf ook even Googlen en vaak staat mijn site dan op de eerste pagina van Google, super gaaf!

 • Simpele broccolisoep –> dan komt men uit op dit artikel, klik hier
 • Hema gezichtsmasker review –> dan komt men uit op dit artikel, klik hier
 • Zalando huispak –> dan komt men uit op dit artikel, klik hier
 • Geen auto meer –> dan komt men uit op dit artikel, klik hier

Visitekaartje Life by Jess blog

Komende weken komen er wat winacties online, zoals bijvoorbeeld de winactie voor een gezichtsbehandeling! Deze loopt tot zondag 10 december dus je hebt nog de kans om mee te doen!

Life by Jess gaat hopelijk nog heel veel jaren mee, maar wat willen jullie nu nog lezen op mijn site? Specifieke onderwerpen? Roep maar ik ben heel benieuwd en ik kan er ongetwijfeld iets mee! Wie weet ga ik komend jaar ook nog wel een keer vloggen, super spannend en geen idee of dit voor mij weggelegd is, maar het lijkt me wel eens gaaf om te doen, een mooie toevoeging voor mijn site denk ik.

Liefs Jessica, Life by Jess

 

3 comments

 • lin

  Woehoe gefeliciteerd! Leuk als je gaat vloggen inderdaad!

 • Sarah

  Proficiat met de tweede verjaardag van je blog. Leuk om wat feitjes te kunnen lezen. En het lijkt me zeker tof als je gaat bloggen. Dan leren we je meteen nog wat beter kennen 🙂

 • Elke

  Ooh, zo leuk meid! Proficiat met de 2de verjaardag van je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge