12 weetjes about Jess

Hoe leuk is het om persoonlijke feiten over andere te weten te komen. Bij mij zijn het de favoriete blogs die ik lees, net even datgene te weten komen wat je anders niet snel zal lezen op een blog. De afgelopen tijd heb ik eens nagedacht wat voor feiten ik aan jullie kan vertellen over mijzelf.

12 weetjes About Jessica

 • Mijn tweede naam is Megan
 • Schoenen moet ik altijd kopen in maat 39 of maat 40

Nieuwsgierig naar wat voor soort schoenen ik allemaal heb? Ik heb er een artikel over geschreven, mijn schoenen collectie van het voorjaar 2016.

 • Ik heb een zusje van 22 jaar
 • Een navelpiercing heb ik sinds 2010
 • Ik ben rechtshandig
 • Beetje vreemd, maar ik kan mijn horloges om beide armen dragen, het liefste rechts!
 • Paardrijden was mijn sport. Vanaf mijn 6e tot mijn 22e heb ik één keer per week les gehad op een manege.

Weetje paardenmeisje

 • Ik ben nog nooit dronken geweest dat ik ervan moest spugen.
 • Drugs? Nee dat past niet in mijn straatje!
 • Zet snoep voor mijn neus en ik kan er niet vanaf blijven. Ik ben een echte snoepkont!
 • Waar wil je heen? Andere kant van Nederland?  Prima ik rij je erheen! Ik houd echt ontzettend van auto rijden, ben ook zo blij met mijn rijbewijs! Het liefste ook nog in een zo groot mogelijke auto. Als ik een auto van mijn ouders kan lenen, heb ik het liefste ook die van mijn vader mee, voorheen een Renault Espace, nu een Mitsubishi Outlander.

Ik houd niet alleen heel veel van auto rijden, maar ook van motor rijden. Ik schreef er laatst alles over in de blog Jess is een motormuis.

 • Anoniem nummer, voorheen hield ik er niet van om anonieme nummers te beantwoorden als deze mij belde. Altijd van die reclame – verkoop praatjes. Laat maar zitten! Alleen sinds oktober 2015 ben ik erachter hoe belangrijk het is om deze anonieme nummers op te nemen. Op die beruchte donderdag avond om 21:15 uur werd gebeld, door jullie raden het al anoniem! Eerste keer heb ik het gesprek weg gedrukt, totdat er meteen een tweede keer werd gebeld, toen heb ik het gesprek wel opgenomen. Bleek het een sportgenoot van mijn vader te zijn, om te zeggen dat mijn vader met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Dat is schrikken! Sindsdien neem ik alle anonieme gesprekken aan, soms zeg ik alleen Hallo, de andere keer met Jessica. Maar ik neem ze op!

Kan jij 2 weetjes/feitjes over jezelf vertellen? Wie weet denk ik bij het lezen van jullie reacties, Oja! Ik herken mezelf!

Liefs Jessica