10x tips voor een huwelijkscadeau

10x tips voor een huwelijkscadeau

Heel eerlijk, ik vind het best wel heel leuk om cadeau’s te krijgen, wie niet? Het gaat niet persé om het cadeau zelf, maar hoe leuk is het dat iemand moeite heeft gedaan om een cadeau te verzinnen, ervoor op pad is geweest en het leuk voor jou heeft ingepakt? Voor een bruiloft vind ik het zelf heel erg leuk om een speciaal/origineel cadeau te bedenken. Afgelopen jaar hebben wij 4 bruiloften gehad en voor volgend jaar staan er ook alweer 2 gepland. Ik wil jullie wat tips mee geven voor het bedenken van een leuk huwelijkscadeau.

10x tips voor een huwelijkscadeau

 1. Een trouwauto is een “duur” geintje voor deze dag. Hoe leuk is het om dit cadeau te doen aan het bruidspaar?  Helemaal als je met een grote groep bent en dus wat meer geld te besteden hebt aan het bruidspaar.
 2. Geef een tegoedbon voor het laten uitvergroten van een foto op bijv. canvas of plexiglas.
 3. Laat champagne glazen graveren met de namen van het bruidspaar, of met een afbeelding waar het bruidspaar iets mee heeft.
  huwelijkscadeau
 4. Koop een naambord voor bij de deur van het bruidspaar. Hoe mooi is het om de nieuwe naam meteen bij je thuis te hebben. Je kunt ook een naamsticker bestellen voor op de voordeur.
 5. Geef de overnachting voor de huwelijksnacht cadeau, waar het bruidspaar samen kan nagenieten van de mooiste dag van hun leven. Als je het leuk vind en iets extra’s wilt doen, kan je de kamer nog versieren voor het bruidspaar.
 6. Als je er bij bent op het moment dat de taart wordt aangesneden is het leuk om ze van te voren een cadeau te geven waarmee het bruidspaar dit kan doen. Geef een taartsnijder cadeau waar de namen en/of trouwdatum op vermeld staat.huwelijkscadeau huwelijkscadeau
 7. Geef het bruidspaar een heerlijk dagje sauna cadeau. Dan kan je zelf kiezen of je er een massage bij boekt of alleen het entreebewijs cadeau geeft.
 8. Geef een hele mooie fles wijn of een fles champagne cadeau
  huwelijkscadeau
 9. Geef een koffer cadeau met een afbeelding van het bruidspaar of van iets wat heel bijzonder voor hun is. Deze kunnen ze gebruiken voor alle mooie reizen die ze samen gaan maken.
 10. Ja, daar is die toch weer… Geld. Schrijf zelf een mooie kaart of pak het leuk in, door bijv. het geld in de vorm van een hart te vouwen of te verwerken in een LOVE fotolijst.
  huwelijkscadeau

Ben je zelf getrouwd? Wat vond je het leukste om te krijgen?

Als je binnenkort een bruiloft hebt, ik hoop dat je dan iets aan deze tips hebt!

Liefs Jessica